Alla inlägg under mars 2008

Av S - 24 mars 2008 20:00

Har inte slängt in nå bilder här än, dom som är nyikna kan jue kolla på fejjan, där har ja slängt in några. [:

Blev ingen prommis i solen heller, tog tag och städade litegrann och helt plötsligt så var det typ mörkt och klockan var närmare 19, då blev det lite mat istället.

Har precis pratat bort en stund med mamma, sen blev hon för inne i spelet så jag orkade inte prata mer. :P

Nu ska jag hoppa upp i sängen tänkte jag, rätt trött idag.

Nattinatt. 

Av S - 24 mars 2008 14:59

Sådär ja, då var man hemma i Sundsvall igen då efter 4 dagar i Bölen. [:


Igår så kom jue Anna upp med Johan som hade varit här nere och tränat, då var jag och Emma i full gång med tapetrivning och spackling, med rix på högsta volym, tycker det är lite mysigt att få pyssla på där uppe med Emma. [:

Vi grejjade lite till när dom hade kommit också, rev klart tapeter och Emma spacklade klart, jag spacklade lite jag också, men gav upp eftersom jag tyckte det såg ut att bli fel, fast att Emma sa att det blev bra. :P

Sen åkte jag, Emma och Anna in till Härnta och handlade lite till middagen som jag skulle bjuda på, osså lite gotta till kvällen, middagen börjades med direkt när vi kom tillbaka igen.

Emma grejjade förrätten, som jag inte kommer på vad det är.. nåt köttaktigt med melon,  potatisgratäng blev fixa, köttet fick Johan fixa efter att Anna avverkat 4 knivar utan att få till det. [; Till maten så blev det rödvinssås och lite tomater. Medans vi väntade på att maten skulle bli klar så vilade Johan, osså kom Tommy upp. Vi fördrev väl tiden med att glo på teve eller nåt sånt skulle jag tippa på, och Emma fixade efterrätten, även det har jag totalt glömt namnet på.. /: Kommer sen om jag kommer på vad det heter. 

Till maten blev det lite öl, rödvin och cider, och till efterrätten och kaffet blev det lite allt möjligt.. whiskey, baileys mm.. [:

Satt och pratade på om allt möjligt där ett tag tills Emma tog fram en kortlek, kort var det däremot bara vi tjejer som ville spela, så det togs fram andra spel istället. Mitt minne verkar inte vilja vara med mig idag, men spelet hade frågor i olika kategorier, musik, sprit och sex typ. :P

Det dansades magdans, breakdance och lite allt möjligt, spec i slutet då vi tog bort alla frågekort och bara hade "att göra-korten".

Vid 3.30 blev Anna trött och gick och la  sig, jag skulle lägga mig strax efteråt, men tror det slutade med att Tommy gick hem vid 5, då gick jag och Emma och la oss, Johan gick en liten stund innan.

Kvällen var riktigt trevlig faktiskt. [:


Idag vaknade jag tidigt, och strax efter det så hör jag ett "Är du vaken?" väldigt tyst bakom mig, Anna var också vaken. Klockan var väl runt 10. /:

Kändes som att man ville sova längre efter knappt 5 timmars sömn, men kroppen och huvudet ville annat eftersom den/det vägrade somna om, så när vi hörde Emma (som jag trodde var Johan) så klev vi upp, åt frukost och slappade framför teven.

Marcus kom upp med barnen runt 13, kramade lite på dom och glodde liten stund till på teven innan jag och Anna packade in oss i Marcus bil och åkte med honom hem till stan. 


Nu ska jag ta och slänga in korten på datorn och visa er lite av dom också, sen en sväng ute i solen.. om jag orkar. ^-^ 


Tack för en mysig helg syster och Johan (och inneboenden Tommy, även Anna såklart) :P 

Av S - 23 mars 2008 11:03

Morrn morrn!

Idag vaknade jag och klev upp klockan 10, kände mig rätt pigg, piggare än vad man borde vara när man gick o la sig 4.30 typ. Knepigt det där.

Jag och Emma har precis tryckt i oss frukost, Johan har åkt ner till Sundsvall för att träna, och sen tar han med sig Anna upp hit. [:

Emma håller på å plocka med lite grejjer, vi ska måla och grejja i Jacobs rum idag. :D

Ikväll blir det nog en öl eller två, imorrn är vi jue lediga allihopa.

Ha en bra dag.

Tjing tjing.

Av S - 23 mars 2008 02:29

Jag och Emma spelade lite csi förut, tills Tommy kom med julmusten typ, spelade väl lite mer efter det men sedan blev det efterrätt. Gino! Det är såå himla gott!! Blev lite teve efter det innan Johan åkte på jobbet och Tommy åkte hem till sig i samma veva.

Jag och Emma spelade ut csi, eller.. jag somnade en stund där.. "vilade ögonen", jag var dock inte den enda trötta eftersom Emma hade lyckats somna medans hon spelade. ;P

När jag vaknade så tog vi en rök, efter det var jag pigg.. vi slog igång en film, men det var bara jag som såg den. Jumper. Den var rätt bra.

När den var slut kollade jag slutet på Just My Luck, Emma sussar i soffan och Johan kommer väl strax hem från jobbet och jag tänkte nanna kudden.


Imorrn kommer Anna upp också och stannar till måndag. Mysigt. [:

Av S - 22 mars 2008 18:48

Igår fick jag ett sms av en kollega om att jag skulle få skit av en kärring i mitt ägg om jag inte skickade vidare det, sån tur att jag gjorde det, för det var bara godis i mitt ägg som jag fick av syster. [:


Vad har vi gjort idag då?

Jo, vi har spelat csi, kikat på en film (I want Candy), den var rolig, men samtidigt lite.. konstig.. vem gör en sån film liksom?

Emma och jag har fixat påskmat som vi åt för en stund sedan och var såå gott! Vi har jue målat ägg också såklart, dom är superfina, kort kommer när jag kommit hem igen. [:

Efterrätt ska jag göra också, men vi tänkte vänta med den ett tag eftersom vi är pm allihopa.


Nu ropar Emma för mer spelande av csi. [:

Av S - 22 mars 2008 01:40

Ja, har hunnit med mkt, men ändå inte så mkt viktigt idag. [;

Blev frukost imorse då när Johan valde att komma ner till oss efter att ha sovit lite längre. Efter frukost spelade jag lite CSI på 360, det är svinroligt!!

Jag och Emma satt oss på altanen en stund och pratade lite skit om allt och inget, tills vi hörde en bil komma brummandes, Magnus och Erica. Spelade ett tag när dom hade kommit, tills fikat var klart. Då kikade vi i inredningstidningar och fika gotta såklart, osså kom Tommy upp. Blev en del kikandes på fula japaner på youtube också. ;P

Efter nån timme så åkte Magnus och Erica mot Sundsvall igen, då åkte jag och Emma till Härnta för att handla lite påskmat tills imorrn, blir även lite Gino till efterrätt, det är gott!! Inhandlade pizza till mig, Emma, Johan och Tommy gjorde vi också, och tanten på "macken" skrattade åt Emma som inte visste vilken sida tanklocket satt på. (vi var tvungen att vända)

Kollade lite på teve innan Johan skulle dra till jobbet, vi tog oss en cider och spelade vidare på CSI.

Nu slutar Johan snart, Tommy har gått hem och jag ska gå och fortsätta spela med Emma. [:

Nattinatt.

Av S - 21 mars 2008 09:35

Igår kom som sagt syster(eller båda två faktiskt) ut och hämtade mig på jobbet, vi åkte till Nacksta på en gång för att lämna Stina hos Mackan för hon skulle spela wii med Jacob. :P Vi gick också in och kramade lite på dom små, som skulle visa sina fina påskpyssel också. [:

Efter det så drog vi hem till mig så jag fick hämta min väska som jag packat, sen blev det bydalen för att gå på bolaget, sist men inte minst(?) så åkte vi till Maxi och handlade till tacos. Yummie!

Där plockade vi även upp Johan som hade slutat jobba, innan vi drog vidare mot Härnösand stannade vi till i Ljusta så jag fick hämta min kamera hos Anna. [:

Väl uppe i Bölen så blev det proppkollar, lampattacker och lagandes av mat, Tommy kom upp och skulle spela tv-spel med Johan, och precis när stackarna skulle börja spela så var maten klar. :P Gott som vanligt var det med tacos, åt det till Criminal Minds, och sen kollade vi den snälla kocken. :P Emma läste lite och somnade till tv-spelandet, själv så vilade jag bara ögonen ett tag, innan jag till slut gav strax efter 1 för att lägga mig i sängen.

Nu har jag varit vaken i typ en timme, ensam. Tänkte att jag skulle ha tvättat, men maskinen är full och jag vet inte vart det brukar hängas nu när torkskåpet är kastat (det brann).

Så jag får väl snällt vänta tills dom andra 2 vaknar.

Av S - 20 mars 2008 16:48

Yes, nu är man äntligen ledig.

Sitter dock ute på jobbet fortfarande, lite läskigt är det att i sitta i dom här stora lokalerna helt själv, och, man hör saker hela tiden! ];

Ska alldeles strax gå ut, låsa och göra klart, snälla syster är på g för att hämta mig. [:

Sen vet jag inte riktigt vad som hittas på, Johan jobbar visst ända till 21 ikväll.

Ha en trevlig torsdagkväll alla andra iaf. [:

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards