Alla inlägg under maj 2008

Av S - 20 maj 2008 21:37

Är dom likadana allihopa? Tar dom saker för givna? Är dom alldeles för självsäkra? Svar JA! Herregud.. ett hej kan vara så enkelt som.. just det, ett hej! (eller nåt annat lika enkelt) Sucks bigtime när folk tror saker eller får för sig saker, gör inte så pls!


Sitter i soffan med Anna nu, vi var på BK å käkade å tog en cider förut, det var mumma, sen funderade vi på en cider på Olles också, men vi gick hem och slängde oss ner i soffan och kikade på Gossip Girl och Desperate istället. Skönt det.


Nu bli´re strax en cigg innan iallafall jag tänker hoppa ner i sängen, får väl se om Anna joinar.

Nattinatt!

Av S - 20 maj 2008 17:30

Hellolo!

Tiden gick snabbt på jobbet idag vilket var skönt, tror det blir så när man verkligen har fullt upp hela tiden. INte bara jag som var trött imorse, alla hade sovit dåligt, vi har väl mkt med rumsplanering och sånt shit i huvét antar jag. Går nog bättre och sova ikväll då så mkt är klart, imorrn äre mest möbler och sånt som ska ordnas.

Efter jobbet träffade jag Veronica för en fika på stan, vi satt på Charm och surrade ett tag innan vi gick en sväng på stan och kikade, jag fick ett jättefint armband från Thailand! [: Vi träffade även på Anna, hon är på möte nu, sen skulle hon ringa ifall jag ska dit och sova inatt då hon är ensam hemma, får se hur det blir, hon kanske sover hos mamsen och papsen istället.

Sen måste jag såklart meddela att nu funkar mitt gamla h-bop igen, det hade kommit med posten idag. Underbart kan jag säga!! Det ramlade in några sms. ;D

Nu ska jag se om jag hittar nå kläder tills imorrn, ifall jag nu ska till Anna.  

Av S - 20 maj 2008 06:42

Mmm.. den tar snart knäcken på mig kan jag säga, det är en jävla pina att vara såhär trött varenda morgon, vad är det som hänt!?

Idag ska vi fortsätta flytta och fixa iordning på förskolan, slutar tidigt idag, får se vad jag hittar på sen, blire bättre väder så kanske en sväng på stan.

Nu ska ja iaf borsta tänderna, springa på macken å köpa frukost som ja kan äta på jobbet, sen äre bara å kila till bussen. ]: 

Av S - 19 maj 2008 20:07

Idag har inte varit en lätt dag mina vänner, inte sen jag kom hem iallafall och batteriet tog slut.

Imorse var jag trött, men när jag kom på jobbet vare som att nån slog på en knapp eller just det, stoppade fulladdade batterier i mig, jobbade på som sjuttsiken gjorde vi.

16 tog jag bussen hem, blev pang bom skittrött när jag väntade på bussen, och sedan jag kom hem har det inte hänt mycket.

Alldes nyss smög sig nån ond in i mitt huvud, så nu ska jag faktiskt sova! 

Av S - 19 maj 2008 06:46

Godmorgon alles!

Eller god är den väl kanske inte för jag känner mig inte ett  dugg utvilad, känns knappt som jag sovit alls faktiskt, men det har jag! Somnade till filmen igår så inte ens hela den såg jag klart, men, är väl sådär när man sovit alldeles för lite i helgen också.. pepp pepp, snart helg igen. 

Idag ska vi börja flytta tillbaka förskolan på riktigt, faen va härligt!!

Nu ska jag göra mig klar och springa till bussen.

Ha en bra dag! 

Av S - 18 maj 2008 19:49

Asså, min hjärna är helt fucked up, ibland när jag kollar på nån tv-serie, osså händer det nåt speciellt, fint eller så.. typ "Åh, sådär vill jag ha det!!". Då sätter tankeverksamheten genast igång!

Egentligen så är jag nöjd över mitt liv, har inget att vara missnöjd över sådär, men det är väl självklart att man som alla (typ) andra vill ha nån vid sin sida. Undra bara när min drömprins ska komma springandes, vill inte ha han på nån vit häst inte, men komma det får han gärna göra. [:

Fast.. egentligen så kan det duga med en kramkompis också, som man bara kan mysa lite med sådär ibland, när man känner för det liksom. Förra sommarn hade man jue faktiskt R där, som man bara kunde sova med ibland för att slippa sova själv, men det vet vi jue alla hur det slutade. :P  

Kanske man skulle slänga ut en kontaktannons efter en kramkompis. ;D 

Av S - 18 maj 2008 16:30

Snabba enar dom där halebopparna måste jag säga!

Skickade iväg ett mail till dom om mitt kort som slutat funka, detta var inte ens en timme sen. Nu har jag fått mail om att ett nytt kort har skickats och det kostar nada pengs för mig, härliga tider! :D 

Av S - 18 maj 2008 15:39

Jag kom jue på att jag kanske kan nämna här i bloggen också att mitt simkort gått sönder, så ska beställa ett nytt, men tills det kommer så har jag ett tillfälligt nummer. Hojta till om ni vill ha det. [:

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards