Alla inlägg under maj 2007

Av S - 7 maj 2007 20:37

Idag får ni bara en kort version av kryssningen. [: Taxfree, grogg-glas, kasse is, sprit, oxfile, polkagrisefterrätt, mera sprit, skaka rumpa, sova 2h, frukost, sova, helsingfors, fika på fincafé, finlandiahuset, marimekko, båt, sova, sprit, buffe, sprit, skaka rumpa, finska poike, soluppgång,titanicmoment, Adam Brody, sov lite, panik, vilse på båten, missa frukost å nästan bussen hem. [;

Av S - 7 maj 2007 20:24

Varför i helvete sa jag bara nej å gick därifrån!? Såå stupido!! ];

Av S - 5 maj 2007 08:02

Aa, faktiskt så känns det så. Vi ska äntligen åka liksom. [: Har packat det absolut sista nu på morgonen, är aptrött! Har ja inte några surrvänliga arbetskamrater, vilket ja tror att ja har, så skulle ja kunna sova lite på bussen. :P Nu ska jag stoppa i mig resten av frukosten innan jag går ner till bussen. Ha en bra helg alla här hemma. [:

Av S - 5 maj 2007 02:39

Ja, han har varit här å hånglat med mig för längesen. Syster ringde å väckte mig för en stund sen å var precis förbi med "månadspengen" å även lite extra, så det var nice. Fick pussa på snorungarna mina som var lika trötta å yra som mig.Lovade Leija att ja snart skulle hälsa på, kanske redan nästa helg. Är så mysigt å vara med dem nu när dem är så goa. [: Dem skulle hem å sova nu, de ska jag å. [:

Av S - 4 maj 2007 20:37

Jaa! Jag har läst ut boken! Den var bra men slutet var inte riktigt som ja väntat mig. [: Har nyss ätit middag, blev stekt kyckling å ris, gott faktiskt, blev en öl oxå, det är faktiskt fredag. Funderade på att slänga mig i sängen å kolla på teve men såg resväskan som inte är färdig, men snart så. Imorrn åker vi liksom! :P Vill göra nåt sen oxå, men alla är väl ute som vanligt? ]:

Av S - 4 maj 2007 17:43

Jaa, äntligen! Känns inte som fredag dock eftersom jag bara jobbat två dagar denna vecka. Har precis kommit hem typ, var iväg å kika på kattungar med bror å erica på en gång efter jobbet. [: Ska strax ta å göra nå ätbart tänkte ja, men innan jag orkar det ska jag läsa, snart har jag läst ut boken!! Va ska ja då läsa? \: Ingen som vill leka lugn fredag med mig ikväll?

Av S - 4 maj 2007 10:33

Ja, igår verkligen tokdäcka jag, var hyffsat trött. Skulle lägga mig å läsa men slockna. Idag på morgon har jag packat lite, måste jue. Imorrn bär det av till finland, det blir väl skoj. Drygt å åka med bussen så tidigt bara. :P Så ikväll blir de nog bara lugnt. Nu ska ja jobba!

Av S - 3 maj 2007 08:40

Jao, så var man åter i vardagen, jobb igen efter 5 dagars ledigt. Har varit skönt, men ledig tid går såå fort. Känns som jag jobbade igår oxå. :P Drömmarna skrämmer mig ännu mer, vad är det som händer? ]:

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se