Alla inlägg under januari 2009

Av S - 4 januari 2009 09:33

Pierre kände sig lite utanför när han inte blev utmanad nånstans.. så nu har jag utmanat honom. [; 


4 av mina favoritprogram på TV

Friends

Entourage

The Simpsons

South Park


4 saker jag gjorde igår

Åt lunch på Kitchen Theatre (sämst i stan)

Förstörde Saras hörlurar

Drack Julmust

Såg The Dark Knight


4 saker som jag ser fram emot

Att mina kläder från Recognize kommer.

Torrare väder (så jag får använda alla mina skor) 

Saras födelsedag :P 

Att få en puss av Sara


4 av mina favoritrestauranger

O'learys

Biteline

Max

Texas i Huddik


4 saker på min önskelista

Sean John Studded Jeans

Större lägenhet

Peter J Carrols samlade verk

En Iphone

Av S - 3 januari 2009 14:37

Jo, har blivit utmanad lite här och var.. så fixar väl det nu då. [:


4 av mina favoritprogram på TV
Grey´s Anatomy

Gossip Girl
Cold Case
The Hills

4 saker jag gjorde igår
Var till Birsta

Diskade

Kollade film

Åt varma mackor


4 saker som jag ser fram emot
Middag och tunnbad hos Ullis ikväll

Födelsedag (barnsligt förtjust i paket)

Finlandsresa i mars 

Vår!


4 av mina favoritrestauranger
Olearys
Biteline
Skeppis

Saigon


4 saker på min önskelista
En resa!
Laptop (en rosa såklart)

Större lägenhet
Bil :P


4 personer jag utmanar:
Veronica

Emily

Eden

Jessica

Av S - 2 januari 2009 18:47

Sådär, nu är man hemma och nyäten efter en heldag i Birsta. [:

Ullis och hennes 2 flickor kom och hämtade mig här, sen drog vi ut på Drakborgen, jag och Ullis satt och fikade medans Cornelia och Cicci sprang runt och lekte. Efter ca 1,5 h så gav vi upp där och åkte mot BC, gick runt där nån timme också och shoppade loss, jag hittade ett par byxor, ett linne och ett par örhängen jag. [: 

Jag var väl hemma strax efter 17, har inte hunnit med så mkt annat än att fixa mat sedan Pierre och Julle kom, idag blev det varma mackor bara, orkade inte fixa nåt annat. :P Julle tog bara rostade mackor eftersom han redan ätit middag hos Helena. 

Nu sitter dom uppe och spelar x-box, själv ska jag ta och rensa ett skåp som är fyllt med påsar typ, det utrymmet kan behövas till annat. :P 

Av S - 2 januari 2009 12:28

Igår hände det inte så mkt alls, var tänkt att jag skulle städa och så men det fanns ingen ork till det. :P

Fram tills att Pierre slutade så slöade jag mest framför datorn, diskade lite faktiskt, men det räknas väl inte riktigt. [; 

Jag och Pierre hade jue tänkt att äta fransyskan som blev över från hans födelsedag, på nyår, men eftersom vi blev bortbjudna så tog vi den igår istället, med potatisgratäng, bea och sallad. Yummie! 

Efter mat och lite teve så slog vi igång Batman, P har tjatat om den ett tag nu, den senaste alltså. Vi drog igång den, den var väl hyffsad, måste jue skryta med att det faktiskt var JAG som såg klart hela filmen denna gång, medans Pierre somnade efter lite mer än halva kanske. Iofs var det helt okej eftersom vi nog kom i säng mellan 00.30-01 på nyårsafton, och herrns klocka ringde redan 06.00 Så ja, det var helt okej. 

Idag har jag städat undan julen, är bara lite grejjs kvar, ska byta gardiner också, kanske kikar på nåt ute i Birsta sen om det blir nåt, har även diskat undan allt, och fixat lite matlådor till hjärtat mitt. [: 

Duschat har jag också hunnit med och nu väntar jag på att Ullis ska ringa, vi ska visst på Drakborgen med hennes kids, sen blire BC och kika på kläder. Och det där fick mig genast att komma på Veronica! Måste sms:a henne om mina planer jue! Det hade jag glömt bort. ]: 


Imorrn blire nog bada tunna och käka middag hos Ullis, sen tänkte vi gå ut å ta nån(några) öl också istan, det kan bli trevligt. [: 

Nu ska jag leta strumpor! 

Tjo!

Av S - 1 januari 2009 09:19

Hej hej och god fortsättning på er.

Hoppas ni alla hade en trevlig nyårsafton, det hade jag. 

Vi började dagen med att gå på stan med Leif och Marie, dom skulle visst shoppa lite, och efter det blev vi bjudna på lunch på Kina. Tack tack. [: 

Vid halv 3 var vi hemma igen, jag sov en timme typ och sen vare dags att göra sig klar för middag hos Gunilla och Steven, vi blev upphämtade av Leif och Marie runt 17. 

Uppe i Granloholm så blev det lite slapp framför teven, osså fick vi oss lite vin jag och Marie, osså Gunilla såklart. :P Kollade på Sweet 16 och pratade skit allihopan innan det blev mat. [: 

Vi blev bjudna på sallad, klyftpotatis och fläskfilé i gorgonzolasås, det var jättegott! Jag trodde inte jag tyckte om gorgonzola, men det gjorde jag jue tydligen. [; 

Blev lite mera vin och snicksnack innan det var dags för efterrätt, var typ marrängsvisch utan banan, det var dock banansmak på chokladsåsen, så det blev typ samma lika ändå. [: 

Vi var väl hemma strax efter 22 typ, glodde lite snabbt på teve, sen kom Anko och Jonas förbi och drack en öl innan vi gick ner mot Casinot för att kika på fyrverkerierna där, det brukar alltid vara lika maffigt. Tror dock dom hade minskat liite på det iår, inge mkt kanske, men tycker det brukar vara mkt mer? 

Träffade även på kusin och faster där nere, och mamma kom fram på telefonen 00.01, men sen vare kört.. jag kom inte fram till nån. ]: 

Vi gick iaf hem rätt snabbt efter det var klart där, kom hem och la oss o sov typ, Pierre började jue jobba 7 imorse, så hans väckis ringde 6.. stackarn. 


Jag sitter och funderar på om jag ska röjja undan lite här hemma, få undan julen och städa upp. Är lite småseg nu men om en stund kanske jag laddat lite krafter. [; 



När slutar det vara jobbigt att höra folk prata om det?

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards