Alla inlägg under augusti 2009

Av S - 13 augusti 2009 12:31

Okej, nu börjar jag snart jobba igen, så jag har slappat typ heeela veckan. Först inte självvalt, hade sjukt tråkigt i början av veckan, har det fortfarande, men har det rätt skönt ändå. [:

I förrgår så var jag iaf ner på stan en sväng med Anna och Tuva, vi kikade runt lite på Myrornas och sådär, sen när det började tokregna så följde dom med hit på fika. Tuva verkade gilla Charles-Patric stenhårt då han inte fick vara ifred en sekund. En lite rolig händelse var när hon skulle ta tag i honom, då blev han rädd och hoppade till så han slog huvét i soptunnan, 2 sekunder senare vare nån som fick tillbaka genom att krypa rakt in i stolen typ. Vi skrattade lite då jag och Anna, och nej, hon gjorde inte illa sig. [: 

Nu ska jag ta och spela lite yatzy. :D

Av S - 11 augusti 2009 11:25

Tisdag idag då, grått och trist ute och jag vet inte alls vad jag ska hitta på. Har precis skickat iväg ett sms till Cicci så vi får se om hon vill komma på fika eller inte, får väl klura på nåt annat alternativ då kanske. Hms..

Imorse när jag satt och åt frukost så såg jag att det var nån på vår uteplats, en japantjej som höll på att plocka våra hallon! Visst, det är stora buskar här och det som inte är på vår uteplats skiter jag i om det plockas, men ge faen i och ränna på "våran" gård, pucko! :P

Idag fick jag också sova till typ 10, vettigt att börja ta sovmorgon sista veckan på semestern!? 

Ska bli skönt att börja jobba igen faktiskt, visst, det är sjuuukt skönt att vara ledig, men det ska bli skönt att få återgå till det normala igen iallafall. 

Hms, inget svar från Cicci än, ska nog springa på macken och köpa lite ägg, så kan jag baka lite idag också, bättre det än att gå göralös och ha tråkigt. [: 

Av S - 10 augusti 2009 19:39

Jag slapp slänga datorn i väggen för nu fick vi till internet på den. :D

Av S - 10 augusti 2009 18:42

Idag har jag haft en sjukt seg dag, sov faktiskt ända till 10! :D

Segade på här hemma några timmar och funderade på vad jag skulle hitta på, det blev så att jag ställde mig och bakade en omgång chokladrutor. [: 

När hjärtat kom hem så körde han ut bilen till Matfors, sen kom han hem igen, och Leif en snabbis också. Själv så fixade jag iordning hamburgare till middag. Gottit. 


Är sjukt less på folk som går omkring och tycker synd om sig själv, vafaen hjälper det att gnälla och bara vara ynklig!?! Visst att alla har sina "ups and downs" ibland, men när det är hela tiden så bör man göra nåt åt det. Själv så skulle jag tycka det var sjukt jobbigt att vara så nere hela tiden, utan att verka göra nåt åt det själv. 

Just för stunden är jag själv less på att vi inte får till nåt internet på min dator, men men, får fråga nån om hjälp eller helt enkelt kasta datorn i väggen. Svårare än så är det inte. [; 

Av S - 9 augusti 2009 09:40

Morrn morrn!

Nu är man hemma igen. Hjärtat började jue jobba för 10 minuter sedan så klockan var ställd på 8 imorse, då var jag dock vaken redan. ]: 

Tänkte skriva lite om helgen (egentligen bara tors-fre) men jag tror att jag visar er lite bilder istället, det är jue roligt med bilder eller hur!? [: 


Glad 8-åring som fått lego. :D

Barnen och mamma. 

Jacob skulle jue skriva själv på tårtan, såklart! [:

"Blååååås!!"

Nöjd över en cool tröja från moster(jag då) och adidasbyxor från mormor. [:

 

Visar legot som han fick från mammas (och min då) morbror. [:

Johan ville också leka med legot. :P 


Det var lite kalasbilder sen i torsdags då jag och mamma åkte upp till Härnta. Samma dag så firade jue jag och hjärtat ett år tillsammans, på riktigt liksom, så jag lagade gomiddag tills han kom från jobbet. [: 

Pepparbiff(stek?), egengjord klyftpotatis, sallad, sås och bröd. 

Hjärtat kom hem med finaste rosorna till mig. [:


När hundarna kom in för natten såg Charles-Patric ut såhär, något tjockare svans än vanligt och ryggen skjöt några cm i höjden. :P 

Hero var inte spec intresserad av Charles-Patric, lite nyfiken bara sen vare bra. [:


På fredan så var hjärtat ledig, då blev det som jag tidigare skrivet Birsta, fika hos mamma och sådär. När vi kom hem på kvällen gjorde vi oss klara för fiske och for iväg. 

 

Första pyttefisken. ;P 

Här var vi. [:

Får jag upp nåt tro? 

Jodå, lite kattmat fick vi med oss iaf. [: 


Det var det, nu tänkte jag lägga mig och vila en liten stund innan jag ska komma på vad jag ska hitta på idag. [:

Av S - 7 augusti 2009 21:26

Idag har vi hunnit med en massa saker, känns det som iallafall. [:


Vi började dagen med frukost på vägen in till stan, åkte hem och hämtade lite saker och sen åkte vi ut till Birsta. Det blev lite småsaker handlat där, köpte även en ny dator, en laptop till lilla mig. :D

När vi var klar i Birsta så plockade vi upp lillasyster i stan och åkte hem till mamma i Nacksta och fikade, sen åt jag, hjärtat och Stina middag på Mexicana innan vi skjutsade S till jobbet. Goda och skitstora sallader dom har där! 

När vi släppt av henne så åkte vi hit ut igen, grejjade på lite med nydatorn och rastade djuren, sen gjorde vi oss klar och åkte iväg och fiskade, kom nyss hem typ. 7 abborrar kom vi hem med, egentligen 9 men hjärtat slängde i 2 stycken, jag fick hela 4 styckna jag! :D Dom är inte så stora jue, men kan vara gott för kissarna. [: 


Nu ska jag kila upp till hjärtat som sitter och kikar på teve. 

Kram hej!

Av S - 6 augusti 2009 20:11

Hejsan heej!


Det var en glad och tacksam Jacob som fick presenter idag, han blev glad över Star Wars-tröjan som jag hade köpt. Han ville jue ha coola kläder också älskar han Star Wars sa han, så det blev jue jättebra. Han fick också en bok, en stör ej/välkommen in skylt att hänga på dörren, också en banana skids som jag hade. [; Av mamma fick han Simpsonskallingar och ett par adidasbyxor, också hade vi köpt med oss lego som var från vår morbror. Vi fick supergott fika och satt och pratade strunt länge, och läste Emmas gamla dagböcker, det är alltid lika skoj att se hur duktig man var på att stava en gång i tiden. ;P


När vi åkte därifrån så blev det Ica maxi för att handla till middagen, sen skjutsade mamma ut mig hit till Rönningsböle. [:

Jag fixade middag tills hjärtat kom hem, pepparbiff, egengjord klyftpotatis, sallad, bröd och såser, supergott såklart. :D När hjärtat kom hit så hade han med sig 10 röda rosor till mig, han är absolut mitt bästa! Själv så hade jag köpt en bok till honom, Stieg Larsson kanske han heter? :P

Nu har vi precis ätit efterrätt, det blev gino på björnbär och jordgubbar, såå gott med den vita chokladen jue. :D


Hjärtat har precis lagt sig i badet, jag ska hälla upp lite chips och fixa med dipperna, sen blir det nog nån film.

Imorrn är han ledig så vi får se vad som hittas på då, på kvällen ska vi iväg och fiska iallafall. Det var längesen!


Ha en trevlig kväll allihopa, för det tänkte jag ha med honom, som sagt, det allra bästa jag har. [:

Av S - 6 augusti 2009 08:40

Jepp, det blev både bakning och tvättning häromdagen, bakade bullar och försökte baka havreflarn, det gick sådär. :P Också gjorde jag en chokladpaj som hjärtat ville ha. [:


Igår röjde jag upp lite i ena garderoben i hallen, också slöade jag typ hela dan tills hjärtat slutade. Då blev det middag från max med hans pappa och Marie innan vi åkte ut till Matfors, dom kollade lite fiskegrejjer för helgen och sen fick vi fika innan vi tog cadillacen och åkte hemöver staden. Dom åker jue bort idag så vi ska vara där ute och passa djuren och sådär. [: 


Om ca en timme så åker jag åt andra hållet, med mamma, vi ska upp och fira Jacob som fyllde 8 år i måndags. Hoppas mina presenter blir bra för herrn. [: 


Btw, idag är det 090806, idag har vi typ varit tillsammans ett år. Officiellt iallafall. Det är som man brukar säga. Tiden går fort då man har roligt. [: 

 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards