Alla inlägg under januari 2009

Av S - 19 januari 2009 19:24

Goddag goddag! Eller Gokväll kanske, men skitsamma.. :P


Idag vare måndag igen då, ny vecka.. jag tycker inte alls om måndagar, men nu är den snart slut iaf. [: 


Igår när vi hade klivit upp och gjort oss klara så åkte vi ut till Birsta och gick en sväng på Ikea, sen blev det lunch på McD inne på BC. När vi hade ätit så åkte vi inåt stan igen, vi hade inte så mkt att kika på där ute så.

När vi filurat lite på vad vi skulle göra så bestämdes det spel med Anger och Andreas, så vi åkte upp till G-holm och spelade Cluedo, hjärtat vann.. ]: 

Nu har vi precis ätit middag och duschat, vi köpte med oss lite gott fika hem, så ska äta det sen ska vi kika på Love Guru, så idag blev det en kortisblogg. [:


Tack Anna, Mattias och Tuva för det jättefina kortet förresten! :D 

Av S - 17 januari 2009 21:41

Hejsan hoppsan!


Igår vare fredag och det blev bara en morronblogg för min del. :P 


Jag stängde iallafall på jobbet och hjärtat var där och hämtade mig, gulle han! Vi åkte på Citygross och handlade lite gotta, sen blev det middag från Max hemma, Thesa ringde om filmtittning med henne och Henke, så vi tog med oss gottat dit. [: 

Grabbarna gick ner och hyrde film och vi tjejer pratade lite skit medans (och spelade tevespel). När grabbsen kom hem åt vi marängsvisch, alla utom Pierre, osså kollade vi Shoot Em Up eller nåt sånt, osså Yamakasi tror jag den hette. När vi kollat klart var klockan närmare halv 1, så då åkte jag och hjärtat hem och sov. 


Imorse vaknade vi tidigt trots att vi kom i säng sent, men det var skönt att bara få ligga och dra sig ett tag. Sen blev det frulle och lite fix för dagen innan vi åkte och samlade in lite ungar, Jacob och Leija i Nacksta och Julle i Finsta, sen mötte vi upp Thesa och Henke med ungar på Drakborgen. Där blev det massa härj, tror nästan Thesa hade roligast av alla i hoppborgen, osså åt vi lunch. Tror vi kom därifrån närmare 15, då tog vi vårt pick o pack och åkte ut till Lucksta. 

Surrade lite skit med pappa innan hjärtat skjutsade honom på fest i Matfors, jag lagade mat osså åt vi det, blev kyckling och ris med currysås. Vid 18 så lämnade vi kvar Jacob och Leija där med Stina och styrde mot Finsta för att släppa av Julle, sen åkte vi hem och börja tvätta, sådär lagomt roligt lördagsnöje. :P 

Nu håller vi på å kollar på film, hjärtat sprang ner till tvätten så jag passade på att skriva här, nu är han dock tillbaka så ska hoppa upp till sängen igen. 


Nattinatt!

Av S - 16 januari 2009 08:25

Datorn visar att det är -26 ute just nu!

(jag hoppas den ljuger) ]: 

Om jag kunde så skulle jag vägra gå ut idag, men, det är väl bara att dra på sig alla kläder man har typ och sen vandra till bussen. ]: 

Alla får hålla tummarna för att bilen startar för P i eftermiddag eftersom han ska hämta mig, den skulle visst kunna vara lite bråkig när det är kallt ute. Det förstår jag det. 

Nu ska jag iaf dra på mig lite mer kläder, sen blire jobb!

Av S - 15 januari 2009 16:45

Av S - 15 januari 2009 16:40

Hejsan hopp mina kära vänner!

Idag slutade jag (som vanligt den här veckan) tidigt, så efter att ha handlat lite smått nere på Hemmis så var jag hemma 10 över 2 typ. 

Då satte jag igång med bullbak! Har aldrig bakat egna kanelbullar förut, så det var väl dags nu kan man tycka, och såhär när man är klar så kan jag säga att det blev bra!  Tänkte mms:a in en bild hit alldeles strax. 

Så nu har jag precis tryckt i mig en Billys, Pierre slutar inte förrän 20 idag, och för mig så är det på tok försent för att äta middag, vi tänkte fika bullar då istället. Jag tänkte faktiskt att jag måste provsmaka en nu också, så dom inte bara ser fina ut, dom måste jue vara goda också. :P 


Imorrn slutar jag sent, har jue slutat vid 13 nu 3 dagar irad, men imorrn stänger jag, skönt att man får sovmorgon istället dådå, börjar inte förrän 10. :D 

Nu ska jag dra en yatzy tror jag, hörs imorrn eller så! 

Av S - 14 januari 2009 18:41

Goddagens!


Idag hade vi julgransplundring på jobbet, det var skoj, tomten kom och delade ut godispåsar och dansade med oss runt granen. En liten pojke som stod vid mig ropade på tomten: 


Pojken: Tomten!!

Tomten: Ja? 

Pojken: Du får inte ta mig! (Osså backade han lite)


Han var nog bara lite sugen på att prata med tomten. [; 


När jag kom hem runt 14 så ställde jag till med lite bak här hemma, det blev råksiktskakor och en kladdkaka, när jag väl var klar med allt det så var det dags för middag. :P 

Idag blev det ugnsfalukorv och mos, eftersom jag gjorde en hel falukorv så tänkte jag att det skulle räcka till 2 matlådor åt Pierre, så jag gjorde 5 portioner mos. Det är jue helt skadat med räkningen på dom paketen, jag tog en liten klick mos och Pierre tog lite mer, sen var det pyttelite kvar i kastrullen! Så efter vi hade ätit så fick jag ställa mig och göra mer mos, så nu finns det iaf 2 matlådor med korv och mos. [: 


Nu är hjärtat och skjutsar sin moster, vi ska jue få låna hennes bil nu en vecka när hon åker utomlands, så han skulle skjutsa hem henne och få med sig bilen hit idag redan. 

Går planeringen som det ska så blir det då Drakborgen med Julle och Leija på lördag. [: 

Nu ska jag ta mig en rök, sen ska vi fika när hjärtat kommer igen. 

Av S - 13 januari 2009 18:35
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av S - 11 januari 2009 18:10

Ja, jag är rätt trött just nu, det bara kom pang bom över mig nyss. ]:
Så tänkte bara skriva lite kort. [:


Igår var vi på stan och vandrade jag och Pierre, tog en liten fika på City och sådär, gick även en sväng med Pierres moster. Hemma igen blev det lite slapp framför teven innan Jessica ringde o sa att Fredde var på väg. 

Vi 3 drog på Kvantum och handlade innan vi åkte hem till J och F för att kocka mat, jag och Jessica iallafall. [: 

Blev 3-rätters med goood mat, förutom att potatisen inte blev klar så var det supergott. [; 

Runt 22 fick vi skjuts hem, så att vi kunde fortsätta kolla på World Trade Center här hemma, jag såg klart den medans en viss herre somnade efter en stund. :P


Idag tog vi det lugnt på morron, åt frukost, duschade och allt sånt.

Vid 12.30 så tog vi en prommis bort till Nacksta för en fika hos mamma, det slutade med att vi såg School of Rock där och även blev bjudna på middag. [; Det var gott med chicky bits, längesen jag åt det nu. 

Vi kom hem för circus en halvtimme sen, Pierre har hoppat upp i sängen, jag och min onda hals tänkte göra honom sällskap nu, kanske det blir en film.

Hörs heej! [:

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards