Alla inlägg under september 2008

Av S - 16 september 2008 19:53

Idag slutade jag tidigt, det var väldans skönt. [:
Fick skjuts ner till Kvissle av snälla Rosi som också slutade då, tog bussen hem, la mig å läste lite, sen slocknade jag. Vaknade av att Pierre kom hem runt 15 skulle jag tro. Vi grejjade på lite här hemma, sen tog vi en prommis bort till mamma, där blev det fika med henne och Håkan, mums med morotskaka!

Jag har precis kommit innanför dörren typ, Pierre är å köper mat, sen blire nog film verkar det som.  Imorrn har jag jue liksom sovmorgon. [;

Av S - 15 september 2008 20:59

Jo, så var måndagen över för denna gång, alltid lika skönt.

Imorse fick jag skjuts till jobbet, snälla Rosi plockade upp mig här nere vid macken, alltid skönt att få åka bil till jobbet. Dagen på jobbet rullade på bra den också, var lugnt och skönt med lite barn. Imorrn börjar min sista inskolning också, skönt att få allt det överstökat. [:

Efter jobbet så mötte jag Pierre och Mats på stan och gick hem med dom, M följde med en stund och dom fipplade med ipodsen. När Mats hade gått så gick Pierre en sväng till Mange med nån jacka eller så, jag började med maten, idag blev det kycklingwok. Yummie!

Efter maten tog vi en kvällsprommis bortöver Västermalm och sen tillbaks via Grönborgs, skönt var det. 
Vi kom hem för bara en liten stund sen, ska hoppa in i duschen nu och sen blire sängen, börjar tiiidigt imorrn.

Tack o hej. 

Av S - 14 september 2008 11:47

Ja, det känns som att söndagarna alltid kommer alldeles för fort, den här helgen var väl lite kort eftersom jag slutade rätt sent i fredags också.

Var jue uppe i Härnta igår, kom precis hem typ, vi hade myspys där igår.

Vi grillade kyckling så det blev mumsmiddag, sen blev det gino och pannacotta till efterrätt, såå gott! 20.00 blev det Musikmaskinen, blev dock lite besviken, inte bland dom bästa musikprogram jag sett, men det dög väl. Efter det så blippade vi mellan SingALong och CSI och barnen nattades, det gjorde dom nog efter Musikmaskinen kom jag på nu. Vi började kolla på en film också som gick på teve, men mina gäspningar kom allt tätare så vi gav upp och gick å la oss, sov nog på 5 minuter eller mindre. Kan lätt bli så när man vaknar 6.15 på morron. :P

Idag klev vi upp runt 8 tror jag, blev frukost rätt fort efter det för alla barnen och Emma var redan uppe, sen slappade vi lite i soffan och gjorde oss klara, bilen skulle lämnas tillbaka så vi hade inte så mkt val än att åka tidigt. Kan va lite skönt ändå, nu har vi en heldag här hemma också. [:

Nu ska jag ta en rök, sen tänkte jag ta tag i disken som jag inte hann med igår.

Hörs hej!



Förresten, kan man må bra med sig själv när man splittrat en familj sådär?

Av S - 13 september 2008 16:49

Jao, nu är vi uppe i Härnta, maten håller på att tillagas, blir grillat, yummie! :D

Jag och Emma var och yrade runt lite inne i Härnta innan vi blev klar med allt och kunde fara hem igen, för att 5 minuter senare få åka å handla eftersom vi hade glömt den vita chokladen. :P

Myspys ska det bli ikväll iaf. med min patetiska syster med familj. [;

Av S - 13 september 2008 09:32

Jag trodde att det var en bra plan jag hade då jag sa till Pierre att han fick tvätta eller diska, så han tog tvätten och gick till tvättstugan, då var det inte ledigt än. /: Så, jag lär ta med mig tvätten och gå ner om en halvtimme. :P

Frukost är intagen, Julle sitter och kolla på Kalle Anka igen, och här sitter vi som 2 nördar, nu är det faktiskt dags och diska.  


Grattis Veronica och Kalle också till bäsen! [:  


 Söta föräldrar. [:

Av S - 13 september 2008 07:21

Godmorgon!

Igår när jag slutade jobbet så mötte Pierre och Julle upp mig nere på stan, vi gick upp på Saigon och käkade buffé där, det var yummie!

Efter det så gick vi hem, Julle kikade på lite barnteve och sen slog jag igång en Kalle-film åt honom innan han skulle sova, jag och Pierre satt och spelade lite på vetgirig, men det gick inge bra för mig så till slut gav jag upp å la mig å läste lite i min bok. Det slutade med att jag låg å läste rätt länge, sen toksomnade jag när jag hade lagt ifrån mig boken, därför känner man sig inte jättetrött idag trots att man är uppe redan på en lördag. Och tänk, jag klev upp alldeles frivilligt! [; 

Idag packar vi oss in i bilen och åker upp till Emma, Johan å barnen, det ska bli mysigt värre. [:

Förresten så blir jag chockad när jag läser vissa saker, att han fick utan henne, kors i taket!!  

Av S - 11 september 2008 06:10

Morrn morrn.

Sorry, märkte nu att jag visst inte hann blogga nåt igår.. /:
Jobbade då hela dagen först, hade slut på barn kvart i 5 så jag hann med "tidiga" bussen hem, hann diska undan och spela lite innan Pierre kom hem han också, då gick vi ner på stan å käkade en pizza. [:

När vi kom hem igen blev det typ lite spel för mig, sen blev det sängen för American Pie 2, innan jag somnade såklart.. lär ha varit rätt tidigt faktiskt.

Nu ska jag typ bara borsta tänderna, sen ska jag dra mig iväg mot jobbet.

Hörs hej.  

Av S - 9 september 2008 22:18

Mm, det verkar visst vara lite bloggtorka här hos mig, hinner inte skriva lika mkt, fråga inte varför för jag vet inte, har väl annat för mig.

Idag jobbade jag kortdag så syster och Leija kom å hämtade mig runt 13 ute på jobbet, vi åkte å handlade lite fika osså åkte vi till Malin och Blenda å fikade o pratade skit. Runt 15.30 blev det stan för mig, Malin o Blenda, Emma å Leija skulle bort på Jacobs skola på nån höstfest. 

Nere på stan så snurrade vi runt ett tag innan vi slutade på coffeehouse för en fika, snurrade på lite till innan jag gick å handla lite å dom gick hem till Thesa igen. När jag kom hem diskade jag undan och lagade mat tills P var hemma från jobbet. Efter maten grejjade vi på lite, sen gick vi på hemmis å köpte lite snask till filmen som vi skulle se. Herrn där uppe suckar mest för filmen var inte riktigt i hans smak, själv så ligger jag mest å grinar. :P  Och med det kan jag berätta att vi (jag) kollar på PS. I love you. Och det ska jag fortsätta med nu innan ja ska sova.

Nattinatt.  

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards