Alla inlägg under maj 2007

Av S - 27 maj 2007 18:17

Ja, nu är man typ människa igen. Fast egentligen, har inte varit särskilt bakis idag, bara trött imorse första gången jag vakna, men när vi väl klev upp runt 12 så var man jue tipptopp! [:  Jag å Anna klev upp å gjorde oss klara, sen gick vi ner på stan å fyllde magen med lite ch. Mums var jue det typ. [: Vi grejjade lite mer på stan med mors dagsgrejjs. Fiina kort. Sen efter att ha ringt bror typ femti ggr så fick jag svar, han hade jobbat å var på väg hem, så han hämtade upp mig istan så jag fick följa med å kika på deras lägenhet. Himlarns fint var det. Inte riktigt klart, men iallafall. [: Jag har även funderat lite, jag tror faktiskt att det känns mkt från min sida. Det känns skönt.


Runt 16 tror jag det var, när Erica kommit hem från jobbet å Magnus fått spela lite Dota(som jag för övrigt inte fattar ett skit av), så åkte vi iallafall till mamma med tårta, kort å lotter. Blommor ska storasyster ta när hon kan hälsa på. Vi skulle jue åka dit imorrn, men mamma ska jue opereras imorrn, så det går jue absolut inte. Iallafall så vare gott med tårta å saft. Mamma har även fått upp bilderna på väggen nu, det vart riktigt nice faktiskt. [:


 Har lånat en mobil av lillebror nu oxå, eftersom min verkartacka för sig snart, iofs tror ja bara det är batteriet, men orka köpa nytt. Och när jag ändå var i farten så plockade jag på mig en laptop där ute oxå, enda felet på den är att laddarn måste sitta ihela tiden man använder den. Spela roll? Vill jue bara kunna ligga upp å surfa. :P Så från ingen(fungerande) dator, så har jag nu 2 stycken här hemma. [: Även två som inte funkar, men dem ska snart bort dem oxå. Så imorrn måste ja på classes å kika lite. Följer du med Jessica? [:


Nu ska jag grejja lite annat, leta fram min ericssonladdare t.ex

Så laters! 

Av S - 27 maj 2007 04:35

Precis hemkommen från krogen å max. Haft såå skoj ute ikväll, grabbsen har faen "flödat", fått komplimanger som aldrig förr. [;

anna gick upp å la sig, så ja ska väl följa efter strax. Har en del funderingar som jag vill ha klarhet i som uppstod ute bland allt folk. :P

Skönt iaf att vi ska ha allt som vanligt, så det problemet är löst iaf. [:

Gonatt! 

Av S - 26 maj 2007 19:34

Nu har jag kommit hem, brudarna är å lämnar Angelicas bil o sådär, dem släppte av mig hemma så ja kunde dammsuga å plocka undan lite. [:

Har precis öppnat en xider, så nu är festen igång igen. Solen skiner å musiken dunkar. Lovely! 

Av S - 26 maj 2007 17:53

Japp, jag har oranget hår nu typ, litegrann iaf. Har färgat det, men som vanligt så blir det jue lite oranget å gult när ja börjar göra det ljusare. :P Får ordna till det till veckan.

Sitter ute hos Anna nu, har precis duschat å nu gör hon det. Osså har vi ätit taaaacoooos! Hur mums som helst. Om sisådär en timme så kommer Angelica å hämtar upp oss+Anna. Sen äre fest.


Missade ett jobbtillfälle igår även, Kenta från Olearys ringde, tyvärr så hade jag jue redan börjat dricka så det gick jue inte, det var himlans synd tycke jag. ]; Hoppas det kommer fler tillfällen.


Nu ska ja göra annat.

Puss hej!

Av S - 26 maj 2007 13:28

Nej, inte så farligt faktiskt, dock så är man liite småtrött. Men har fått mat i magen nu så det blir väl bättre. Jag å Anna var ute å röjde på Olles å Coppran igår. Skoj vare! Träffade Robban, Jocke å gänget oxå, min lillebror hade visst förfestat med dem. :P Var rätt mkt folk ute igår faktiskt när ja tänker efter.


Ikväll blire dock till att gå ut lite hårdare med alkoholen. Igår blev jue allt så utdraget, förutom på slutet då. Å ikväll blir vi jue nån till som går ut oxå.


Asså, javet inte om det som hände var så bra. Bra eller dåligt? Förmodligen dåligt. Kunde jue bara ha haft det som tidigare?  

Av S - 25 maj 2007 20:23

Idag var jag på stan med Jessica, å sen med Anna, det slutade med 5 nya linne, dock så vare superbilligt. Nice price.

Har precis kommit hem till mig, varit å käkat på Coppers å tagit nån cider, så nu ska vi åka med Petrus ti Ljusta så Anna får hämta lite kläder o sådär. Sen blire utgång. ^-^ 

Puss å Kram, vi syns på stan. 

Av S - 25 maj 2007 13:25

Inga mp3:isar idag heller, hums, dem måste jue komma på måndag, då börjar jue uppdragen.


Har precis kommit ur duschen, var lite rädd imorse att förkylningen vänt för var toksnorig, men nu är det lite lugnare. Ska ner på stan om typ 2 minuter å träffa Jessica, så nu ska ja borsta tänderna.  

Av S - 25 maj 2007 10:40

Glöm inte å rösta!! (ni vet att ja kommer va på er som sjutton) ^-^

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards