Alla inlägg under maj 2008

Av S - 29 maj 2008 06:03

Jo, så känner jag mig idag, det konstiga är att även fast jag är så in i norden trött så snoozade jag inte en enda gång. *yeyy*

Ska borsta tänderna nu, sen tänkte jag faktiskt springa förbi macken och köpa mig en cola, kanske känner mig lite piggare efter den.

Jag håller på att bli förkyld, skojjade med Di igår om att det var cidern jag var allergisk mot, men jag tror inte det är så, kunde knappt andas genom näsan inatt när jag skulle sova och förut när jag vaknade var det helt täppt. Jäkla skit.

Min telefon ville inte sluta ringa förrän klockan var närmare 1 inatt, svarade dock inte eftersom jag antog att jag skulle bli pigg om jag surrade med nån, det hjälpte inte.. låg och vred och vände på mig tills ja, klockan var nog över 1! Då känns det underbart när klockan ringer 05.40 usch.

Ne, borsta tänderna var det.

Adjö. 

Av S - 28 maj 2008 23:13

Jobbade som sagt stängning idag, det gick bra.. eftermiddan rullade på rätt snabbt. Dock så hann jag inte med "tidiga" bussen, så satt kvar på jobbet och surfade runt lite innan jag gick till bussen vid 17.50 På väg till bussen messade Diana och var sugen på en cider, sagt och skrivet, mötte upp henne på stan, gick på bk och tog en cider, sen försvann solen bakom husen, då gick vi över på Olles istället. [; Tog en cider till där och en snackskorg, broschan och Tobbe kom förbi och satte sig med oss strax efter att vi kom, vi har suttit och surrat skit till nyss typ, väldans trevligt.

Nu är klockan dock rätt sent för en som börjar jobba 7 imorrn, så nu blire kudden. Nattinatt. [: 

Av S - 28 maj 2008 13:21

Trist att det inte blev lika soligt idag som igår, det var jue så himla fint imorse när jag klev upp, även när jag gick till bussen! Iofs var det fint på förmiddan här också, men nu då.. kom igen solen. [:

Sitter på min rast och grejjar lite födelsedagsbilder till barnens pärmar, blir så fint så. [;

Idag stänger jag, sen blire bara hem och stoppa nåt i magen, slänga sig ner framför Frusna män och sen Greys, sen äre sovadags för imorrn börjar jag 7. Vilka otroligt spännande dagar jag har efter jobbet då jag jobbar sent och börjar tidigt dan efter.. *suck* Men just nu ser jag det positiva, det är mindre än 2 månader tills jag går på semester. ;D

Av S - 27 maj 2008 21:37

Det hände inte så mkt mer för mig ikväll, orkade inte gå ner på BK igen så jag slöade framför datorn och kikade sen på Gossip Girl. Shit vad arg jag blev där ett tag!

Satt för en stund sen och klura på om jag skulle gå bort på Max å äta mat, var så sugen och är aphungrig, kom dock fram till att det inte blev så. Kanske tar det imorrn, om jag orkar.. slutar jue sent då.

Nu ska ja iaf hopp in i duschen, sen blire sängen, vilket betyder: Snart en dag mindre kvar till lördag! :D 

Av S - 27 maj 2008 17:30

Idag har jag jobbat kortdag, hur skönt som helst, förmiddan rullade på rätt snabbt. Imorse när jag vaknade var det dock inte lika skönt, asså jag var inte överdrivet trött eller så, men det första jag tänker när jag "vaknat" var.. "Guu va skönt med fredag".. say what?? När jag efter nån minut vaknade till riktigt insåg jag att det jue faktiskt är tisdag. :P

Efter jobbet åkte jag in till stan och mötte Anna, vi gick på ch och köpte med oss en sallad och satte oss vid ån å mumsade i oss det. Skönt och gott!

Efter det gick vi en sväng på stan, eller typ.. en sväng på GT, såg lite fint som jag blev sugen på. Sen skulle Anna åka, men övertalade henne att stanna, så vi har suttit på en bänk i solen och glassat, dömt ut folk som haft alldeles för mkt kläder på sig och bara snackat lite skit. [:

Nu är det väl en timme sen jag kom hem typ, sitter och klurar på om jag ska gå ner på BK och joina Anna och Björne, men blev lite lat när jag kom hem, får se om jag orkar gå ner om en stund. [;

Nu ska jag iaf slänga iväg lite räkningar.

Hörs hej! 

Av S - 26 maj 2008 21:03

Gosh vad jag är trött!

Är man inte trött på morgonen så ska man va halvdöd på kvällen, kul jul..

Haft en mysig eftermiddag/kväll ute på jobbet iaf, en hel del föräldrar har varit och grejjat ute på gården, osså har vi grillat parisare och fikat goda kakor och saft. Vädret hade vi jue också på vår sida, ett tag där var det hur varmt som helst, tur att våran förskola ligger i sånt lä. [;

Har hunnit vara hemma 1,5 h och inte gjort nåt vettigt, känns inte som det är nån mening att ta tag i nåt vettigt när man ändå ska sova på en gång typ.

Och den gången är nu.

Gonatt! 

Av S - 26 maj 2008 12:13

Måndag igen då, rätt skönt dock, vaknade rätt pigg imorse. [:

Blir en heldag på jobbet, har sagt att jag stannar till 18.30, men då går jag till bussen faktiskt. Längtar tills imorrn, tidig dag och löning, underbart.. ska gå på stan och kika lite, blir inte miljonär men tänkte kika efter nåt nytt linne tills helgen osså kan man lika gärna gå på bolaget så att det är klart.

Imorse när jag gick till bussen så var det nån som tuta och vinka, jag såg en keps, undra vem det var? Jag blir alltid så nyfiken när jag inte har sett vem det är. *suck*

Nu ska jag vila på soffan en sväng innan jag ska fortsätta jobba. [:

Av S - 25 maj 2008 18:52

Gokväll!

Gårdagens Eurovision, fiasko som vanligt på senare år.. helt värdelöst.

Grillat var gott iallafall, riktigt mumsigt med kyckling, hasselbacks och grillspett (sallad, sås och vitlökssmör såklart). Vi myste till det i soffan med godis, chips, dricka, öl, rödvin, cider, aivy(?) tuttifrutti, Sommarkrysset och Eurovision. Hur mysigt som helst. [: Sängen kallade nån gång runt 2 tror jag, då var jag och Emma tröttast, jag slocknade rätt fort breve en liten Leija som trots 4-årsålder och liten kropp kan ta upp hela dubbelsängen i gästrummet. :P

Idag har vi slappat bara, sen skjutsade Emma och Leija hem mig, har slöat sen dess typ, ätit lite mat.

Nu ska jag dra en omgång president tänkte jag, sen krypa ner framför teven.

Jag är extremt kramsugen, och DU gör det faen inte bättre. ;D


Gottigott!

Euhm..har jag nåt mellan tänderna??

Mystjejerna innan discot framför teven drog igång. ;D

 

Jacob framför hans älskade Battlefield. [; 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards