Alla inlägg under augusti 2007

Av S - 25 augusti 2007 22:10

Gårdagen blev lyckad, tycker jag iaf.

Började med att jag, Anna, Sara å Mikaela gick på Dallan en sväng. Tog varsin öl/cider där bara. Sen gick jag å Anna ner på Olles å satte oss på uteserveringen där. Träffade på Robin, osså Jocke å Mattias. Sen gick vi över på BK en sväng å drog en tequila å en minttu där, och dem satt jue där dem skulle. :P

Efter stängning så gick jag å A å åt på Kebabcity, sen kom Anna å Jocke oxå för att äta, sen gick jag å A hem och sov här.  Han smet iväg nån gång före 10 imorse.

Anna väckte mig runt 13 å ville ha sällskap på stan, jag var lite trött som lyckades somna mellan varje sms sen, men runt 14 kom jag ner på stan iaf, så vi gick å käka en kycklingpasta på breve. [:

Sen gick vi hem till Björn å lämnade ölen innan vi åkte ut till Birsta å mötte Sara å  Anna å gick runt där lite, Anna å Sara käkade mcd. Anna snälla mamma kom å hämtade oss där sen, så jag å Anna åkte hem till dem å käkade tacos, men vi gick bara i oss en var. Tröttheten slog till. :P 

Åkte hem till Björn å sällskapade med han å Dick medans dem drack sprit, jag å Anna låg mest halvdöda. Runt 20 när dem gick somnade Anna till, å jag nästan, låg å kollade på teve oxå. Björne kom instudsande en sväng innan han oxå skulle dra iväg nånstans å festa. Anna gjorde sig klar å sen gick vi å åt på Kebabcity (igen!!). Anna gick nyss på jobbet å jag har precis duschar å öppnat första cidern, man är inte direkt ute i tid idag. ;D

Nu blire påklädning å lockande av grabbarna. *komsikom* 

Av S - 24 augusti 2007 22:02

Nu e jag duschad å sminkad, egentligen så ljuger jag när ja skriver att jag är färdig, för jag ser ut som ett troll i huvét. :P

Jag tror att Anna å Sara är på väg hit, å 2 karlar skulle dem visst ha med sig oxå. Kan jue bli kul å se vad det är för några.

Nu ska ja öppna en ny öl. [: 

Av S - 24 augusti 2007 19:25

Nyss kände jag att jag inte riktigt orkade blogga, men sen kom jag jue på att jag faktiskt måste. :P


Dagen började med jobb 7-15.30, inskolningen som jag har som började i tisdags går superbra, trots att det är en liiten kille så är han hur glad som helst typ hela tiden. [:

Efter jobbet så åkte jag direkt hem till mamma för att äta middag å fika med henne och Stina eftersom Stina fyller år idag. Johannes å Leija får firas en annan dag eftersom J inte var där och Mackan hade gått hem med Leija å Jacob när jag kom.

Efter lite struntprat å visande av bilder från skåneland så gick jag mot stan, stannade till en sväng hos Emily o hämtade mina grejjer från Oriflame, så nu ska håret tvättas å lukta mumma! Även att Emily har ett bloggrum snart, ser ut att bli rätt nice. [: Sen fortsatte jag min promenad hemåt.

När jag kom innanför dörren så var jag alldeles varm å äcklig å tänkte hoppa in i duschen, men jag tog mig en öl istället, så nu är det snart dags för dusch. Cicci ringde förut om att jag skulle komma upp till henne å David, men sen ringde Anna å ville komma till mig. Så, får se vilken tid det blir om vi kan åka upp, annars kanske vi ses ute. [:

Nu tackar jag för mig.  

Av S - 24 augusti 2007 19:10

Grattis Leija 4 år!


Tårtan från namnsdagsfirandet, så den är gammal. :P

Men hon fyller 4 år idag. [:  


Grattis Stina 16 år och Johannes 17 år.


 

Av S - 24 augusti 2007 06:08

Så väldigt mycket jätteskönt att det är fredag idag.

Jag är supertrött idag faktiskt, så jag ser framemot helgen.

Jag kom precis på att jag inte köpt nån present till Leija.

Måste kirra det idag. [:

Nu ska jag borsta tänderna, sen ska jag åka.

Puss hej. 

Av S - 23 augusti 2007 21:54

Vart har alla mina kommentatorer tagit vägen!?!


Klockan tickar på, den börjar bli mycket för min del, dags att hoppa ner i bingen.

Hörs imorrn. Om jag hinner. Ska bort till Emily direkt efter jobbet, sen ska jag bort å fira alla födelsedagsbarn som fyller år:


Leija: 4 år

Stina: 16 år

Johannes: 17 år


*suck*
Blir en tuff dag. :P

Av S - 23 augusti 2007 20:55

Idag träffade jag Anna.Har inte träffat henne på länge nu. Typ. Länge för oss är några dagar, och nu är det över en vecka liksom. :P

Åkte in till stan efter jobbet å mötte upp henne, vi gick ner på BK å tog en burgare å pratade lite skit. Skönt att prata av sig lite. Vi pratade även lite om när det är möjligt för oss att åka neråt. [:

Sen gick vi å handlade lite på Esplanaden innan vi gick ner å väntade på Annas buss. Sen gick jag hem. [:  

Av S - 23 augusti 2007 20:07

Bara 3 stycken.

Resten kommer att läggas upp på min bilddagbok eftersom jag har slut på bilder här igen, och orkar inte fixa fler just nu. [; 


Lite suddig javet, men det är Johan som kammar Otis iaf. [: 


Här är jag å Oliver utanför Jönköping på väg hem. [: 


Han e grymt duktig! :D 

 

Fler bilder kommer som sagt på bilddagboken. 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards