Alla inlägg under december 2009

Av S - 27 december 2009 10:55

Phew.. då var man här igen då efter några dagar fulla av aktiviteter. [:

Ja, dagen före julafton fyllde jue hjärtat år då, blev fika i omgångar här hemma, också var jag, Robin och hjärtat ut till Birsta på förmiddan, grabbarna var ut en gång till i en lucka av allt fika. Hjärtat blev iallafall glad över objektivet som han fick i present. :D


Julafton firades uppe i Härnösand med hela familjen (och ja, förutom brorsan då, och det verkar som det blir en "tradition" att inte FÅ fira med honom), det var mysigt, småkollade på Kalle lite då och då mitt i allt fixandes med maten. Efter maten blev det lite efterrätt samtidigt som Tomten kom på besök, Jacob var helt inne i det medans Leija sa typ "Men mamma!!" så fort tomten kom in genom dörren. Dock så pratade vi alla med henne så hon var inte helt övertygad om det. [;

Efter julklappsöppning åkte mamma, Stina och Marcus eftersom mamma skulle iväg till lillebror, inte kul att stressa på julafton inte men vad gör man när man vill hinna träffa alla sina barn och barnbarn. Jag och hjärtat åkte strax före 22 nån gång tror jag det var om jag inte minns tokigt. Och av tomten fick jag precis det  jag önskat mig och lite till:


*En lergryta av mamma och lillasyster

*Presentkort på Kicks av pappa

*EN ROSA cd-spelare av hjärtat

*2 badlakan av storasyster

*5 små Lasse Åberg-tavlor av lillebror

*Naomi Campbells "At night" av svärfar och Marie

*Ett ROSA badlakan, en "vanlig" handduk och en ljuslykta av svärmor och Steven

*En ROSA tvålpump av Robin

*En jättefin kudde och handdukar av Pierres moster


Supernöjd är jag! Har nu äntligen inhandlat Paris parfym som jag suktat efter i nåt år. Blev den för pappsens presentkort. [:

Cd-spelaren står o köket och går för fullt, eller ja, radion iaf, var det jag ville ha den till, så jag kan lyssna på radio när jag lagar mat och stökar i köket. :D

Lergrytan ska nog invigas på tisdag då vi bjudit hit mamma och Håkan på middag, vad jag ska tillaga vet jag dock inte än. :P


  Hjärtat spelar Bakugan med Jacob och Mia   Jacob fick en heeel del lego. :P

  Grabbsen slöar i soffan. [:

Leija blev heeelnöjd över Tingelingdräkten hon fick av oss! :D

Jacob diggar tomten han. [:     Dutchess tyckte inte om tomten så mkt så hon var tvungen att nosa lite. [:   Mia visar en av sina grimaser.   Jag och syrran   En av Jacobs grimaser :P   Pappa och Marus sitter vid bordet, Inger och mamma fixar vid diskbänken.

 

Den fina granen och alla paket

Eh ja.. lillasyster och Leija.

 

Mamsen

  Den goda maten! :D

Ja, det var julafton det. På juldagen så drog vi först ut till Matfors med Robin för att äta hos Leif och Marie, supergott som vanligt + att vi fick ris ala malta! :D

Efter det så var vi bara hem och hämtade paket, lämnade av Robin hos honom och sen drog vi ut till nästa firande hos Gunilla och Steven. Mer mat och mera klappar. [: Kvällen spenderade vi framför teven och Isprinsessan. [:

Igår då, då var det mammas tur att bjuda på mat, vi var ut en sväng till Birsta innan bara och sen åkte vi dit.. eller ja, vi tog oss till Ica för att handla, sedan när vi skulle därifrån så startade inte bilen. ]:

Vi kom till mamma, hjälpte henne lite med maten, hjärtat for och hämtade Stina och sen väntade vi in alla andra, ni vet, min storasyster och min lillebror har inte lärt sig klockan än. ;P

Mumsade i oss mer mat och kikade sedan lite på Tomten är far till alla barn. Syrran och Pierre gav sig iväg och köpte nåt som skulle i bilen om det skulle funka, det gjorde det inte så Emma fick skjutsa hem oss. Hjärtat ska iväg sen och kika med Steven tror jag, om dom hittar nåt fel. Också kanske vi ska ner på stan en sväng, nu ska vi iallafall stoppa i oss lite brunch! [:

Av S - 22 december 2009 22:02

Yes, då vare jullov då! :D

Idag gick dagen ganska fort på jobbet, slutade 13.30 och då brukar det jue gå rätt fort iofs. :P

Tog bussen hem, hann typ innanför dörren så kom mamma och hämtade lite ljus och sådär, sen fördrev vi lite tid innan vi åkte till Anette (Pierres moster) och surrade lite skit och fick med oss 2 säckar med klappar eftersom hon åker till Elin i London imorgon. [:

Hon följde med oss på Ica när vi skulle handla, också drog vi i oss lite mat på Mexicana innan vi skjutsade hem henne igen och vi åkte hem. Jag har slängt ihop smörgåstårtan tills imorrn, det är bara garneringen kvar och den kirrar jag imorrnbitti. Blåsa ut till Birsta för att fixa det sista ska vi också göra, sen kommer det väl lite folk och firar hjärtat. Jag längtar tills han öppnar sin present!!! :D

Nu ska vi krypa ner och kika på nån film och däcka antar jag, upp tidigt imorrn då Pierre ska skjutsa sin far som ska lämna bilen på service. "Du kan jue sova vidare om du vill.." Jo tjena, när brukar jag sova vidare när han har klivit upp!? Tur att jag har 12 dagar till på mig att ta ut lite sovmorgon på. [;

Av S - 21 december 2009 20:24

Jo, idag är jag lite slö, så känns inte som jag har så mkt att skriva, eller kanske ork till att skriva. Måste berätta om mitt smidiga hjärta bara. Han som ALLTID svarar i telefonen valde att just idag, när man fått höra om bilolyckor till höger och vänster, glömma telefonen i jackfickan. Galna gubbe! När han väl ringde upp började jag grina, var helt säker på att han låg i nån voltad bil nånstans. Usch, nu räcker det med snö tycker jag! ]:


Imorrn jobbar jag för övrigt sista dagen innan julledigheten, inget gör det mig heller att den dagen är tidig. Helt underbart faktiskt. Så kan jag sitta här imorrnkväll och mumsa på gottat vi fick av en flicka på jobbet idag. Härliga ungar!

Av S - 20 december 2009 20:12

Ja, då var denna helgen till ända då, har inget problem med det, det är jue faktiskt bara 2 arbetsdagar för mig kommande vecka, sen har jag julledigt i 12 dagar! Det ska bli jädra skönt kan jag lova. [:

I fredags efter jobbet så kom pappa och hjärtat ut och hämtade mig på jobbet också drog vi och hämtade lillasyster innan vi åkte och intog lite mat på Birstabaren, storasyster med barn kom också förbi för att lämna lite jultidningar som vi hade beställt. [: Åkte ner en sväng på Bc men det blev inte så mkt gjort där, sprang på svärfar en sväng där och sen diskuterade vi julklappar till barnen typ. Efter lite velandes på Bc så drog vi upp till ToysRUs och hjälpte pappa med klappar till Mia, Jacob och Leija, också fick jag ta med dom hem för att slå in allt. [:

Blev inte så mkt mer gjort den dan, vi la oss och kollade på film på kvällen, mös till det lite sådär, filmen är jue dock inte så mysig, såg Flickan som lekte med elden.


Igår då, vi var till Matfors en sväng med Gunillas nya bil så att Leif kunde kika på den, med oss fick vi Robin också. Blev bjudna på lite fika där innan L och hjärtat gick ut och kikade på bilen, sen åkte vi hem igen. Gunilla bjöd på middag i form av pizza, så det blev ingen middag lagad då heller. :P

Blev film även denna kväll, Urban Legends och sedan Tenderness, speciell film, och gillar jue speciella filmer så den var okej tycker jag.


Idag har vi faktiskt inte gjort så mkt alls, fått lite städat typ men annars har vi nog bara slöat hela långa dan. :P

Ska typ göra mig klar för sängen nu, för blir tydligen en till Urban Legend-film ikväll. [:

Just nu är det 3 dagar, 3 timmar och 40 minuter till julafton, det innebär att det är 2 dagar, 3 timmar och 40 minuter tills hjärtat fyller år. Jag längtar som en tok efter att få ge honom hans present. [:


Nattinatt!


psst.. Visst känns det jobbigt att jag har mer koll än dig på vissa saker?! [;

Av S - 15 december 2009 19:42

Ja, ibland kan man bli lite yr i vad man läser. [;


Idag har jag typ ätit jullunch på jobbet och sen åkte jag hem.. känns det som iallafall, trots att jag faktiskt var där 7 imorse. Dagar som vi har nåt spec (som idag då) så går tiden så otroligt fort så det känns inte som att man gjort något. Idag var vi dock ute på förmiddan och invigde pulkorna i vårat uteförråd, det var på tiden att man kunde göra det tycker jag!


Hjärtat hämtade mig på jobbet idag (ja, nåt vettigt ska han väl göra nu när han är arbetslös!?), sen drog vi ut och hämtade Julle på skolan, kollade lite på fyndlagret och handlade på coop eller konsum, eller vad det nu heter. När vi kom hem lekte killarna lite inne i sovrummet, jag slöade lite här jag, sen skulle jag ta tag i och göra lite rischoklad med Julle men det var faktiskt hjärtat som tog tag i det. :P

Efter det så ställde jag mig och stekte pannkakor för fulla muggar, så blev middag för herrarna och lunch till honom imorrn. Själv så hoppade jag över middan för jag blev på dåligt humör, så suget på pannkaka och vaniljglass försvann. ]:

Har suttit och slagit in lite julklappar och surrat med mamsen i telefonen, julkort har blivit postade idag också. Imorrn äre bara en vecka kvar tills hjärtat fyller år, och som Julle sa "sen behöver man bara sova en natt så är det julafton", och ja, så är det jue. Som jag längtar!! :D

Av S - 14 december 2009 20:14

Goddagens på er! Eller, godkväller kanske passar  bättre.


Vi letade oss ut till Birsta igår för att köpa en skurmopp, vi stannade till hos Gunilla och Steven också så att S kunde kolla glykolen eller nåt i bilen, också blev vi bjudna på fika. Jag osm inte alls gillar lussebullar åt en halv och tyckte faktiskt att det var helt ok!

När vi kom hem så städade vi på litegrann, sen fixade jag middag, pappa kom hit och åt också och drack kaffe, sen surrade vi lite finsk mat och sådär, kikade på lite bilder och hjälpte pappa med lite skit på fb. :D

När det blev sängen så slog vi igång och kikade på Ensam hemma 2, jag gillar dom där filmerna asså, tycker om att kolla på dom runt jul [:


Idag har jag jobbat, en karl här hemma blev jue arbetslös i torsdags så han kunde sött ligga kvar och snarka (iofs får han typ alltid göra det då jag alltid börjat tidigast). Har haft och har jäkligt ont i halsen, jag hoppas det går över snart, gör ondast när jag hostar så det går väl att leva med.

Blev pizza idag faktiskt, blev sugen när P pratade om det så då försvann ork till att steka köttbullar. :P Det får bli imorrn istället.


Jag tänkte nästan ta och spy lite galla på folk här idag också, men näe.. sjunker inte dit ner, kan dock skriva en sak: TAGGA NER FÖRFAEN!

Snacka om att folk kan tända på alla 10 på 2 sek. Undra vem det är som får trippa på tårna jämt jag.

Tänkte ta det lugnt och faktiskt försöka förklara hur man tänker om vissa saker, utan att mena nåt illa, men det orkar man inte med när det "skriks" på en på en gång.


Tack för idag, nu ska jag slänga mig ner här och fortsätta se på den där galan på tv.

Av S - 13 december 2009 12:08

Yes, nu är man sådär duktig på att uppdatera igen, hur länge höll det i sig, en vecka!? ;P

Iallafall så har jag haft en helt okej helg, men som vanligt har den gått alldeles för fort, ska bli skönt med lite julledigt snart.

I fredags hade vi Lucia på jobbet, så mysigt och fint så, vi i personalen är jue så duktiga på att lära ut sångerna till barnen. [; Pierre och Marcus kom och hämtade mig när jag slutade iallafall, sen gick vi en snabbis på bolaget och Ica i Kvissle innan vi drog genom skogen mot Matfors först och sedan Lucksta. [:

Vi satt där och surrade skit och försökte laga mat, jag fick dock nå spel på spisen så jag orkade inte steka köttet! Först tog hjärtat över och sedan Emma när hon och Stina hade kommit ut. Jag och killarna åt mat och sedan var partyt igång. [:

Vi hade kul som sjutton tycker jag, lillasysters Peter kom dit, också kom Jon, vi gjorde oss klara och väntade in Johan innan vi tog taxi ner till bastun för att fira lillebror. Dom badade och bastade för fulla muggar, vi tog en sväng på Smedjan också innan vi fick skjuts hem till pappsen igen.

Igår vaknade man rätt tidigt till underbar morgonmusik. ;P Vi slöade lite i soffan och kikade på Indiana Jones, också blev det pizza som pappa bjöd på. [:

Hemma var vi vid 15.30 tror jag, då hade vi handlat med oss jordnötsringar och trocadero också, sen låg vi i sängen hela eftermiddan/kvällen tror jag och glodde på film och tv. [:

Idag äre jue Lucia, jag vaknade 2 minuter i 7 imorse, så egentligen var det nog meningen att jag skulle se det på tv då, men jag vände på mig och somnade om istället, så i eftermiddag blir det fika framför teven och lucia. [:

Nu ska vi ta en sväng ut till Birsta för att leta en skurmopp, sen ska vi åka hem igen för lite städning. Spännande va? [;

Av S - 8 december 2009 19:27

Jaha, då var det väl dags igen att slänga ner lite rader här också. [:

Igår var en helt vanlig måndag med jobb fram till 17, sen for jag hem och tog lite fika och slängde mig i sängen, hjärtat var och hjälpte Robin med lite saker så jag fördrev tiden med att kolla på Ullared och Mamma till en mördare.


Idag har jag jobbat kortdag, och dagen gick fort som bara den! Vi har haft Nobellunch vilket betyder; förberedelser hela förmiddan, fördrink, god lunch, god efterrätt och slutligen en filmvisning. Har vi det inte bra på dagarna så säg. [;

När jag slutade småhandlade jag lite till middagen, blev hemmahamburgare idag, dock utan dressing eftersom vi inte hade nån hemma och dom hade det inte på macken. Det funkade ändå som tur var. :P

Har pysslat med lite hemligheter nu ikväll också, blir det inte födelsedag och julafton snart så dööör jag, jobbigt med allt hemligt jue. [;

Nu ska vi slänga oss i soffan och kika på film iallafall, så vi hörs väl imorrn eller så.

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards