Alla inlägg under juni 2007

Av S - 26 juni 2007 20:20

h0la!


Det gick bra på af idag, var över på typ 2 sekunder kändes det som, och jag som var nervös för att ja skulle få en häxa till handläggare eftersom jag fått ny hade inte behövt vara orolig, hon var hur bra som helst. Jag ska dit nästa gång 12 oktober. [;

När ja var på väg hem så smet ja in på ica å köpte med mig lite frukost hem, det var yummie! Sen satt ja å prata med syrran o hon ville ha med mig på stan. Så så blev det, hon hämtade upp mig i spöregnet å vi fick gå å kramas under mitt paraply från p-huset, sen blev det som tur var lite bättre med regnet.

Började med å göra klart barnens kläder å sådär till bröllopet, dem kommer vara huuur söta som helst. [: Sen så gick vi nog in i varenda skoaffär här istan på jakt efter skor till Emma, till slut hittade hon några par som dög, hon är liksom som mig, går aldrig i klackar annars. :P Även jag hittade ett par söta skor som ja tänkte köpa å ha på bröllopet. Osså blev det ett linne köpt som jag ska ha. Så nu är jag nästan klar. Känns bra det. [:

Vi var även på Knaust och kollade in sviter, omg säger jag bara, vore jag miljonär så skulle jag bo i carolinasviten (tror ja den hette), herreguuud va fint det var där, men priset är jue därefter oxå tyvärr. ;P

Sen blev det luuunch/middag på Jops, dåligt gott det var, vi var typ pm när vi gick därifrån, och nöjda, systeryster bjuppa jue. [:  

Runt 17 var vi äntligen klara på stan, mina knän kommer förmodligen vara döda imorrn, men det får det vara värt. Var upp till Mackan en sväng, Emma skulle lämna nå grejjer, och sen var vi till mamma, jag stannade på fika en stund oxå ja, eftersom det var jag som köpt med mig lite gott. [:

Nu ska jag spela lite! Tjosan! 

Av S - 26 juni 2007 10:17

Goddagens alles!

Idag är jag tröööött. Fattar inte, låg o snoozade på telen i typ en timme förut innan jag till slut klev upp. :P Tur att jag ståller klockan såå mkt tidigare än vad jag egentligen behöver. Ska strax vandra iväg på af för möte, it sucks, ja tycker det är skittråkigt. Men vad gör man liksom? Annars får man jue inga pängs heller. kan jue vara duktig och säga att ja faktiskt sökt 2 jobb, osså får ja jue faktiskt börja jobba i augusti igen. Me like! [:

 Ne, nu ska ja göra mig klar för å gå, sen köper jag nog me mig nå frukost/lunch hem efteråt. [:

Av S - 25 juni 2007 23:01

Hej hoppsan!

Har väl inte hänt så jättemkt sedan sist jag skrev. Var ner på stan å träffade på AnnaG en sväng, vi gick bort på syrrans jobb å grejjade på lite. Sen skulle vi gå å äta, satt väl å funderade i ungefär hundra år innan vi kom fram till Bitelines tacobuffé. Mums var det, kändes dock som att man skulle rulla ut därifrån. Var sedan ner på systerysters jobb igen och lämnade hennes visakort, hade gärna behållt det.. men men.. ;P

Sen gick vi på stan en sväng å kikade på kläder, tittade än en gång på den fiiina klänningen, men men.. får se hur jag gör med den.

Blir tidig kväll för mig, typ nu ungefär, jag kom på förut att jag ska på den där förnedringen imorrn. ]:

Så gnatt! 

Av S - 25 juni 2007 15:22

Hej hopp, gummisnopp!

Gårdagskvällen blev såå lugn för min del, och det var bara såå himla skönt. [:

Låg i sängen med laptopen hela kvällen mer eller mindre å glodde på film.


Idag vaknade jag med tuppen, typ, dem håller på å grejjar med vägen här preciiis utanför mitt fönster, och såklart ska dem börja med det typ mitt i natten känns det som. Grejjade på och har haft mig hela förmiddagen, sen runt 13 så gick jag ner på stan å träffade Anna Å, vi köpte oss en kulglass å satte ner arslet på en bänk. Det är gudomligt varmt idag. Sen sprang vi runt och kollade i alla affärer typ, hittade en klänning som var söt, testade och sådär, men vet liksom inte om plånboken räcker till den i dem här tiderna.

Anna har precis åkt hem, så jag kom nyss innanför dörren typ, skulle bara hem å hämta rc så ska jag gå bort till AnnaGs jobb å möta henne för en sväng på staden, orka sitta hemma när det är såhär fint väder och man är ledig liksom. ^-^ 


Hoppas ni andra oxå har en underbar dag. (förutom att det stinker asfalt i hela min lägenhet) 

Av S - 24 juni 2007 17:03

Goddau goddau!

Idag är det lite halvslitet, men inte så jättefarligt. [:


Igår när jag väl bestämt mig för att stanna hemma och bara ta det lugnt så låg jag o sms:ade med Anna, hon yttrade sig om att andra Anna var sugen på utgång, jaha, så vare bara å lägga ner det där med att ta det lugnt. :P

AnnaG kom hit när hon hade ätit, hon skulle bara leka lite med oss innan hon börja jobba stackarn, sen ramlade Anna Å in efter en timme eller så.

Vi satt å prata skit, AnnaG fixade mitt hår å min make, tog ingen bild den här gången dock, det glömdes bort.

En stund före 22 så gick G:et iväg på jobbet å vi andra 2 surrade lite mer innan vi kom på att vi skulle gå ner på dallan och ta nån öl innan vi skulle gå vidare.

Och så blev det, vi tog vårt pick å pack och vandrade ner på dallan, när vi precis satt oss med vår första öl så fick vi sällskap av "han ja inte kan namnet på" och en tjejkompis till honom. Dem köpte även in en snacksbricka som vi mumsade lite på, sen blev det några fler öl innan vi gick vidare ner på Olles. Väl där nere så blev det en shot, minttu för mig å sambukka för anna. Dock så var sambukkan såå stor, så ja fick ta lite av den oxå.  Sen blev det lite mer cider och öl innan vi ramlade över på coppers. 

Där fick vi sällskap av lars och bobbs på uteserveringen, och sen gick vi över på olles igen. Sen efter stängning så stod vi utanför å väntade först på att anna skulle bli klar, sen drog dem hem å ja satt å väntade på att min skjuts skulle sluta oxå. Vet inte riktigt vad klockan var när ja kom hem, 4-4.30 nån gång. Kvällen var iaf helt lyckad från min sida. 


Idag har jag typ inte gjort ett skit. ]: Nån som vill leka ikväll?  

Av S - 23 juni 2007 16:31

Goddagens!

Nu är man hemkommen till stora staden igen. Typ. Emma skjutsade hem mig så jag var hemma för typ 30 minuter sen. Och dagarna upp i härnta har varit så skönt såå! :D

Torsdagen har ni jue redan läst om, så jag hoppar direkt till midsommarafton. 


Jag, Leija å Emma tog bilen in till härnösand för att handla det sista till maten och sådär. Sen när vi kom hem igen så vare bara att börja förbereda all mat. Var skönt att få det gjort, för när vi skulle äta så vare bara att plocka fram. [:

När vi hade förberett så gick vi ut och plockade blommor och gjorde en fiiin stång. (Emma gjorde ringarna och jag gjorde resten :P) Vi fick dock ta en apus mot slutet för vi höll på att bli uppätna av alla mygg och småkryp, när vi kom in fick jag det även bekräftat att min rygg var full med myggbett å sånt. Den såg helt sjuk ut faktiskt. Men kliandet gick över rätt fort. 

