Alla inlägg under augusti 2008

Av S - 12 augusti 2008 12:18

Igår efter filmen var slut så låg vi å kikade på lite serier på teve.. eller, jag fastnade på Satc, och det var väl ingen direkt favvo för herrn så han somnade rätt fort. Stängde av teven nån gång runt 1 kanske, men låg bara å vred å vände på mig så slog på eksboksen för å spela lite, där låg jag å spelade fram till klockan var över 3, sen kunde jag sova.

Idag vare sovmorgon, klockan var närmare 9 innan den ringde, skönt det, P åkte iväg på jobbet å ja slängde mig i sängen igen o spelade lite mer innan jag klev upp. Har lite å fixa o dona här hemma idag, vill inte att det ska se ut såhär när jag kommer hem igen. :P

Sen blire eventuellt en prommis, behöver gå bort till Skb en sväng. Jobbigt. :P

Måste såklart packa det sista också, blev lite nervös när jag läste syrrans blogg, tänk om jag glömmer nåt. ]: 

Av S - 11 augusti 2008 22:22

Yes, idag har jag städat, fast egentligen så har jag väl inte städat så mkt mer än diskbänken å sådär, diskat undan iaf. Kom jue dock mer "skit" när jag o P lagat mat. Men har packat lite mer iaf, och spelat yatzy. ;P

Robin kom o hälsade på lite på sin "lunch" nu ikväll, sen gick vi med han tillbaks för att komma ut en sväng, träffade på Anna å Vickan också å surrade lite skit med dom innan vi gick vidare. Gick på hemmis å köpte chips å dricka, ligger å glor på Remember the Titans nu, älskar den filmen. Sen blire väl sova, sista dan hemma imorrn. Längtar som sjutton tills vi ska åka, men jag kommer sakna P. ]:  

Av S - 11 augusti 2008 07:36

Låg å surrade bort en bra stund med Malin igår också, saknar henne som en tok. Tur det är bara en vecka tills jag får träffa henne och Blendis igen. [:

 

Av S - 11 augusti 2008 07:25

Jag satt jue igårkväll och skulle blogga, glömde jag bort det!?

Hade iaf en trevlig lördag.

Följde med P hem efter hans jobb, han fixade middag åt oss där hemma, sen mös vi framför teven ett tag innan han skjutsade hem mig så jag fick göra mig klar. Duschade, drack öl/cider och sådär, vet inte riktigt vad klockan var när P och Robin kom ner till mig, Robin fick sig en öl innan vi gick ner till syrrorna å extramamma på Drakbåtsfesten. Satt å drack en cider i stora tältet där innan vi mötte Anko och gick bort på Olearys, drack massa drinkar och shots, kanske en eller två för mkt, det är lite småsuddigt för mig där, men skoj hade jag! [:

Igår hade Pierre svårt att få upp mig, var liite trött, så när han släppt av mig runt halv 11 var ja väl vaken typ 2 timmar innan jag slocknade och fick sova 2 timmar till.

Pierre hämtade upp mig, vi hämtade Robin och Anna å sen åkte vi på Max för "bakismat", mums var det. Skjutsade hem Robin sen åkte vi till Anna, slappa framför teven ett tag, sen åkte P hem med bilen och ja å Anna gick å inhandlade chips, dricka å godis, sen kom P tillbaks och det blev film. Annamaria kom också ner till Anna, runt 22.30 så gick jag å P hem, Anna å Annamaria gick på Spritlyckan. :P

P åkte på jobbet för en stund sen å jag tänkte gå å lägga mig ett tag igen nu. 

Hörs hej. 

Av S - 9 augusti 2008 10:11

Morrn morrn.

Lördag idag va? Jo, det stämmer finfint det. :D


Igår var jag ner på stan med Anna en sväng och tog en fika, efter det så blev det en snabbrunda på stan innan hon gick hem till sitt och jag till mitt. Hann väl egentligen inte va hemma så superlänge, hann fixa mig och sådär sen var P här och hämtade mig, drog upp till G-holm, åt mat och P fick göra sig klar medans jag låg å halvsov, var på halvtaskigt humör. /:

Kollade lite på teve sen innan vi åkte hem till mig, var tvungen att byta linne, var inte helt bekväm med det jag hade.

Vi gick iaf ner på stan en sväng och väntade på Annamaria, surrade lite med Mr K och kollade in folket, sen kom hon och Jojje(?) ner, då gick vi å kikade på lite Reggae i tältet. P hade glömt kameran i bilen så runt 22.30 gick vi hem hit en sväng, hämtade kameran och sådär, sen tog vi bilen till stadshuset. Var rätt dött där när vi kom, men P tog en cola och jag tog en öl, sen ramlade det in folk hela tiden, Annamaria och co kom upp dom också, träffade  Mange som sjukade sig som vanligt. ;P

Familjen kom inte upp på scen förrän klockan var närmare halv 2, om inte mer, så det var lite drygt, men han det var bra iaf. [:

När spelningen var klar så åkte vi hem till G-holm, fikade och kollade på teve, sen somna vi nog rätt snabb. Fattar inte hur jag kunde vara så trött, sov jue rätt länge på morgonen, aja..


Upp tidigt idag, P skulle jobba.. som vanligt.. fick skjuts hem för typ en halvtimme sen, har slängt i 2 maskiner med tvätt, sen ska ja slänga in lite handdukar också. Undra om man ska börja packa idag, vi åker jue snart. [:


Av S - 8 augusti 2008 13:15

Goddau!

Imorse var det upp med tuppen som gällde, klockan ringde 06.50, har jag inte semester fortfarande!?! Jodå, klev bara upp för å säga hejdå till P, sen gick jag o la mig igen, somnade om rätt fort, sen vaknade jag inte förrän halv11-11 igen. [;

Har slöat på nu på morron med frukost, dusch o allt sånt där, ska strax gå ner på stan å träffa Anna. :D

Ikväll blire stadshuset för å se Familjen, jag kan jue en låt iaf. [;  

Av S - 7 augusti 2008 23:54

Jo, det kan man jue säga att det har varit idag.

Jag och P gick ner på stan förut å mötte upp Robin, gick å käka pizza på San Remo, sen blev det en sväng på stan.

Efter ett tag så gick vi på hemmis å köpte cola och chips, låg å spelade tevespel och halvsov ett tag, eller, rätt länge faktiskt.

Vid 20 nån gång så gick vi ner på stan igen, hade vart en bilolycka borta i korsningen här så gick förbi där en sväng, träffade på Anna på stan en snabbis också, och kikade på lite rodd eller va man säger.

Gick en sväng på stan å funderade på vad vi skulle äta, det sluta med att vi gick på hemmis å handlade lite mer, gick hem och gjorde toast lagom till Happy Gilmore.

En trött människa ska upp å jobba tidigt imorrn, så jag antar att det blir sova nu.

Nattinatt.  

Av S - 7 augusti 2008 12:05

Ja, det blev det kanske igår. 

Pierre kom hit och gjorde sig klar, karln slukade cider efter cider, sen blev det minttu, ja, jag drack jue också en del.

När vi va klara och sådär så gick vi ner till öltältet och träffade Robin, Roija, Robins mamma och Pierres pappa, pappan bjöd oss på en cider, sen kom Annamaria osså åkte föräldrarna. Vi satt kvar en stund till, Pierre o Robin sprang hem hit och drack upp det sista av minttun, när dom kom tillbaks gick vi upp till Webban. Det drack mera cider och öl, det snurrade lite i min skalle där ett tag men det gick över. När Mange o Peter kom så rörde vi på oss, mötte Anko nere på Navet sen gick vi på Olearys, en del av oss iaf, en del gick ner till tältet. Det drack drinkar, jag stod o surrade med Kina ett tag, sen gick vi ut o satte oss.

Klockan var nog inte såå mkt när vi gick på Max, runt halv 2-2 tror jag, vet inte riktigt faktiskt. :P

Blev en taxi hem när vi hade ätit. [:

Idag är man lite trött sådär, men inte bakis, det får den andra stå för.. fniss. [;

Nu blire en dusch, sen ska jag ha mat!

Jag och lillebror.

Annamaria.

Webbski, Pierre osså jag då.

"Men men men, det är jue du.. lillasyster till till till.."
Längre kom han inte innan jag fick hjälpa han. ;P

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards