Alla inlägg under juli 2008

Av S - 22 juli 2008 05:14

Idag smygstartar vi http://msga.se .. Var med och hjälp till att pumpa upp sköna sommar mms bilder. Lägg till en ny kontakt i din adressbok på mobilen som du förslagsvis döper till Msga och lägg sedan till msga@msga.se. Sen är det bara att köra igång och börja messa på msga.se. Kostar lika lite som ett vanligt mms. Håll sidan uppdaterad för mer info om vad vi planerar på siten.

Av S - 21 juli 2008 09:20

Jaha, så vare måndag igen då.

Igårkväll blev det lite film o teve med P som kom ner, han åkte hem lagom till att Hajen 4 började, såg lite på den.. sen vaknade jag efter ett tag, lite trött efter en festlig helg. :P

Straxens ska jag gå till bussen, börjar inte förrän 10 idag, skönt skönt! Och nu är man även inne på sista veckan innan semestern, underbart!

Ha en bra dag allihops. [: 

Av S - 20 juli 2008 18:15

Hejsan hoppsan!

Idag har jag namnsdag, igen.. hade det jue typ igår också. [;

Gårdagens fest blev iallafall väldigt lyckad! Jag hade riktigt skoj uppe i Bosvedjan, var en lek i full gång när jag och Anko dök upp där, rätt skoj.

Det blev drinkar och bål, cider och cigg.. ett tag hade jag 3 olika sorters dricka i handen, det var lite krångligt å bära men det gick jue. :P

Runt 00-00.30 så åkte jag, Anko, Linda och Carro mot stan, styrde oss mot Olearys, träffade Pierre en sväng utanför också innan han skulle hemåt. [:

Vi dansade och drack mera drinkar, Mia, Sofia och Nicke kom ner lite senare också och partade på. När Olearys stängde blev det raka vägen hem och däcka i sängen, mkt skönt.

Blev inte så många bilder då mina batterier dog på en gång typ, men 2 kan jag bjuda på. 

Mörka bilder det blev. ]:

Här gås det iallafall igenom vilka som vann, såklart blev det tjejjerna. [;

 

Linda torkar grogg, viktigt att hälla ut den ist för å dricka upp den. :P


Idag kom Pierre och Julle å hämtade mig runt 12, vi har åkt runt lite överallt mest hela dan, stan med Robin, Birsta, Norra Berget och slutligen så åkte vi till Granloholm för att äta med Mats och Anders. Var första gången jag testade en kycklingrulle, och det var väldans gott! :D

Kom hem för en stund sen, fotboll i full gång utanför så jag ska stänga fönstret å lägga mig framför teven tänkte jag. [:

Imorrn har jag sovmorgon!!

Av S - 19 juli 2008 19:35

Gårdagen med Linda var riktigt skoj, många drinkar blev det å lite minttushots, klockan var nog närmare 1 innan vi var nere på Olles, skulle jag tro. Linda blev lite överförfriskad så hon åkte nog hem runt 2 medans jag satt kvar med grabbarna där nere. Blev mat innan jag gick hemåt å skalla kudden, tog inte många sekunder innan jag sov kan jag lova.

Idag sov jag länge, vaknade av lite sms, somnade även om medans jag höll på att skriva ett. ;P

Pierre och Julle kom och hämtade mig runt 12.30 för att åka o käka, blev Kalles borta i Korsta, sen åkte vi runt lite innan vi hämtade upp Mats och drog ut till Birsta och åt Drakenglass (premiär för mig) och strosade runt.

När vi var klar där ute droppa vi av Mats sen åkte vi hem till Pierre och slappa ett tag, Julle ville leka med "flickan" så jag gjorde det en sväng innan vi åkte, han ville kasta vatten på mig. :P

Blev Ica sen, måste jue köpas lördagsgodis idag, sen hämtade vi upp Anko också på väg hem hit. Hon står i duschen nu och jag ska hoppa in efter henne, vi har precis ätit mat från Dragon House.

Sen bär det av mot Bosen för Rockfest. :D  

Sådär såg jag ut igår.

Goda drinkar blev det. [: 

Av S - 18 juli 2008 22:12

Ja, nu menar jag inte att Linda är gammal, hon är jue några månader yngre än mig, men det är en vän från gamla tider. [:

Vi har sminkat oss, fixat hår och grejjat kläder.. dricker god piggelindrink med Bacardi Grand Melon, mums!  Osså lyssnas det på massa gammal musik och pratas lite gamla minnen, mysigt värre. Än så länge äre inga stavfel, det kommer väl när vi öppnat minttun. ;D 

Av S - 18 juli 2008 18:32

Japp, nu äre helg och en dag mindre kvar till semester, jag går i taket snart.. ALLA går på semester utom jag! Och Anna-Karin då, men hon va jue ledig idag iaf.

Linda messade mig förut idag och ville leka, så hon ska komma ner till mig sen och dricka lite grogg, nice nice, mindre kul å bara sitta hemma själv jue. :P

Och imorrn äre rockfest jue, blir en två-dagars verkar det som, har jue varit rätt lugnt nån vecka nu förutom lördag på gf, så det blir nog bra. [:

Nu ska jag springa genom duschen innan Linda är här. 


Av S - 18 juli 2008 09:48

Ojojoj, snart är det bara en vecka kvar, ne, det är inte alls så att jag håller på att längta ihjäl mig. [;

Känns konstigt att vara hemma den här tiden när man ska jobba, men skönt var det också att få sova ut, blev nästan som en extra helgdag för att man fick sova så länge. :D

Nu ska jag dock borsta håret och springa till bussen.

Ha en bra dag alla.  

Av S - 17 juli 2008 23:28

Hms, faen va skräpmat det blivit på senaste tiden, men jag ska inte klaga, då får man väl höra från syster yster. [; Tur att det är gott iallafall, idag fick vi jue plats på BL också, inte lika mkt folk som häromdan.

Efter maten gick vi en sväng på Hemmakväll och kikade, verkar ha blivit lite av en tradition, inte varit inne där på evigheter, nu äre väl typ 3 ggr på en vecka eller sådär. Sen skjutsades Robin hem till Skb, jag och Pierre åkte hit och glodde lite på teve. Han åkte hem för en stund sen, upp å jobba tidigt för vissa imorrn, en annan får jue sova ända till 9! :D

Dock så ska jag lägga mig iallafall, kan va skönt med lite extrasömn ibland. [: 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards