Alla inlägg under december 2007

Av S - 15 december 2007 17:58

Nu har jag varit nere på staden typ hela dagen känns det som. [:


Gick ner och mötte upp Stina och Leija förut, det första vi fick göra var att gå och köpa ett par vantar till Leija eftersom dom hade glömts hemma. Sen gick vi runt och kollade lite överallt, testade alla ljudsaker på lekplaneten och kollade hårsnoddar. Malin och Blenda kom ner också en sväng, men då var Leija hungrig och Stina skulle hinna äta innan Magnus kom, så vi hann bara gå med dom en sväng. Blev McD till middag idag, det blev Leija nöjd över, enda kruxet på McD var att hon bara fick en leksak i Happy Mealet. 


L: Meeh, jag fick jue bara en leksak!

S: Aa, men det får man alltid, bara en.

L: Men.. Jacob då!?


Så vi fick helt enkelt gå på lekplaneten när vi lämnat av Stina, där köpte vi pokemonkort till herrn där hemma, så han blev glad, och lillasyster hans blev nöjd över att han också fick något. Där kan man säga syskonkärlek. [:

Efter det så gick vi ner och sa hej på Skeppis, Leija pratade på med Niclas medans vi väntade på att Emma skulle få tid. Då fick hon sig lite godis och ett glas juice, även där vare kärlek. "Jag sparar en godis till Jacob också.."

Hon är bara för söt! Sen gick vi in på hotellet och sa hej till Fia, eller som Leija säger; "hon med katterna". [; Pappa Mackan kom sedan och hämtade upp Leija, han skjutsade även hem mig. 


Så nu ska jag slänga på en film (som jag inte hann se igår) och lata mig tills jobbet kallar klockan 22.00  

Av S - 15 december 2007 12:12

Ja, än så länge under dagen så har jag  hunnit med att;


prata med Thesa som var sugen på att gå ut ikväll. (jag ska JOBBA)

prata med Malin som kanske skulle med på staden.

prata med Mackan om att Stina hämtar Leija och sådär.


Jag har även hunnit med en dusch, lite spel och frukost! 

Varför sjutton ställer man klockan när man jobbat och lagt sig typ 4 på natten?

Jo, för man ska på staden och vandra med lillan Leija idag såklart. [:


Så.. jag ska nu slänga på mig lite kläder innan jag går ner och möter Leija och Stina.  

Av S - 15 december 2007 03:41

Och så blev det med min myskväll, hann lägga mig i sängen och slå på teven så ringdes det från mitt andra jobb. "Kan du komma ner och jobba?" Så det var bara att kliva upp igen och fixa till sig lite och sen vandra iväg. Ikväll var det grymt skoj att jobba dock; bra musik, mycket kändisar också fick jag och Anna jobba tillsammans i garderoben. Härliga tider. Tyvärr så blev det jue inte heller så att jag får gå ut imorrn, jag ska jobba även då. Blev jättesugen nu ikväll på jobbet att bara gå ut imorrn. Men som J sa: Du är för snäll. Eller MF: Man kan faktiskt säga nej. Men ja, jag är väl för snäll helt enkelt som oftast inte kan säga nej. ;P

Nu ska jag hoppa i säng iallafall, för ska på stan med Leija om några timmar.

Puss o gnatt! 

Av S - 14 december 2007 22:45

Det är freeeedag!


Stängde på jobbet idag, det gick finfint, dagen rullade på bra trots att vi hade lite barn. Det brukar kunna gå lite segt då faktiskt. Men inte idag. [:

5 arbetsdagar kvar, sen är jag ledig  fram till 3/1 nästa år! :D Ska bli så skönt med lite semester. 


Efter jobbet så gick jag på bolaget, sen gick jag hem till Anna och höll på att dö i soffan. Det hann jag dock inte innan vi gick ner på BK för att äta lite mat. [: Det var gott som vanligt. Efter maten vandrade jag hem för att inte göra så mkt alls. Blev ingen utgång för Thesa hade ingen barnvakt, så det blir lite film för mig alldes strax istället, laddar för utgång imorrn istället. [:


Imorrn på dan ska jag även ta med lilla Leija på staden och kika lite, en sväng på mcd blire nog också för hennes del. Har man lovat så har man. [;


Så eftersom jag inte kan sova hur länge som helst imorrn blire en film nu och sen gonatt. [:


Måste bara berätta om en grej som hände mig på jobbet idag!


Vi har ett par föräldrar på jobbet som jag har känt igen (pappan) ända sen jag började men inte kunnat koppla vem det är. Idag fick jag äntligen svaret! En farmor började nämligen prata med mig hur mkt som helst om hur det var med mig nu och sådär, att hon hade träffat mamma häromdan. Först tänkte jag typ "Vem sjutton är det här!?", men nästan på en gång så kopplade det! Det var jue en gammal klasskompis mamma!! Haha, så jag skrattade åt mig själv när jag kom på det. Jag gick nämligen med hennes son i 4-5:an på Lucksta skola för typ hundra år sedan. Det var lite skoj att det var därifrån jag kände igen pappan, jag och E sprang jue hemma hos dom titt som tätt i den åldern. Dock så bodde han inte hemma då tror jag, men säkerligen har jag träffat han nån gång. Lite roligt hur man kan lyckas komma fram till saker man funderat på så länge. ;D


Nu ska jag kika på filmen! Ikväll blire Ensam Hemma 3. Den har jag aldrig sett. [: 

Av S - 13 december 2007 23:11

Har legat och kollat på Ensam Hemma 2 nu, det blev aldrig av igår, och shit vad jag tycker om dem filmerna! :D

Ska alldes strax hoppa isäng eftersom det är jobb imorrn, sen imorrnkväll lutar det åt att det blir utgång med Thesa. Ska bli skoj och skaka lite rumpa. [;

Gnatt1 

Av S - 13 december 2007 18:47

Efterlysningen jag gjorde igår lyckades!

(eller så var det helt enkelt så att jag gjorde ett sista försök med eniro som funkade) Fick iallafall ett sms sent igårkväll som borde vara från fröken på bilden. Jag saknar henne liksom. För några år sedan var det vi mot världen. (ja, asså.. alla 3)


Lucia på jobbet idag, det gick finfint. Alla barnen var så fina så och det var mysigt med fika inne efter luciandet ute på gården. Jättefint med alla ljust och marshaller. [:

Jag fick skjuts med Tommi och hans familj in till staden, gick på hemköp en sväng och skulle sedan gå hem. Men, träffade på syster min på bron efter hemköp, hon skulle bort och kika på lilleman som skulle lussa borta på St Olof. Så jag följde med och kikade på det. 2 lussande på en dag, inte illa. [;


Nu ska jag slå på en film!


ps. Imorrn äre fredag! Och.. jag är FRISK! Mycket viktigt. [; 

Av S - 12 december 2007 22:20

Jag har snart gett upp hoppet om att få tag på denna människa, finns det nån som vet hur man gör? ]:



Av S - 12 december 2007 21:52

Anna var här på vår onsdags-middag idag, egentligen så skulle vi äta hos henne den här veckan, men eftersom hon skulle iväg och kika på match så skulle vi inte hunnit det. Men som jag sa, hon (du) får ta vårterminen sen istället. [;

Blev kycklingwok idag, orkade inte göra nåt annat, hade ingen fantasi egentligen. 

När Anna åkte på match så kollade jag äntligen på Ensam Hemma, har nog skrivit om den i några dagar nu men det har liksom aldrig blivit av förrän nu ikväll. Så nu ska jag slänga igång tvåan innan jag tackar för mig och nattar.


Här kommer några otroligt dåliga bilder på en del av mitt lilla krypin. (stället där jag bor som kallas lägenhet) ;P


Dukat för 2. [:


Stället där jag nördar. Och stället där jag läser mina böcker. [:


 Här säger jag god morgon och gonatt, och här blir det goda till. [;

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards