Alla inlägg under januari 2008

Av S - 12 januari 2008 16:42

Var på staden en sväng förut, först var vi inne på Lindex, sen idiotförklarade vi personalen där och gick därifrån. Mot Ch. Det blev varsin sallad för mig, Anna och Angelica, Marcus drack bara kaffe. Efter det skicka jag ett mess till chiiifen, jag fick inget svar och han har inte ringt, då är jag nog ledig ikväll iaf. Så snart ska jag hoppa in i duschen, välja kläder, sminka mig och sådär, sen runt 18.30-19 så kommer Hellmano och hämtar upp mig när han hämtat broder.

Han är nog på g mot en karatefylla broder, lät som det när han räknade upp spriten. ;P

Aja, nu ska jag vila en kvart, sen göra mig klar.

Puss hej. 

Av S - 12 januari 2008 12:36

Goddau!

Idag är det lördag med stort F, Festlördag! Tror jag iallafall, eventuellt så måste jag jobba ikväll, sa att det var okej om det verkligen krisar, så man kan jue hoppas på att det inte gör det. [:

Blev utgång med Diana igår, vi har ingen stil, bestämmer att vi ska gå ner på stan och äta, och på varsitt håll planerar vi i huvét en utgång. Typ.

Vi gick ner på BK och tog varsin burgare, sen hade vi barhäng med Madde en skvätt, blev övertalade till en god shot. Efter det så gick vi hem till Diana och drack världens äckligaste grogg! Fifan! En öl och en shot blev det även där.

Runt halv 12 så styrde vi benen ner mot krogen igen, skulle börja en snabbis på Olearys men blev kvar där ett tag innan vi gick över och hejjade på BK och drack en jävla god drink! Ja, och så rullade kvällen på tills klockan blev 3 typ, eller.. 4 var jag väl hemma tror jag.

Idag är jag lite seg, men det går nog över efter mitt vattenglas och sedan en fika på staden, hoppas jag iallafall. 

Nu ska jag messa chiiifen och höra om jag ska jobba ikväll eller om  jag kan gå på bolaget.*Jag kramas bara med folk ibland för att jag är ute efter brickan.

*Jag och Di skyller inte på varann för att vi går ut, vi skyller helt enkelt på Rabi.

*"Ja, passa på å drick ikväll, för imorrn fåru jobba!"

*Hångla gärna med en kille för att någon ska tro att ni faktiskt känner varann, trots att ni inte alls gör det.  

*"Du ska följa med mig hem!!"


Ha en bra dag. [: 

Av S - 11 januari 2008 17:13

Oj, nu när jag kom hem från jobbet så blev jag glad, jag hade inte mindre än 5(!!) nya kommentarer sedan imorse, för då hade jag 2 andra. Glad jag blir!! :D

Men hemlisen håller jag fortfarande för mig själv, fast att jag släppt lite på den till en människa till, men jag vet att dom kan hålla det. Så de så!

Idag är det precis en månad tills jag fyller år, inte mindre än 25 17 den här gången heller, så nån mindre festlighet ska väl ordnas. [; 

Vad som händer och sker ikväll är oklar, jag vill hitta på nåt så call me!!  


Av S - 10 januari 2008 21:48

Och vad har jag gjort?

Jag har ätit 2 risifrutti, glömt att göra middag, tvättat, pratat skit med min gamle vän och fått ont i huvét. Där har ni min torsdag. [:

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova, snart äre fredag! Undra vad man ska hitta på? Festligheter lockar på lördag, men, jag får se, jag följer med broder dit så länge det inte blir jobb. Just nu vet jag inte vad jag hoppas på, förmodligen fest med broder, det var längesen. [: 

Gonatt. 

Av S - 10 januari 2008 18:15

Jobbet gick lugnt idag, mycket skönt ibland med lite barn faktiskt, synd att vi inte kunde gå ut bara, vår utegård är en isbana. Slutade 16 idag så har bara varit hemma lite mer än en timme, iofs är det inte så bara och bara. Jag har en hemlis, min bästaste Anna är den enda som vet om det och vet inte om jag ska berätta det för fler ännu, tids nog kommer det märkas ändå.

Nu ska jag ner till tvättis.  

Av S - 10 januari 2008 06:50

Vars har alla mina kommentarer tagit vägen!?

Har varit tyst i flera dagar nu jue. ]:  

Av S - 9 januari 2008 22:22

Jobbade till stängning idag, sen tog jag bussen in till staden och träffade på Anna på ica, vi handlade mat och gick sen hem till henne och lagade den. Blev kyckling med brie och mozarella, osså potatisgratäng till det. Gottit. [:

Sen slappade vi till Grammisgalan, jag ska inte ens säga vad jag tycker om skiten nu för tiden, så konstiga artister med, trodde det var Sveriges elit som skulle vara med liksom. Schysst att Micke och dom fick pris för barnskivan iaf, jag är tjenis med en kändis! ;P (har haft hans son på dagis)

Nu kom jag precis hem, Anna vandrade på jobbet som jag slapp idag för att jag börjar så tidigt imorrn, får se hure blir till helgen, lördag skulle ja vilja vara ledig, men får se om jag tackar nej om det frågas.

Nu ska jag hoppa ner i sängen, imorrn äre torsdag. Redan!? :D 

Av S - 9 januari 2008 08:23

Morrn morrn.

Idag har jag sovmorgon, min buss går inte förrän 8.40, så jag har nästan 10 minuter tillgodo. [:

Har drömt konstiga drömmar inatt, inte läskiga eller sådär, bara konstiga. Vart kommer allt ifrån!?!

Just för tillfället så kan jag inte klaga på att min telefon inte ringer, den går varm av föräldrar och chefen. Jag är poppis. ;D

Nu ska jag nog göra nåt så vettigt som att packa väskan. [: 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se