Alla inlägg under januari 2008

Av S - 28 januari 2008 17:41

Jag läste om Hamra på Alex´s blogg. Det är snart bara en månad tills vi åker. Jag längtar!

Här är förra årets Hamra-resa lite kort. [:


 

Av S - 28 januari 2008 06:19

Gaah, mina ovälkomna rakblad i halsen är tillbaka, var på vippen att ringa jobbet och bli hemma så jag kan gå på vc och kolla upp det, men, så mindes jag ett sms jag läste igårkväll i halv-vaket tillstånd. Ett sms från chefen, vår vikarie är hemma idag, med andra ord är jag först på stället(på avdelningen), skulle det va så att jag inte kom, så kommer inte nästa förrän 8.30 vilket skulle betyda katastrof.

Så, det är alltså bara att bita ihop och se glad ut, svälja te´t jag har kvar i min mugg och smälta en bafucin.

Nu VILL jag ha sommar! 

Av S - 27 januari 2008 13:08

Vem vill ut i solen och gå? Eller, solen såg ut att titta bort nu, men ut och gå vill jag iallafall!

Drog iväg och var med Jessica igår, spelade lite kort med hennes mamma och Sofia innan dom gick hem, så spelade vi lite wii istället. [:

När Fredrik kom hem så blev det typ pizza på en gång, det var guld värt just då, och gott. Efter maten så slappade jag och J framför teven under varsin filt, osså kollade vi på Harry Potter. 

Strax före 21.30 så kom lillebror och Erica och hämtade mig, svängde förbi hemma hos mig så jag fick byta om, och dom kikade på bilderna sen i fredags, sen skjutsade dom mig på jobbet.

På jobbet slet jag typ arslet av mig igår, det var mindre skoj, även fast jag hade en beundrare hela kvällen. ;D Kent var lite rolig och tyckte jag skulle se det som ett träningspass, och det håller jag verkligen med om! :P

Runt halv 4 skickades vi hem av Kent, som tyckte jag jobbat jättebra eftersom jag slet själv i garderoben hela kvällen. ^-^ 


Vaknade runt halv 11 men låg kvar i sängen och myste på ett tag, sen fick jag nog av hamrandet och borrandet i lägenheten under mig, så jag klev upp. Ska se om nån vill umgås med mig idag, kanske en fika på stan. Nån som känner sig sugen?  

Av S - 26 januari 2008 13:10

Ja, herregud.

Var jue ut med Erica, brorsans tjej, igår. Vi började kvällen här, alkohol, skitprat och sådär, sen fortsatte vi kvällen på Skeppis hos syrran, Anna kom dit, och brorsan kom förbi en sväng. Sen gick vi vidare på Olearys runt 1 tror jag det var, chiifen där lär tycka att jag är dum i huvét, eller så skrattade han bara åt mig. ;P

Blev kvar på Olearys resten av kvällen, träffade lite andra kompisar där, så det var jättekul. Mat blev det på kebabcity sen, osså efterfest med Gt, som jag inte är lika bra på längre. :P

Kom hem för en stund sen, pratade med Thesa nyss, jag funderar mest på hur jag ska överleva dagen och kvällen, fest igen.. *suck* Av S - 25 januari 2008 18:44

Så var det helg då, kom från jobbet för sisådär 40 minuter sen kanske, om ens det. Sprang som en galning på bolaget och köpte mig lite cider innan jag gick på hemköp och köpte mat och gick hem. Sitter och surrar lite med Erica nu, ska slänga in maten i ugnen och ta en dusch sen. Blir utgång ikväll, nice nice. Hade varit nice att jobba, need the extra, men har man lovat så har man faktiskt. [:

Av S - 25 januari 2008 08:18

Varför kan det inte heta så istället för? Så skulle helgen vara lite längre. [;

Ska iallafall ta och åka ut till jobbet snart,  så man får komma hem nån gång igen! Blir en sväng på bolaget sedan också, så får vi se vart kvällen slutar. [:

Ha en bra dag alla! 

Av S - 24 januari 2008 21:02

Har inte hunnit med så mycket mera vettigt sen sist, eller hunnit och hunnit, inte orkar. [;

Har diskat upp allt iallafall, skönt att få undan det, tills imorrn då det kommer nytt. Plockat av lite här på skrivbordet har jag också gjort, jag borde få pris för allt skit jag samlar på mig.

Blev lite surr med mami förut också, sen blev det en apelsin och Kustbevakarna.

Nu blire en dusch, sen teve innan det är sovadags. [: 

Av S - 24 januari 2008 14:49

Imorrn blir det jobb, halsen gör fortfarande ont, men det känns inte lika tjockt längre.

Har precis varit nere på hemmis och handlat lite och slängt ihop en sallad här hemma, det blir mumma det. Skönt var det med lite frisk luft också, och det var inte alltför kallt.

Blir nog en liten utgång imorgon med Erica, hon kan jue inte gå ut själv och inte heller sitta hemma när broder är på firmafest. Så då ställer man jue upp. [:

Sen får vi se på lördag, upptäckte tidigare att båda festerna tydligen är på lördag!? Jag som var helt säker på att M´s fest var imorgon, men så verkar det inte vara. Får se hur jag gör med den saken.

Nu ska jag äta lite av min sallad, och spela lite, det var längesen. [: 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se