Alla inlägg under april 2009

Av S - 20 april 2009 17:40

Jaha, så var måndagen avklarad denna vecka också, alltid lika skönt.

Dock så kom jag sent till jobbet imorse, bussen jag skulle åka med ville inte komma så jag + alla skolungdomar som väntade på bussen fick snällt stå där nästan 40 minuter för att vänta på nästa.Hade iallafall sån tur att en kollega skulle ner till Kvissle en snabbis så jag fick åka bil därifrån så blev bara 20 minuter försenad. [: 

 Har haft en rätt skön dag på jobbet, på förmiddan var jag och Ullis inne och hade grupp med några barn, sedan var det lunch och efter det var vi ute heeela dan i solen. Så skönt så. 

Nu har jag nyss kommit hem typ, bara hunnit öppna dagens skörd av post, inget intressant som vanligt. 

Funderar på om jag ska lägga mig och läsa eller om jag ska kolla på The Hills, svårt val det där. ^-^

Av S - 19 april 2009 18:54

Goddau!


Igår förmiddag så gick jag och förberedde mig för dop i flera timmar, gjorde en grej sen spelade jag lite, gjorde en annan grej sen blev ett The Hills-avsnitt.. Sådär höll jag på tills hjärtat kom hem typ, då bytte han bara om, sen gick vi ner till GA-kyrkan för dop. Väldans fint var det, jättefint var sången också. [:
Blev fika efteråt och presentöppning, vi var nog inte hemma förrän närmare 18.

På väg hem så gick vi in på "lill-Ica" här borta och handlade lite, sen när vi kom hem så började hjärtat grilla och jag fixade sallad och sådär. Yummie!! 

Efter maten blev det slapp i soffan tills vi gick och la oss, en film hann vi med också, nåt engelskt Wallander. 


Idag vaknade jag tiiidigt, så jag smög upp och la mig i soffan för och kika lite Hills, håller på å plöjjer igenom säsongerna från början. [: 

Runt 8.30 vaknade hjärtat också så då gjorde jag iordning frukost och sen kika vi lite på teve innan vi gjorde oss klar och gick ner på stan. 

Eftersom vi kom ner typ 11.30 så var inte stan öppen, vi gick på Hemmis och köpte vatten sen satte vi oss på torget och njöt i solen tills stan öppnade. [: 

Jag fick en ny klocka av den bästa, en Jetset med en rosa döskalle i. Me loove! 

Själv så bjöd jag älsk på lunch på coffeehouse, osså hittade jag en bok på Bokia som jag längtat efter!! Sista delen i Lotta Thells självbiografi, äntligen!

Träffade även på Jennie på stan, superlängesen så det var skoj!


När vi kom hem kollade hjärtat lite serier och jag läste i boken som jag redan håller på med, sen när jag gick på jobbet la jag mig i soffan med lite jobb och Hills. :P 


Ska fortsätta jobba lite nu och kolla på Singing Bee. 

Av S - 18 april 2009 09:27

Hej hopp på er där ute, nu är jag här igen! :P 


Måste jue alltid kika när jag bloggade senast och se om det hänt nå skoj sedan dess. ;P 

Påskhelgen var vi jue lediga, Leija kom aldrig, eller.. hon och Emma kom och åt middag med oss när dom skulle hämta Jacob, men vi bestämde att hon skulle komma en annan gång ist. 

På lördan skjutsade vi hem Julle till sin mamma, vi tog en sväng i Birsta efteråt för att handla lite smått, sen drog vi hem och började göra oss klara tror jag, blev jue utgång på kvällen. 

Diana kom hit, osså nå arbetskompisar till hjärtat, lite senare kom Anna och Loppan också. Vi gick ner på Olles, men några hade nog svikit oss med planer om Aveny redan innan vi gick... 

Såklart blev det nattamat när vi gick hem så vi köpte med oss varsin pizza. :D


Söndagen blev rätt lugn, Anna kom hit så vi käkade Sibylla, sen blev Talladega Nights i soffan efter det. Anna åkte hem och vi slöade lite till innan jag fick för mig att vi skulle åka till Matfors och äta mjukglass, så vi hämtade upp Mats och åkte ut. :D 

På vägen hem så kom vi på att vi skulle grilla, så det blev så också! Yummie! 


Våran lediga måndag spenderades i Nacksta för Pierre skulle tatuera sig mera, måttligt road var jag.. satt där i nästan 6 timmar och kollade i tidningar och sånt, men nästa gång är det min tur! :D 


Arbetsveckan har gått rätt snabbt eftersom det var en dag kort, vissa dagr går jue fortare än andra också. I tisdags var vi jue till stan med jobbet och handlade till vårt akvarium, osså blev det lunch på McDonalds. :D

Igår var det så lite barn på jobbet så jag blev hemskickad 1,5 h tidigare, alltid skönt på fredagar. :D 


Jag och hjärtat tog en sväng på stan för att handla doppresent och handla hem lite som behövdes. 

När vi kom  hem så såg jag att hjärtat ställt iordning skorna.. "Men, märker du inget mer?" Jag gick på toa och sen undersökte jag lite, han hade jue dammsugit och torkat golven! Jag har världens bästa här hemma jag! [: 

Till middag blev det varma mackor och sen kikade vi på film, jag såg väl en halvtimme-timme iallafall innan jag somnade. ;D 


Uppe med tuppen idag, vaknade 6.55 och klev upp.

Gjorde iordning lite frukost till mig som jag intog i soffan när jag plöjde igenom några The Hills-avsnitt. Skön början på dagen. [: 

Vet inte vad jag ska hitta på nu riktigt, vänta på att hjärtat slutar, då ska vi på dop. [:

Av S - 10 april 2009 11:57

Goddagens!

Här är det lite påsklov i stugan, både jag och Pierre är lediga fre-mån, hur skönt tror ni inte det är!? 

Igår så kom Jacob hit för att leka med Julle, så dom har lekt med lego och spelat xbox mest hela tiden, och varit ute en sväng. Synd att solen kom nu och inte för några timmar sen då dom var ute. 

 Lite tråkigheter händer som vanligt, inget jag kommer att ta upp men det är tråkigt och jobbigt, så ni vet om jag hänger läpp i bloggen. :P 


Igår när Gunilla och Steven kom hit med Julle så hade Gunilla med sig lite grejjer, bl.a blommor till fönstrena! :D Så nu har vi jättefina blommor i köket och vardagsrummet. Tack tack. [: 

På kvällen drog jag ihop pizza till middag, Anna kom och åt med oss också och sedan kom Mats, vi 4 satt oss och spelade lite spel. [: 


Vi får se vad som händer för skoj i helgen, idag byter Leija plats med Jacob så det blir väl lugnt ikväll, men imorrn blir vi barnfria igen. [: 

Gunilla ringde precis och sa att vi kunde låna bilen eftersom dom drog iväg med husbilen, tack tack igen, då kanske man kan göra nå skoj. 


Nu ska jag se om jag får ihop nån lunch till killarna. 

Av S - 5 april 2009 15:48

Glad Noel på besök. [:


Jo, Veronica och Noel kom på fika förut, osså var Pierres moster Anette här samtidigt. [: 

Nu är jag alldeles själv, V och N åkte nyss typ och P åkte ut till Birsta förut med A, för att handla lite smått till lägenheten. Typ gardinstänger och sånt. [: 

Börjar se ett slut på allt upp-packande också, tror det är en säck och en kartong kvar bara, sen är det lite som ska ner i förrådet, men sen så!! :D

Nu ska jag slänga mig framför teven tills Pierre kommer hem, sen ska det väl lagas mat och tvättas lite. 

Hörs hej!

Av S - 4 april 2009 15:40

Heeeeeeeeejsan!

Nu kommer äntligen en liten uppdatering från mig igen, kul va? [;


Nu har vi äntligen flyttat och fått hyffsad ordning, Pierre kom dock hem med några nya kartonger nu full med filmer och skivor, så han får börja om igen. [;

Det är såå skönt med en större lägenhet, så man kan möblera riktigt och sådär med riktiga rum. (även diskmaskin!!)

Allt ordnade sig så bra också eftersom lillasyster fick ta över min gamla lägenhet, så vi slapp all uppsägningstid. [: 


Det är väl ingen som vill se bilder kan jag tro så jag har inte tagit några. ;D


Nu ska jag plocka in lite alkohol i kylen, sen ska jag väl hjälpa hjärtat med alla skivor och filmer. 


Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards