Alla inlägg under juni 2008

Av S - 6 juni 2008 10:55

Jag har nu funnit en nackdel med såhär varmt väder.

Vädret innebär somrigare kläder.

Somrigare kläder innebär kortare byxor, kjol, linne eller tischa.

Och vad innebär det?

Jo, att man måste raka benen och sånt skit hela jävla tiden!

Man kan jue inte gå runt och låta folk tro att man har långbyxor när man inte har det. Eller hur?  

Av S - 6 juni 2008 10:41

Imorse vaknade jag klockan 6, dock så vägrade jag kliva upp då, så låg kvar och vred och vände på mig ett tag, somnade sen om en stund, och klev upp strax efter 9 istället. [:

Har precis kommit ur duschen och ska slänga i mig en macka innan jag går ner mot stan och träffar Malin och Blenda. Elin skulle åka iväg nånstans sen så henne lär jag inte se förräns inatt när hon ramlar in efter klassfesten. :P

Skönt med sol iaf, lär bli en underbar ledig dag det här. :D  

Av S - 5 juni 2008 20:00

Hej hopp!

Idag i det underbara vädret så har jag suttit inne hela dan, det är jue skitkul, verkligen.. eller inte. Vi fick en del gjort på förmiddan iaf, sen på eftermiddan hade vi hlr, och det kan jue vara bra att bli påminnd lite om det. [:

Efter jobbet åkte jag ner på stan, mötte upp Elin och gick på bolaget, sen blev det bk för en cider eller två och lite tilltugg. Träffa på Diana en snabb sväng också innan vi gick hemåt.

Nu ska jag typ slänga mig i sängen och inte kliva upp nå mer förrns imorrn, så de så!


Av S - 5 juni 2008 07:06

Idag är det torsdag! Och vad innebär det? Jo, sista arbetsdagen för veckan! Härligt värre! [:

Planeringsdag idag också, har packat väskan, borstat tänder och hår och gjort allt sånt, väntar typ bara på att få gå till bussen. Onödigt och gå för tidigt jue. Idag kommer Elin också, det blir nog skoj, och i helgen ska jag försöka umgås med Jessica nåt, det ska nog gå bra. [:

Nu ska jag fundera på vilka skor jag ska ha!  

Av S - 4 juni 2008 22:18

Idag blev det tomt på jobbet strax före halv 6, då hade Rosie precis kommit, så vi tog en rök och sen en sväng ner på Ica för att köpa dricka och glass.

Sen drog vi upp till chefen, dom första på plats så vi fick dom bästa platserna. [; Efter ett tag så började dom andra droppa in eftersom, då började vi äta, och guu så gott det var! Potatissallad, rostbiff, kyckling, räkor, frukter och grönsaker. Mumma!! Satt och pratade på och hade mysigt, sen blev det efterrätt, rabarberkaka med vaniljglass, hur gott som helst.

Mellan 20.30-21 så åkte jag, Fredrik och Irma, hade varit skoj att stanna längre, men har man skjuts så har man, och samtidigt så äre skönt att komma hem i tid eftersom vi ska upp å ha planeringsdag imorrn. [:

Nu ska jag hoppa ner i min lilla säng. 

Natti!


ps. Du gör mig inte alls avis som är på festival!! :P 

Av S - 4 juni 2008 15:48

Jag blir kallad för panda av Ulrika på jobbet. Tror jag måste vara helt utan solisar i helgen.

Sitter ute på jobbet, fick gå in en stund nu innan M ska hemåt, känner mig helt färdig idag, är väl värmen, osså får man inte ens åka hem efter jobbet. Jag tycker iofs att det ska bli mys med lite mat på altanen där, men har samtidigt hundra andra saker jag borde göra. *suck* Inte lätt inte. Nu ska jag hälla i mig ett stooort glas med vatten innan jag går ut igen.


Av S - 4 juni 2008 08:21

Förstår inte vad det är med mig, har kanske inte varit så supertrött den här veckan, men idag, då jag sovit typ 9 timmar, då är jag tröttare än nånsin. ]:

Lite stressad blir jag också när jag ser hur det ser ut här hemma, Elin kommer för sjutton imorrn! Idag finns ingen tid heller, börjar jobba om en timme, jobbar till 17.30, runt 18 ska vi vara hemma hos chefen för lite mat och avslutningsapt inför sommarn. Jag lär få vara vaken hela natten och grejja, imorrn har vi planeringsdag 8-16 tror jag, och då är Elin redan i stan.

Bra planerat Sara.


Jag ser förresten helt sjuk ut såg jag nyss, har feta märken efter solisarna i ansiktet. Det känns jue jääättebra. ]: 

Av S - 3 juni 2008 22:34

Jag har inte gjort många knop sen jag kom hem, spelat lite och surrat på, och eftersom jag inte orkade göra nån varm mat så blev det endast lite räkor som jag skalade, det var mumma det. [:

Har tvättat och glott på Gossip Girl, tur jag läste Jempas blogg i tid och blev påmind om att det var. Tack tack. ;D

Nu har jag precis hämtat sista tvätten, tänkte bädda rent i sängen, men jag tar banne mig det imorrn, då kan jag passa på å bädda madrass åt Elin också så att det är klart.

Nu tackar jag för mig. [: 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards