Alla inlägg under mars 2008

Av S - 11 mars 2008 14:20

När jag åkte mot jobbet imorse så var solen framme, faktiskt!

Förstår om ni som inte var vaken då inte tror mig, men det var så.

Dock så ville den bara stanna tills jag var framme på jobbet, den kanske ville vara snäll och hålla mig sällskap på min prommis. ;D

Tidig dag idag, mycket skönt, Biggan hade med sig en bok till mig som jag ska läsa. En Läckberg!! :D Var ett tag sen jag läste nån bok nu, började på en i fjällen, men kom inte riktigt igång. Läckbergs böcker däremot, dom är aldrig svåra att komma igång med. Tänkte painta mina naglar nu, som jag så duktigt slutat att bita på, sen slänger jag mig ner i bokens värld. [:


Skoj förresten att så många läser min blogg nu.

Vilka är alla nya tro? [:  

Av S - 11 mars 2008 06:12

Kanske blir det sol idag?

Visst är det väl så att jag slutar tidigt också?

Inatt drömde jag att jag jobbade på Dannes i Matfors.

Det var... intressant.  

Adjöken sa fröken och kilade till bussen.  

Av S - 10 mars 2008 19:37

Kom hem från jobbet för en stund sedan, fick skjuts av Fredrik hem efter mötet, snällt värre. [:

Ska inte göra så många knop här hemma ikväll tänkte jag, börjar tidigt imorrn så blir snart sängen. Jag borde dock städa, packa upp efter fjällenresan och en hel del annat.. men, det får faktiskt vänta tills imorrn, idag är jag för trött. ;D

Ska se om Jonas vill skicka över lite bilder nu sen i lördags, så jag kan visa er.  

Av S - 10 mars 2008 16:12

Sitter ute på jobbet, hade det inte varit mötesmåndag så hade jag varit på väg hem nu. >_<

Nåja, får väl vara glad så längde dom inte förstör mina tidiga tisdagar med möten iallafall, tror nästan att det kommer en sån tisdag i april eller maj.

Veronica, lite nyfiken? Vi kan ta en fika en dag så kan jag skvallra lite, var jue aplängesen. ]:

Sen har jag bara en sak att tillägga. Jag hoppas verkligen att han vet vad han gör. Det litar jag på.

Av S - 10 mars 2008 12:10

Sitter ute på jobbet nu, gick väldigt bra att ta sig upp imorse faktiskt, dock så har jag inte sovit så mkt alls inatt. Vaknat hela tiden typ, var det inte för att jag vaknade med ett ryck, så vaknar man av sms mitt i natten. *suck* Sms:et gjorde mig dock lite lugnare.

När jag kom på jobbet idag så insåg jag att jag totalt glömt bort att vi har apt idag, kul jul! Såg fram emot att få gå hem klockan 16 som vanligt, spec efter en veckas ledighet, men nerå.. möte 17.00 och förmodligen fram till 19. *gaah*

Nu ska ja iaf kika fejjan en snabbis, sen vila lite på soffan. ;D

Av S - 9 mars 2008 18:28

Gokväll!


Gårdagen var skoj.

Började med förfest hos Jonas, med öl, minttu, dooleys och vattenpipa, jag börjar få in det där nu. ;D

Taxi ner till stan, började på Olearys jag, Jocke, Anko och Rubiela, sen kom Jonas. Tror dom drog på Oscar sen, jag och Anko drog upp på Aveny, dansade och drack goda drinkar. [:

Anko drog med Jonas och co på "efterfest" medans jag drog hem och mötte upp Ö utanför.


Idag är jag trött, tror klockan var närmare 6 imorse när jag kollade sista gången, så sov en stund extra idag. :P

Gick ner på stan och drog en sallad på CH med Anna, det var mumma!

Handlade med mig en trocca hem, så har legat och kollat på teve och mumsat jordnötsringar och trocca hela eftermiddan. [:


Nu ska jag krypa ner och kika på teve och film.

Vet inte riktigt om jag ser framemot morrondagen, lär va rätt slitet efter en veckas ledigt.  

Av S - 8 mars 2008 18:47

Hallo alla glada!

Nu är jag hemma igen och tänkte dra igenom veckan lite snabbt. :D 


Lördag:

Åkte mot fjällen runt 12-13 nån gång, jag fick åka med Alex, Markus och pappa, och i dom andra bilarna var då lillasyster, Johannes, lillebror, Erica, storasyster, Johan och barnen. Hann inte med så mkt den dagen när vi kom fram, det blev mest uppackning och pizzaätning, och lite öl skulle ja tro.


Söndag:

Ingen backe första dagen, men en del bus i snön blev det iallafall, snögrottebygge, hopp och snowboardåkning från taket. Stroh rom blev det en hel del (för en del), och lite jäger och sådär. Till middag blev det tacos och på kvällen blev det bastu.


Måndag:

Första dagen i backen, ungarna åkte, även Leija med skidlärare, Emma åkte inte utan satt mest och kollade på dom. Dom andra åkte lite i backarna.

Blev ölning även denna dag, som alla andra, och min tur att fixa middan, det blev min kycklingfilé (bra betyg måste det väl va när Markus åt 4 portioner?). Sen blev det lite bastu och sådär, kanske lite kortspel också. Lite svårt att hålla isär alla kvällar. [;

 

Tisdag:

Blev åkning för dom flesta, jag sat mest nere och kollade på ungarna och spanade liiite på grabbar. Fanns inte så gott om den varan tyvärr, men fann iaf min blivande man. ;D Kvällens middag fick jag å Emma fixa då det var Stina och Johannes dag, potatisgratängen behövde vi jue inte göra, men köttet och såsen. [: Mumma! Som dom tidigare kvällarna antar jag att det blev bastu och kortspel.


Onsdag:

Det var nog den dagen som det var mest åkning, att alla åkte i backarna. Jag åkte med Leija i ena busbacken där bara, drog henne upp osså fick hon åka ner, vi kikade även på renar som dom har i barnens del "Krokskogen".

Jacob och Leija tävlade i flygande 100, det var skoj det också. [:

När vi kom hem gjorde alla sig iordning för kvällens restaurangbesök, flickorna lockade hår, det letades smink och kläder. Till slut var alla fina.

Maten var huur god som helst, jag åt renfilé och blåbärssås, med nå grönsaksgrejjs till.. vitlöksbröd till förrätt. Efterrätten hoppade jag över och tog istället en kaffe karlsson. ;D

När vi kom hem blev det party hela natten lång, tror vi som gick och la oss sist la oss runt 4.


Torsdag:

 Stormen var i full gång så vi höll oss inne hela dagen, grillade lite korv och sådär. Alla var jue rätt slöa också så det var nästan okej med storm. ;D 

Spaghetti och köttfärssås stod på schemat idag, det var gottit det också. Blev en lugn kväll, men lite bastu orkade några av oss med iallafall. [:


Fredag:

Sista dagen, alla vuxna drog till backen utom jag och pappa, osså Stina och Johannes såklart. Solen sken så jag och Stina tog med oss ungarna ner på sjön en sväng iallafall, sen joinade Johannes och vi alla tog en sväng bort till kiosken. När dom andra kom tillbaks drog jag, Alex, Markus, Emma och Johan till Funäsdalen med all pant för att handla lite gotta till kvällen, aldrig mer så mkt ölburkar!!  Blev lite chips och sådär iallafall. Drog en sista sväng på bolaget för lite öl, vin och cider bara innan vi åkte hem för middag. Jag städade klart i vår stuga då Magnus och co åkte hemåt på fredagskvällen efter middan. Lasagne blev det denna dag, och det var nog inget dåligt betyg den här dagen heller då jag som inte ens gillar lasagne åt 2 portioner. Det var hur gott som helst Alex. [:

Efter maten drog dom andra hemåt som sagt, vi andra slappade, bastade och kikade på film som gick på tv. Lugn kväll.

 

 

Lördag:

Frukost, städning av stugan och packning av bilar. Vi kom iväg hemåt runt 11.30 tror jag, eller strax efteråt. Bilresan gick bra, sov några korta svängar och vi stannade endast en gång för mat, i Ånge. Sen åkte vi vidare hemåt, och jag blev väl avsläppt runt 16.30 tror jag.


Nu ska jag dra mig in i duschen och fräscha till mig. Verkar bli utgång ikväll...



Skapa flashcards