Alla inlägg under april 2008

Av S - 27 april 2008 17:23

Yes, så äre, har precis kommit upp ur badet, såå skönt!

Var jue tvungen och fräscha till sig liite iaf så man inte skrämmer bort alla från Bölen. Stina och Johannes har precis åkt med pappa ditåt, jag och mamma åker med Magnus och Erica lite senare. Hoppas dom kommer snart! :D

Längtar till maten! Emma har fixat till både förrätt och efterrätt, kommer bli yummie! [:

Veckan som kommer lär bli rätt skön också, jobbar måndag och tisdag, sen har vi planeringsdag onsdag, ledigt torsdag osså har jag  tidig fredag. Härliga tider! Nu ska ja ta mig en rök, osså kanske jag hinner spela en presi innan vi åker. [:

Av S - 27 april 2008 14:47

Ja, tiden har sprungit iväg som bara den idag, är nog för att jag suttit och spelat en hel del. ;P

Blir grillning ala Härnösand ikväll, mumsigt och mysigt! Blir nog alla, förhoppningsvis pappa också som åker upp, han var dock trött så vi får se.

Nu ska jag jobba på lite med mitt samtal jag ska ha imorrn.

Tjoppsan! 

Av S - 27 april 2008 10:13

Jag vaknade 7.15 idag, låg å glodde i taket tills klockan var närmare 8, då lyckades jag somna om en stund och vaknade 9 istället. Lika bra å kliva upp.

Har stoppat i mig lite frukost och funderar på hur jag ska lägga upp dagen.

Förhoppningsvis så bli´re Härnta och grillning idag, trots att det är mulet, inglasade altaner grejjar det mesta. Hoppas nu bara att Magnus cup inte håller på superlänge, och att vi lyckas få en till bil så att alla får plats. [:

Nu ska jag spela en yatzy  tänkte jag. [:


Av S - 26 april 2008 22:29

Jo, den här lördagskvällen har bestått av Körslaget och Sing A Long.

Tycker Körslaget var riktigt bra ikväll, och en mäktig avslutning, jag tror faktiskt jag håller på Cans lag, eller Brolles.. har inte riktigt bestämt mig. :P

Har precis fått ett sms av pappa där jag trodde jag  skulle dö efter ett samtal, tills jag lyssnade på hela samtalet. Pappa är knäpp. :P

Nu ska jag nog slappa lite framför teven innan det är sovadags. [: 

Av S - 26 april 2008 14:46

Hamnade hos mami igår efter jobbet, 2 sekunder efter att jag kom så försvann alla (mamma och Stina). Jaha, vad skulle jag göra då? La mig såklart i mammas säng för att läsa lite, hann nästan igenom hela boken innan jag somnade, kan ha varit strax efter halv 9. På en fredag..

Mamma kom hem runt 22, gick och la sig, la mig jag också igen fast ute i soffan, sen kom lillasyster hem, sällskapssjuk och med en chipspåse. [:


Idag har varit en lugn, helt okej lördag än så länge. Kollat på kläder, vad som förhoppningsvis beställs snart, läst Amelia, varit ute med lillsis och svarta katten (han tyckte inte om det), vandrat ner på Ica med mamma osså har storasyster och ungarna varit förbi en sväng och visat upp kaninen som ungarna fått av papsen sin. Söt var den. [:  


Nu ska jag kirra pizzan, lovade att göra det om mamma fixade degen. :P

Hörs hej! 

Av S - 25 april 2008 21:50

Ne, jag har inte riktigt någon ork att blogga.

Gårdagen gav inte så mkt mer än läsning och sovning efter jobbet.

Likaså idag, skulle vila ögonen med tvärslockna, så nu ska jag krypa ner och sova.

Vet inte varför, men jag känner mig inte riktigt hundra.. /: 

Av S - 24 april 2008 12:30

Goddagens!

Idag har jag äntligen fått vara ute på förmiddan! Så jag gick ut i skogen en sväng med 3 barn och sen upp på gården och cykla. Skööönt ute. [:

Imorrn äre fredag. Löningsfredag. Ska man hitta på nåt eller inte? Har liksom tappat lusten på krogen.. vad har hänt? :P

Får se vad som hittas på, nu ska jag gå ut och sätta mig i solen på min rast. :D

Av S - 23 april 2008 21:56

Kom sent från jobbet idag, hann inte med "tidiga" bussen, så jag satt och läste i min bok i solen ute i Kvissle. Det var skönt. Nu vill jag även tillbaka till riktiga jobbet. Gör färdigt där NU tack!

Har bara legat framför teven ikväll, kollar på Frusna män och Greys, har även hunnit med å läsa lite. Ska slänga mig ner och läsa lite mer nu innan det är sovadags. [:

Jag har det förresten rätt bra på mitt jobb. [; 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se