När vi var klar med stången så började vi äta, först det "kalla".. sill, västerbottenpaj å lite röror. Jag smakade faktiskt på en sill (Emma blev stolt å kom på att ja höll på att växa upp), och, det var inte så äckligt som jag trott faktiskt, höll mig dock bara till den lilla biten. :P

När det var klart så tog vi en liiiten matpaus medans barnen fick äta sin mat. Sen satte vi igång med grillandet till oss vuxna. Huur gott som helst var det med kött, grillspett, sås, sallad och ugnsrostad potatissallad typ. [:

Efter det så satt vi å prata skit ett tag på altanen och ungarna härjade på, hann även med lite dans runt stången. ^-^ Lite senare blev det kubbspel, jag var kanske helt bäst. Vann första gången när ja spelade mot Emma å Johan, andra gången spelade bara jag å Emma, hon tog ner ALLA mina kubbar innan jag hade tagit nån av henne, ändå vann jag. ;P 

Spelade en tredje gång lite senare, men den matchen gavs upp då det blev lite halvkallt. Men vi satt ute på altanen å pratade skit framåt 1-2 nån gång. Sen satt vi inne ett tag tills Johan till slut däckade i en fåtölj, jag å Emma satt uppe en stund å kollade på teve å pratade skit innan vi oxå gick å la oss, en mkt lyckad kväll å ja är glad att ja åkte dit ist. för på fest. [:


Idag blev det sent uppvaknande, men det var såå skönt att få sova lite längre än vanligt. Sen gick ja ut i solen en stnd, det var typ asvarmt! Sen fixade jag lunch/middagen för dagen som vi satt ute och åt innan Emma skjutsade hem mig. [: 

Bra början på helgen, får väl se vad som händer härnäst.

P&K

 (kommer lite bilder oxå, vi hade våran egen ordningsvak, kolla även på bilden där Johan står å juckar mot mig, varför ser jag så glad ut?)


Måste även lägga in Emmas fina "kommentar".


Johan sjunger på en låt: "Die motherfucker, die!"

Emma: Eh, jaha, tack då.

Sara: Euhm, Emma, är du en motherfucker???

Emma: Hm, nej det är jag jue inte. 

 ;D




Slutligen så kommer det tråkiga, Matilda som jag brukar läsa om dagligen, som jag har länkat till på min sida även, förlorade igår kampen mot dem "dumma prickarna", hon är numera en ängel. Har suttit och läst om henne varje dag nästan och hoppats o trott att hon faktiskt skulle klara det, men nej. Även om jag inte kände henne, även om hon har det bättre där hon är nu, så kan man inte läsa om det utan att det kommer tårar. ]:

Så, Vila I Frid nu AVBMMM!

http://hem.passagen.se/dummapricken/
Av S - 23 juni 2007 02:40

Asså jag är på väg till sängen.. jag tänkte inte skriva nåt nu, bara kika in. Var bara så mustigt att preciiis nu när ja kollade på besökartjoffset så stod det på exakt 1000! Lite tufft. [;

Imorrn kommer det bilder. ^-^

Av S - 22 juni 2007 03:00

Hejsan hopp!

Nu sitter man uppe i Bölen. *fniss* Emma hatar att dem fått ny adress. Istället för Stigsjö-Bölen så har dem numer bara Bölen. Låter typ asfult!

Aja, Emma kom ner och hämtade mig tidigare ikväll, så drog vi på bolaget i Bydalen å handlade lite alkohole(jag träffade Jennie där, hon lever!!!), och när vi ändå var där så tyckte Emma att vi kunde handla maten å sådär på Citygross, så det blev så. Sen blev det mcd uppe i härnta för alla var så hungriga. Så när vi äntligen var hemma här så var klockan typ 21.30

Packade upp alla grejjer, kollade på småmissarna(hur söta som helst), nattade barnen och sen satte vi oss å kolla på film. Kollade först på en som gick på teve, sen blev det DOA, huuuur grym som helst. Dock så bangade Johan ganska tidigt eftersom han jobbat idag.

Nu efter filmen så har jag å Emma suttit å surrat om bröllopet, osså visade hon mig en massa saker. Som här t.ex:


När är den rätta åldern att gifta sig?

Ingen ålder är bra att gifta sig vid. Du måste vara en idiot för att gifta dig.
Fredrik, 6 år


När jag är färdig med förskolan ska jag hitta en fru.
Martin, 5 år

Hur kan en främling se om två personer är gifta med varandra?

Gifta ser ofta lyckliga ut när de pratar med andra människor.
Elin, 8 år

Du måste kanske gissa, men en bra ledtråd är om de skriker åt samma barn.
Sebastian, 8 år

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards