Alla inlägg under mars 2008

Av S - 14 mars 2008 12:08

Aa, iallafall om typ 3 timmar, då får jag gå hem! [:

Många frågor om utgång i helgen, men jag känner mig inte alls sugen så för tillfället så är det ett NEJ!

Men, vad ska jag då hitta på? Tänkte faktiskt höra med Anna om vi skulle leka lite ikväll, typ grisa med lite chips eller nåt. Annars får ja väl helt enkelt sitta hemma och grisa själv? :P

Nerå, nåt hittar jag nog alltid på. [:

Av S - 13 mars 2008 21:41

Egentligen har jag inte så mkt att skriva nu, har precis kommit ner efter att ha legat å läst några timmar igen. Hade planer på att slappa lite framför teven också, men fastnade heelt i boken! Har typ 20 sidor kvar, tänkte ta dom strax, när jag borstat tänderna och sådär. [:

Just ja, har faktiskt hunnit med att dammsuga lite upp också, nere tar jag en annan dag. [:

Gonatt! 

Av S - 13 mars 2008 17:55

Nu har jag fixat lite i badrummet, blir nog mer fix i helgen, osså har jag "möblerat" om i ena köksskåpet. [:

Har hunnit med att äta lite köttsoppa också.

Nu tänka jag slänga mig i sängen och läsa mer i boken. Spännande!


Förresten så äre trist när ni inte kommenterar nåt. ]:


Av S - 13 mars 2008 15:38

Har pratat med M på jobbet, fick garantera henne om att jag tänkte komma på jobbet imorrn. Om jag ändå ska röra på ryggen så kan jag väl lika gärna jobba? Hon blev lite lättad tror jag. [:

Har legat och läst i timmar, tagit mig igenom över halva boken, och det kommer nog inte bli några problem att ta sig igenom resten heller. ^-^

Nu tänkte jag ta och rensa lite i mitt badrumsskåp.  

Av S - 13 mars 2008 09:59

Jao, är hemma från jobbet idag, som väntat.

Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken. Eller enligt "rådgivaren" på vc så ska jag  knapra piller (typ Ipren) och röra på ryggen så mkt jag kan. Blir så less när dom säger såna saker! Visst det kanske bara är en sträckning, så det kanske går över, men jag är en sån som vill ha det uppkollat egentligen. ]; För ett antal år sedan då jag jobbade som personlig assistent fick jag uppsöka akuten en gång för att jag hade såå ont i ryggen. 

"Ta en alvedon."

Ursäkta?! Vad tror ni att jag gjort? Suttit hemma och hoppats på att det bara ska gå över?

Hemma i Matfors fick jag en tid på vc då jag ringde dig istället, efter det besöket fick jag medicin utskrivet till mig eftersom jag hade nån inflammation eller nåt sånt.

Sjukvården gör mig galen ibland. /:  


Ska äta lite frukost nu tänkte jag, sen dyker jag ner i boken igen, nu har jag jue knaprat piller och svängt lite på ryggen. Så nu får jag vila. [:

Av S - 12 mars 2008 18:35

Jag härdade, verkligen HÄRDADE ut på jobbet idag, det var väldigt nära på att jag tänkte åka hem efter lunch, men så tyckte jag synd om M så jag stannade för hennes skull. [:

Får dock se hur det blir imorgon, vikarie och extrahjälp är ordnat utifall jag måste stanna hemma, skulle höra av mig till M 6.30 imorrnbitti. Fattar inte vad det kan vara med ryggen heller, dom på jobbet trodde att jag kanske hade sträckt nånting i ryggen. Går det över av sig själv isåfall?

Strax ska jag gå ner på stan och möta Anna, vi ska äta mat. [: Eventuellt så tar jag med min digiskamera och lånar ut den över helgen, den är jue så ny så jag tvekar lite.. fast jag litar jue på att Anna tar hand om den. Vore lite trist bara om det dyker upp nåt skoj i helgen och jag inte har min kamera.  Aja, får se hur jag gör..

Ikväll äre snyggdoktorn! Glöm inte det! 

Av S - 12 mars 2008 08:18

Goddagens!

Idag har jag ont i ryggen, GRYMT ont i ryggen, på nåt konstigt sätt.. det är liksom som att det är en liten boll som trycker på ett ställe bara på ena sidan. Jag känner mig lite som Ringaren i Notre Dame. ]:

Har legat vaken sen 4 inatt typ och funderat på vad jag ska göra åt saken, tänkte när jag klev upp för ett tag sen att det kanske blir bättre bara jag rör lite på mig. Än har det inte hjälpt. Jag kan verkligen inte göra minsta lilla rörelse utan att det gör apont. >_< Får väl se om det blir bättre om ett tag.

Nu ska jag kika fejjan och några bloggar innan bussen går mot jobbet.  

Av S - 11 mars 2008 18:31

Nu är jag nyvaken, nyäten och nyless (på att jag har tvättstugan ikväll och verkligen MÅSTE tvätta). Läste i boken en timme typ förut, sen bestämde jag mig för att vila en stund (detta var runt 16.30), jag vaknade 17.45 och tyckte att jag bara vilat en stund.. tills jag kollade på klockan. Middagsdags! Blev köttsoppa och ostmacka idag, det var gott. [:


Finns det ingen som vill tvätta istället för mig? Börjar om exakt 27 minuter, enligt min klocka. Fast ska nog smita ner tidigare så att jag kanske kan börja tidigare så att jag inte missar nåt på GG. [:


Är det förresten inte lite fusk.. eller helt sjukt att klaga på att man sitter i sthlm en måndagskväll och dricker öl, medans en annan sitter på möte!?

Vart är rättvisan i det?  

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards