Alla inlägg under januari 2008

Av S - 15 januari 2008 19:41

Idag efter jobbet så tog jag en halkig prommis in till Kvissle och tog bussen till Kuben för att hälsa på Jessica lite. Jag gick på Ica också för att köpa lite gott fika till oss. [:

Så vi fikade, pratade lite strunt och spelade Wii innan jag skulle till bussen och hon till sjukis.

När jag kom ner till stan så gick jag på vängåvans boktjoffs och köpte lite papper och ska fixa lite tänkte jag.

Har inte hänt så mycket mer sedan jag kom hem, borde ta ta i disken, men den kanske kaaanske får vänta tills imorrn, snart tvdax jue. [: 

Imorrn ska vi ha apt på kvällen, just nu känns det som att den inte blir av riktigt, mkt personal sjuka. Får se imorrn helt enkelt, så kanske att jag och Anna får vår traditionella onsdagsmiddag. ^-^ 

Av S - 15 januari 2008 17:18

Okej Frida, det var jue faktiskt dags redan för längesen, men nu kom en ny tråkig årstidsfråga. ;D

  Nu är det höst! Hur känns det?


Mycket bra, supermysigt! [:         34.6 %

Kallt å tråkigt! ]:                           21.2 %

Sådär.. både bra å dåligt.             36.5 %

Vet inte.                                        7.7 %

Totalt har 52 personer röstat.
Omröstningen startade 2007-09-01 15:32

Av S - 15 januari 2008 06:13

Idag är jag om möjligt ännu tröttare än igår, somnade tidigt men sovit oroligt.

*suck*

Idag efter jobbet är jag bokad av Jessica, så henne ska jag hälsa på en sväng tänkte jag.

Ha en bra dag! 

Av S - 14 januari 2008 20:46

Idag har jag jobbat 7.30-16, lugn och skön dag faktiskt, när jag slutat så stod Veronica utanför och skulle hämta mig. [:

Vi mötte upp Frida i Kvissle, sen brummade vi in till stan för att äta på Biteline med Linda, Ida och Johanna. Micket gott!

Efter maten drog Linda och träna, vi andra gick ner och solade på 2 bleka, testade ståsolariet för första gången, rätt skönt att det går så snabbt.

Brummades ut till Birsta sen efter att vi släppt av Johanna i Skönsberg, fick snällt följa med eftersom Veronica glömde svänga in och släppa av mig. Men vad gör det om hundra år? [:

Nu ska jag ta mig en snabbingdusch och sen lägga huvét på kudden, tidig dag imorrn.

Tack för ikväll tjejer. [:  


Fick även ett trevligt samtal på jobbet idag, om vad skriver jag inte riktigt än, för det känns inte riktigt verkligt. 

Av S - 14 januari 2008 06:44

Ja, nu vare måndag igen.

Sitter här och gäspar och skulle göra nästan vad som helst för att få gå och lägga mig igen, men, det gick jue inte riktigt. /:
Bara att bita ihop och vandra till bussen, hoppas det inte är så kallt ute idag.

Av S - 13 januari 2008 15:31

*Erica ska ringa och beställa en pizza med ost, skinka, banan, apa och ruccola på. Till svar får hon "Nej, ingen ruccola tyvärr." What!? Apa går bra?


*Hellman ska ringa och prata låtsas-språk med någon tills denne lägger på. Jacob gav respons så samtalet varade i nästan 2 minuter.


*Hellman ska ringa någon i släkten för att föreslå att julen firas hos honom nästa år. Pappan var inte helt av på idén tydligen. ;P


*Jag ska skicka sms till 2 personer där det står nåt i stil med: "Grattis på födelsedan. Hoppas du fått fina presenter."

Svar 1: Fyller ju på måndag ;-)

Svar 2: Va har jag fyllt år? Måste jag ha missa haha


*Hellman ska skicka 2 sms där det står typ "Jag vill att vi ska vara mer än vänner. Jag minns bara ena svaret som var nåt i stil med "Det vill jag också"


*Nån gång runt 3-halv 4 inatt ramlar det in ett sms till mig: "Nä ta en taxi. Ska du bli min hemmafru kan jag ju vänja mej vid att betala. :-)" Niiice! ;P

Av S - 13 januari 2008 14:36

Goddagens!

 Idag är man lite småtrött sådär, kom väl hem för en halvtimme-timme sedan. Så nu är det dags att uppdatera er lite om gårdagen, som var grymt skoj!


Hellman, broder och Erica kom och hämtade mig runt 19, då drog vi bort till Hellman och korkade upp,  grabbarna åkte en sväng först och hämtade ett spel hemma hos M och E, våghals, det gav oss många skratt under kvällen. ;P

Stefan och hms.. Fredrik? ramlade in,  sedan kom Patrik, och även Anko och hon som jag inte kan stava namnet på. :P

Våghals spelades större delen av förfesten, jag hann inte spela nå gh. ]: Men hade skoj iallafall, sms skickades, fick höra idag att Marcus trodde det hade brunnit för mig när jag skickade Grattis på födelsedagen. ;D

Runt halv tolv-tolv rörde vi på oss ner mot Olearys(med lite snökrig efter vägen), där blev det mer dricka, massa dansande och även karaoke för mig och Anna B! Herregud..

Var även tvungen att fråga Bengt om han var med i Skilda Världar för brorsan trodde inte på mig. Han lär jue ha trott att jag var dum i huvét.

 Efter krogen så blev det mat och sedan sömn på okänd ort. :P

Tack alla som var med för en GRYMT rolig partykväll! [: Eftersom jag fortfarande inte skaffat fler bilder här så läggs det upp på min bild-dagbok som är länkad här nere. [:


Mina planer för mitt födelsedagsfirande pratades det om igår också, det kan jue bli jättebra det här. Orkar inte hyra lokal och ha jättefest, men vissa av er kommer få inbjudningar hem i lådan så ni vet vad som händer. [:

Nu ska jag slänga upp lite bilder, sen ska jag ta en dusch!

Hörs hej! 

Av S - 12 januari 2008 17:08

Nu kom jag på varför jag och Diana var ute igår.

Det var jue en månad kvar tills jag fyller år.

Och sånt måste jue firas, eller hur Veronica? [; 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se