Alla inlägg under oktober 2007

Av S - 28 oktober 2007 21:45

Jag kom precis hem från mamma, det luktade äckligt på bussen.. det var någon som hade kräkits. ]:


"Ljuspartyt" gick bra, trots att ALLA utom syrran och mamma sket i det. Jag beställde massa saker, lite ljus och lyktor. Nu längtas jag tills dem kommer!!

Lena som hade partyt var supertrevlig = bra skit. [: Mamma hade bakat gott oxå!!

 Syrran kom jue dock lite sent, dem fick  skjuts med brandbilen, hennes bil hade börjat brinna typ i Bydalen. Läsko!! En lastbil bakom dem hade sett det och signalerat eller nåt åt dem. Barnen tyckte det var lite häftigt tror jag, dem fick jue åka brandbil. Emma däremot tyckte jag lite synd om. /:


Nu ska jag grejja mig en kopp thé och lägga mig och läsa lite.

Imorrn äre utbildning typ på Tonhallen hela dan. Spännande. 

Av S - 28 oktober 2007 10:50

Lite trött är man nog känner jag, men när jag vaknade för en halvtimme sen så kände jag inte av någon trötthet alls. Kanske ska gå och sova en timme till eller så. Jag har även grymt ont i handleden, stämplade nog för mycket igår, det gör verkligen skitont när jag ska böja den. ]:


Ska även åka upp till mamma lite senare, ska jue ha partylite-visning hemma hos henne ikväll.  Får väl ha det för familjen helt enkelt om det nu inte kommer någon annan. ]: Ska påminna Malin sen iaf, så hon kommer nog.


Nu ska jag fundera en stund på om jag ska sova eller om jag ska äta frukost.  

Av S - 28 oktober 2007 02:56

Gonatt.

Man borde jue säga så när det är natt, istället för goddag?


 Blev inge sovning före jobbet idag, dock så låg jag i soffan hos mammai typ 3 timmar och kollade på tv. Skönt vare. Sen vid 21.30 tog jag bussen ner till jobbet, var kassan som gällde hela kvällen, så skönt så. [: 

Trodde faktiskt att det skulle vara mer gif-folk där, men det var typ som vanligt, rätt många inlösta iallafall.

Hann gå en bit hem nu, sen kom det skjuts, och man får alltid höra "Man ska inte va ute och gå ensam på nätterna, spelar ingen roll om det är nära!!"

Snelt det. [:


Nu ska jag hoppa i säng så man kan vara människa på partylitet imorrn. [: 

Av S - 27 oktober 2007 18:33

Som ni kanske vet så var min morbror med i en bilolycka i februari tror jag det var, förra veckan fick han äntligen "flytta" hem igen efter typ 8 månader på sjukhus.

När man ser den här så kanske man förstår att det blev så länge.


 

Av S - 27 oktober 2007 18:06

Sitter hemma hos mamma, har inte kommit igång med baket än, min snälla mamma tyckte nämligen att hon kunde baka imorrn istället, så jag kan ta det lugnt eftersom jag ska jobba ikväll. Min mamma är världens bästa. [:

Jag bjöd henne på pizza förut också, Stina ville inte ha, fast jag skulle bjuda henne också. Jag tror hon har gått och blivit beroende av kroketter och rödvinssås. ;D


Min kära underbara vän Anna skickade ett sms förut.

"Ikväll lär de bli drag på olles.. giffarna gick upp i allsvenskan idag.. hoppas det går bra att jobba.. ;-)" 

Ja, vad ska man säga? En annan kommer förmodligen få slita häcken av sig ikväll på jobbet, medans hon är i Ö-vik  och roar sig med cider och hockey.

TACK för den stumpan!


Min kära vän Malin var mycket yr igår, först fick jag ett sms där jag inte förstod ett jota, var bara bokstäver hit och dit typ. Sen hemma hos Therese disskuterar vi skor.


M: Vad har du för skor Sara? Vi kanske kan byta ikväll?

S: Nje, jag har typ bara ballerinaskor/sandaler, så jag ska låna Stinas.  Vad har du för skor då?

M visar sina skor.

S: Men jag kan inte ha klack, knät du vet.

M: Vadå knät?? Du har väl 2!?


Jajo, men jag vill gärna kunna använda båda. [;

Hon gick även omkring hela kvällen och viskade Barbapappa i örat på mig, det var hennes ord för att visa att hon inte var för full. Jag vet inte jag, men Nationalencyklopedin kanske hade varit ett bättre ord för den anledningen? Jag var faktiskt lite duktig igår, brukar aldrig dricka vatten, men igår drack jag nog var femte vatten iaf. Dvs ett glas vatten nån gång under kvällen. [;


Nu ska jag slänga mig soffan och kolla lite på teve, om den har nåt spännande att visa. 4 timmar till jobb. 

Av S - 27 oktober 2007 13:50

Goddau!


Var hur trevligt som helst på stadshuset igår, god mat, kanske lite lite, men det var gott iallafall. A blev glad och jag lyckades få en riktigt fin blomma till henne. [: Runt 22 så drog "dem äldre" på casinot, dem gravida åkte hem, och en del vet jag faktiskt inte vart dem tog vägen. Jag gick en bit med Malin, sen gick jag å mötte lillasyster innan vi gick upp till Therese. Stina skulle vara barnvakt och vi skulle ut å skaka rumpa! Malin kom dit, vi tog en grogg, som kanske var det äckligaste jag druckit nån gång. :P  

Vi gick ner på BK. "6 minttu Stefan!!" Sen gick vi över på Olearys å drack en till minttu tror jag å tog en cider, blev nog en tequila rose oxå. Sen blev det dans, mera sprit och dans, osså lite sprit. Förstår inte hur man kunde gå igår.

Även att från kvart i 3 till 3 typ så hann vi nog med 3-4 shots oxå, nödvändigt det, strax innan hemgång liksom. Men dem va såå goda!

Stod med broder å väntade på Therese ett tag, sen gick han med henne hem å tog taxi med Stina så att även hon kom hem, jag fick skjuts hem jag , sen däckade jag nog. :P 


Idag är man så pigg som man förtjänar, var segt att kliva upp ur sängen faktiskt. Så nu ska man dra iväg till mamma för att baka tills imorrn, känner mig väldigt sugen på det... En pizza ska vi nog oxå kunna klämma ner. [;

Ikväll äre jobb.. tur man får en timme inatt oxå, så man kan sova en timme extra, eller kanske kliva upp i normal tid imorrn. [: 

Av S - 26 oktober 2007 17:41

Hej hallå!!


Jag har varken haft tid, ork eller lust att blogga nåt på en dag typ, men nu kommer det lite iallafall. [:

Var på stan en sväng med Anna igår efter jobbet, köpte ett linne/klännig/tisha att ha på mig ikväll, vet inte vad man ska kalla det. :P

Sen låg jag bara hemma och läste, fram till typ 00 inatt!! Bra bok. ;D

Idag har vi haft planeringsdag på jobbet, Malin hämtade mig imorse och släppte sedan av mig på stan runt 16 idag. Jag sprang på stan en halvtimme, på den halvtimmen hann jag bränna typ 1200:-... Blev 2 par byxor o lite annat krimskrams. Kom hem, slängde i färg i håret och ska typ studsa in i duschen nu. Sitter å dricker en cider, så den får väl ta slut först. Sen ska jag springa ner på stan å fixa lite innan jag ska på Stadshuset å äta. :D God mat hoppas jag att dem har, för jag är hungrig redan nu. [;


Var på bolaget en sväng förut å köpte3 cider, visade man legget innan dem frågade efter det å var under 25 så fick man en liten godisask. ;D 

Dem stod även utanför och gjorde fulreklam för sprit att beställa hem, stackars bolaget. ;P


Nu vare duschen!! 

Av S - 25 oktober 2007 08:11

Torsdag!!

Snart helg.

Kommer inte bli en ledig stund för mig.

Imorrn äre planeringsdag, sen  ut å äta med arbetskamraterna, sen joina Malin å Therese på Olearys.

På lördag ska ja väl upp i hyffsad tid för att åka hem till mamma å baka inför "ljusparty" på söndag (om det nu tänker komma nån), Stina skulle hjälpa mig. 

Sen på lördagkväll äre jobb som gäller igen, nuhar man jue haft en ledig helg, så nu får man ta nya tag. ;P

Söndag är oplanerad på dagen, men på kvällen bli´re väl ljusparty hemma hos mamma. Jag ska iallafall beställa grejjer. :D

Nu ska jag borsta tänderna. [: 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards