Alla inlägg under juni 2007

Av S - 3 juni 2007 04:11

Tjoha!

Hemkommen från allt galet som hänt ikväll, började med cruisingen i bergsjö, blev helt kär i robin som ja träffa där. Såå söt, tur han kommer å festar nästa helg. [; Stackars liten...

Blev utgång när vi kom hem, syster ringde precis när vi kom till stan så vi gick med henne på "jobbet" först å fick en hel kanna me shots, sen gick vi på olles ett tag innan det blef "jobbet" igen.. oxå max! :D

Nu ska ja krypa ner i sänge. [: 

Av S - 2 juni 2007 19:01

Jajjamensan, nu var man på igen, har varit mer av hela dan typ, som tidigare skrivet. Men nu så, nu är jag redo för groggen och cruising i Bergsjö. Herregud, det är verkligen ingen ordning på mig ibland. [; Men, hellre det än att sitta hemma å bara tråka. Jessica verkade så trött ändå så tror inte dem hade hittat på nåt. Får väl se vad det blir för groggar, om man tar efter Veronica å dricker matforsgrogg. ;P Det återstår att se. [:


Ha en bra kväll alla. [: 

Av S - 2 juni 2007 18:09

Hej hopp!

Varit nere på stan å umgåtts med Helen nån timme, sen träffade jag på Jessica, Fredrik, mamma Jessica å Sofia.  Vi gick på McD för att äta, det slutade med att jag inte åt nåt. :P Gick på hemköp på vägen hem, köpte smör, ost å en påse brio. ^-^ Och som vanligt glömde jag toapapper, tur att det inte är helt slut iaf. [:

Lutar åt cruising i Bergsjö ikväll, känner mig dock lite tärd fortfarande, så får se om ja kanske håller mig nykter.. elle? Hinner dock inte laga mat som ja tänkt så får bli en toast eller 2 idag. Jag var jue sugen på å grilla!! Men men..

Ska nog hoppa in i duschen nu typ, enligt Sofia å Ingrid såg jag både tärd å nyknullad ut. Tack för den. :P 

Av S - 2 juni 2007 15:21

Har lite brått, ska iväg igen. Blev festifest igår, eller ja, förfest med krogbesök efteråt.Var ute hos Anna i Ljusta, sen skjutsa Therese in oss på krogen runt vad nu klockan var. Blev coppers, Olles å Dallan faktiskt. Trevligt var det. Mycket trevligt. var till Jocke efteråt, om jag inte minns helt fel så skjutsade syrran oss. Var bort till Robert oxå, men där vare ingen som ville öppna inte, så gick tillbaka till Jocke å skulle sova, men slutade hos H. Var skönt att ha nära hem imorse iallafall. Somnade efter en stund framför datorn, och sov, lääänge. Telefonen hade gått varm medans ja sov. En hel del som ville ha tag i mig, så nu ska ja vandra ner på stan i värmen. Sen får vi se om det blir fest ikväll igen, fast, jag blir nog nykter isf.

Av S - 1 juni 2007 18:44

Jepps, gick väl halvfort å jobba idag, var dock helt slut när ja kom hem för sista timmen var det bara ett barn kvar å vi spelade "väggboll", faen va han jävlades med mig, ja fick springa som en dåre. ;P

Men nu e jag hemma iallafall, har slängt i mig lite mat nu, ska hoppa in i duschen nu för ölen är på väg, nice nice. Har även fått lön från Olles idag, det är bra skit. Och fått ordning på a-kassan, det börjar faen ordna till sig. [:

Well, ska hoppa in i duschen nu å bränna allt varmvatten så Henke får duscha kallt. [; 

Av S - 1 juni 2007 11:24

Dem är värdelösa! Om två veckor kan jag få pengar av dem, jamen tack så mkt då! Får se till å överleva på dem pengarna jag har kvar tills dess då. Det går nog bra det. [:

Om en vecka är det studenttider. Guu så jag saknar den tiden, den sommarn, galet roligt me Pegs, Jessica å grabbhalvorna. Men, tur man har minnen å leva på iallafall. [:

Nu skaja åka å jobba strax.

Tjo! 

Av S - 1 juni 2007 10:44

Ja, jag sa jue det igår, idag kommer sommaren, skitsamma om det kanske inte är supervarmt(har ingen koll), men det är iallafall sol! :D


Har precis tryckt i mig frukost o slängt på mig lite kläder, får se om ja kanske packar ner piratisarna i väskan å tar med mig, det kan jue faktiskt bli varmt, det vet man väl aldrig. Och det är bara drygt att jobba med långbyxor om det blir varmt eftersom vi alltid är ute då. Härligt med finväder idag när jag stänger oxå, då kanske tiden går fort, eller så kan man hoppas på att barnen går hem lika tidigt idag som igår. [:

Vi får väl se.


Nu ska ja å ringa kommunal å se om dem tänker ge mig lite pengar kanske.

Ha en bra dag alla. 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se