Alla inlägg under juni 2007

Av S - 21 juni 2007 17:50

Ja, så var det färdigplanerat för midsommar iår också. Och efter många olika val faktiskt, ovanligt det, så slutar det med att jag åker upp till härnta och firar med syster och hennes familj. Jag är inte så värst supasugen, så det passar jue alldeles utmärkt det här. [:


Idag har jag inte fått mkt alls gjort, mest suttit och spelat. Var bara ner en snabbis på staden och träffade Anna eftersom hon hade mitt visakort. :P

Hon funderade på om hon och Björn skulle följa med upp till syrran imorrn, men dem beslutade sig för att stanna hemma och bara ta det lugnt. Tråkigt, men, det kommer väl fler gånger. [:


Så nu har jag packat typ halva min garderob, jag vet inte vad jag vill ha på mig imorrn, och jag har varit alldeles för trött för att hämta ut linnet jag la undan igår, kan jue hoppas på att det finns kvar till veckan kanske. Det var ursött faktiskt. Kan vara nåt att ha på bröllopet kanske. ^-^


Nu ska jag se om jag hinner spela en omgång till innan systeryster är här.


Ha en jättebra midsommar alla vänner, dem som jag känner och inte känner.



Bilderna ovan är från midsommar -05. Oscar verkar ganska nöjd över chipspåsen dem vann i kubbturneringen. [:

Tredje bilden är från midsommar -06. Vars var alla tjejjer?

Imorrn eller på lördag kanske ni får njuta av en -07 bild. [; 

Av S - 20 juni 2007 21:57

Ja, det är väl så det kallas det här med onsdag och utgång, lill-lördag? [;

Iallafall så har jag planer på att gå ut, synd att du inte kunde hänga på Veronica, men som sagt, vi tar det en annan dag. [:

Ska iallafall möta upp Anna snart så ska vi ta en svängeluring på staden ikväll, får väl se hur det slutar. Och får väl se vem den där killen är. Anna!! ]:

Well, så mkt mer har jag inte att skriva just nu. Förutom att woken till middag var mums. Osså får ni en liten titt på kvällens look.  

Av S - 20 juni 2007 19:08

http://www.badongo.com/vid/401090" title="Bröderna Samsung!"> http://www.badongo.com/vid/401090

Av S - 20 juni 2007 17:33

Idag när jag var klar med tvätten så gick jag ner på stan å träffade Veronica, Micke å Matilda. Vi gick en snabbis genom stan innan vi vandrade på hemköp för inköp av dricka å glass, sen satte vi oss vid ån. Jag, Veronica å Matilda kände oss extra kvinnliga(flickiga), så vi köpte oss varsin Spindelmannenglass. Dem var faktiskt goda, men dem färgade av sig på tungan. [;

Blev sittandes där nån timme innan Veronicas mamma kom från jobbet å vi skulle gå på stan en sväng. Jag kom äntligen ihåg att köpa hårspray!! Har jue varit utan jäääättelänge! Osså kikade ja på ett linne på Gina som hade kommit in igen som jag vill ha, la undan det tills imorrn så får vi väl se då. Blev en sväng på bolaget, sedan gick vi skilda världar, Veronica till bussen(som hon för övrigt missade), jag själv gick på hemmis en sväng innan jag hamnade här.

Det är min dag so far! [:

Av S - 20 juni 2007 10:36

Alltså kan någon som känner mig se till att jag går och lägger mig i tid på kvällarna kanske!? Så jag inte behöver sitta här och vara så jäkla trött när ja ska tvätta.


Blev precis överlycklig, jag började dagen som vanligt med att läsa om Matilda och hennes dumma prickar, eftersom dem inte skrivit sedan i fredags så var jag orolig och hade mina misstankar, men nu vet jag, hon är fortfarande med oss den lilla tösen. Kämpa på!


Håller som sagt var på att tvätta, skönt att få lite upptvättat såhär före midsommar, även om jag fortfarande inte har en aaaning om vad jag ska hitta på. Är grymt sugen på att åka upp till syrran och dem, men samtidigt så vill jag såklart fira midsommar med mina vänner. Vilket världsproblem jag har. [;


Nu tänkte jag iallafall slänga i mig lite frukost! 

Av S - 19 juni 2007 23:10

Har varit en sväng på stan med Jessica idag, vi gick bara runt en sväng innan vi tog bussen bort till skönsmon, köpte lite fika med oss hem. Sen fikade vi o spelade lite kort. [: Sen skulle fröken Jessica städa så jag fick fördriva tiden lite med datorn å spel. [:

Fick även middag där borta, kycklingröran, en av dem Jessica brukar göra, det var mums. Jessicas mamma å kanske kusin (?) kom bort å hälsade på, så vi spelade lite wii innan vi tog med oss kubbspelet ut å spelade några omgångar. Jag fick vinna 2 gånger iallafall. [: Osså kom Veronica å Kalle förbi å sa hej medans dem skulle hämta mat. Tog även en prommis hem eftersom jag fick sällskap.

Nu ska jag dra nå omgångar 31 med Jessica.

Tjopp! 

Av S - 19 juni 2007 12:36

Jag tycker det är skitstörigt att mina inlägg inte blir som jag vill!! Dem vill verkligen inte centrera! ]: Nu ska vi se...

Av S - 19 juni 2007 11:42

Gomorron,eller goddau, vilket ni vill. [;Idag när jag vaknade hade jag inga planer alls för dagen, men nu så ska jag tydligen ner på stan å umgås lite med Jessica, alltid trevligt det, så slipper jag sitta här hemma och tråka. [: Sitter fortfarande och klurar på vad sjutton som händer på midsommar. Är jättesugen på att åka upp till syster och Johan, men får se om jag får med mig nån, bara någon har bil så kan jue liksom vem som helst följa med typ. Hoppas jag får med mig någon iallafall. [:Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis. Later!!    Mina favvisar just nu: Enrique Iglesias - Do You Know (The Ping Pong Song) Akon - Dont Matter

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards