Alla inlägg under juli 2008

Av S - 24 juli 2008 22:51

Gokväll!

Jag slocknade en sväng i sängen förut, vaknade av ett sms från Pierre att dom typ var på g, då flög jag ur sängen. :P

Slängde på mig kläder sen var han och Mats här typ, så vi drog upp till Södra för att gå Björnstigen. Det gick hyffsat iaf, mitt knä hoppade till en gång där, det var mindre skönt kan jag lova. Trodde även att den stigen ska va mkt svårare än Tarzan, men det vet ja inte om jag håller med om.. den här gick mkt fortare och kändes mkt enklare.

Blev en glass på Donken när vi var klara där, vi skjutsade hem Mats sen åkte vi hit och kollade på lite gayteve. ;P Pierre har nyss åkt hem och jag ska natta.

En dag kvar som sagt.. :D

Jag fick förresten en klocka av Pierre idag. :P

 

Av S - 24 juli 2008 17:30

Vad jag trodde skulle bli en seg dag blev allt annat än seg, vips sare ba så var klockan 15.40 och jag hade ett barn kvar. Jag och Stefan drog med oss barnen till Dyket idag igen och var tillbaks strax efter 15, då blev det glass. [;

Var sjukt varmt på bussen nu på väg hem, helt sinnes! Skönt att få kliva ur och möta värmen utanför, det brukar faktiskt aldrig va lika varmt inne istan som ute på jobbet, men tji fick jag.

Verkar bli Björnstigen ikväll, undra va man ska ha för kläder dådå för att slippa svettas ihjäl men samtidigt klara sig undan 150 myggbett!? Kan bli svårt..

Nu ska jag iaf spela en yatzy och undersöka när herrn slutar, kan jue va skönt att ha liite koll på tiden iaf.

Även.. jag har EN dag kvar till semester!!! :D  

Av S - 24 juli 2008 09:35

Nu har jag ställtklockan nästsista gången för den här sommarn, på fredag 14.30 kliver jag nämligen ut från jobbet och går på 4 veckors semester. Lovely!

Får väl se hure blir på fredag om det blir ut o fira lite, det beror lite på barnvakter och andra saker. [:

På lördag ska jag iallafall på fest med Pierre, på dagen tänkte jag kolla med Jessica om jag ska leka med henne lite.

Idag hade jag jue sovmorgon, skulle börja klockan 10, när jag kom ur duschen hade jag 2 missade samtal och ett nytt meddelande i röstbrevlådan, det var Anna-Karin som hade ringt för att meddela att jag inte behöver komma förrän 11, hur skönt är inte det då? Så nu har jag ätit frukost o slappat ett tag efter duschen, har grejjat kläder och hår, det är bara tandborstning kvar. [:

Stänger på jobbet iofs vilket alltid är lika drygt, men men, sovmorgon gör jue alltid sitt. [; 

Av S - 23 juli 2008 23:25

Jag fick lite städat förut iaf, även om jag blev mobbad för det när P kom hit förut.

Jag följde med så att han fick äta, själv så va ja inge hungrig så jag tog en cola bara medans han åt.

Efter maten så åkte vi ner till hamnen och gick å kikade lite på skeppet där, det var lite coolt faktiskt, träffade på Jocke å Marlene så satt å surrade lite skit med dom en sväng innan vi åkte hem hit. 

Har som vanligt legat och kolla på gayteve, osså har vi vikt tvätt. :P

Nattinatt. 

Av S - 23 juli 2008 14:31

Ja jisses vad jag har varit trött idag, satt och gäspade en bra stund ute på jobbet innan jag kom igång, har dock varit en rätt seg dag idag med endast 8 barn, efter lunch packade vi iallafall ihop oss och gick till dyket.

Har väl varit hemma sisådär en halvtimme, tänkte dra nån yatzy bara innan jag börjar tvätta och städa, skönt att få det gjort såhär innan semestern. Nu är det liksom bara 2 dagar kvar att jobba, det är faktiskt bra precis 2 dygn tills jag säger tack och hej till Skottsund. :D

Näe, en yatzy vare, en städa. [: 

Av S - 22 juli 2008 22:42

Nja, det blev inte så mkt städat förut, hann bara plocka lite (och spela lite) innan Pierre ringde och berättade att vi skulle spela kubb..

"Om jag vill spela kubb? -Jag frågade inte om du vill, jag har redan bestämt"

Jahaja.. :P

Vi spelade i lite olika lag och alla fick vinna 2 ggr, så det var väl rättvist, jag är rätt nöjd över att jag spöa Martin och Pierre, med "bara" 17 försök på kungen. Aja, P har precis åkt hem, ska slänga mig i sängen och sova en stund då, bara 3 dar kvar nu!! :D  

Av S - 22 juli 2008 16:54

Hejsan hoppsan.

Idag fick jag gå från jobbet 11.20 typ, vi hade då 5 barn och det skulle nog inte komma nån fler heller. [:

Åkte hem för att byta om sen gick jag ner på stan å mötte Emily, efter lite strosande gick vi på CH för att fika, med Pierre och Robin också, osså kom Anna efter en stund och sist men inte minst Veronica. Mysigt med fika, trist bara att det blåste så himla mkt. /:

Efter fikan så strosade jag, Veronica och Emily lite mer på stan innan vi kom på att det kunde vara gott med en mjukglass, så det blev en sån, satte oss i Vängåvan och mumsade i oss den. [:

Nyss hemkommen, tänkte städa ihop lite här nu när man har lite tid över och är ensam, kan behövas. :P 

Av S - 22 juli 2008 05:15

Igårkväll när jag fick tid över till att blogga var jag alldeles för trött för att orka göra det, så då gör man det idag istället. [;

En snäll Pierre med sällskap av Robin kom ut på jobbet och hämtade upp mig när jag slutade, då skjutsades R hem och jag å P åkte bort till Nacksta för att hälsa på syster ysters (Emmas) valp, dom har gått å blive med hundvalp! :D

Väl där borta så var även Papsen så man fick säga hej till han också, dom höll på att lägga golv han och Magnus.

Det kom spöregn sen, vi åkte å käka och sen blev det lite gayteve på 5:an. ;P


Nu är jag nästan nyvaken, ska slänga lite vatten i ansiktet och borsta tänderna innan jag går mot bussen, hoppas det blir varmt idag nu då som det sas igår!! 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards