Alla inlägg under augusti 2010

Av S - 25 augusti 2010 21:08

Idag efter jobbet så var jag bara hem en sväng innan jag gick ner på stan för att inhandla presenter till Emma, Stina och Leija, dock så blev jag hemma en stund för länge så jag hann bara med Leijas, känns som att den är viktigast. ;-)

Mötte iaf upp med Stina, Robban, Emma, Jacob, Leija och hjärtat sen för att käka buffé på Dragonhouse, mums! Några av oss åt även efterrätt, jag fick i mig friterad banan med glass. :-D

Efter maten så gick vi på stan för en liten shoppingrunda, blev ett par byxor till mig och lite annat småplock.

Nu har jag betalat räkningar, druckit te och ätit chokladdigestive och kollar Fångarna på Fortet, mysigt värre här i soffan. :-)

Imorrn jobbar jag hela dan, eller ja, från morgon till 16.30 iallafall, sen på kvällen skulle vi visst få besök av Pierres kusin Elin, så jag hoppas hjärtat tar på sig städkläder imorrn. ;-)

Hörs hej!

Av S - 24 augusti 2010 19:20

.. eller helt enkelt Fångarna på Fortet?


Samtal här hemma nyss:


P: Ska vi se Fångarna på Fortet ikväll också eller?
S: Jag vet inte, det är Idol och Let´s dance..

P: Ja Idol eller Let´s dance kommer du jue inte få se på iallafall!

S: Näe.. det är dom lagen som tävlar..


Jag har väl aldrig nånsin vart intresserad av varken Idol eller Let´s dance. ;-) Möjligtvis Idols knäppa uttagningar, men sällan annars.

Iofs så har vi True blood att titta på också, så FPF kanske får stå över för det ikväll, vi får se. :-)


Nu ska jag krypa ner i soffan och kolla Rena rama Rolf tror jag iaf.

Av S - 24 augusti 2010 18:33
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av S - 23 augusti 2010 14:01

Det gick finfint att öppna imorse, larmet bråkade inte ett dugg så nu vet vi att det funkar som det ska. ;-D

Slutade extra tidigt då jag la till en halvtimme på fredag istället så jag gick hem redan vid 13. Eftersom det inte är nån höjdare att öppna på måndagar så tänkte jag faktiskt lägga mig i soffan och kika på tv, nån serie lär det väl vara den här tiden!?

Kanske hörs vi senare. :-)

Av S - 23 augusti 2010 05:50

Ja då var man uppstigen och påklädd då, har även tryckt i mig en ostmacka eftersom det inte är frukost förrän om typ 2 timmar på jobbet.

Ska borsta tänderna och packa ner larmkortet, vore jue väldigt tråkigt att komma utan det till första öppningen. :-P

Ha en bra dag alla ni där ute. :-)

Av S - 22 augusti 2010 19:05

Min underbaraste lagade god middag idag i form av kycklinggryta och ris, det var supergott! Inte bara det förresten, han har tvättat också. ;-)

Vi tog en prommis bort till ica före middan och handlade lite smått till den, det blev även glass inhandlat som vi åt till efterrätt.

Hjärtat har legat och kollat en film dom senaste timmarna medans jag skrivit köplista, bytt gardiner i v-rummet och bytt ut lite ljusstakar och så på bordet där inne. Höstgardinerna for upp så nu är det mysstämning där inne så man kan tända ljus och bara krypa ihop med hjärtat och eftersom jag är nyduschad är det extra skönt, det finns väl inget bättre än att lägga sig i soffan en söndagskväll, nyduschad!? :-)

Mao så hörs vi imorrn! (Ska förresten öppna för första gången imorrn, hoppas larmet inte bråkar med mig!!)

Av S - 22 augusti 2010 12:22
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av S - 22 augusti 2010 10:48

Vad konstigt ändå, att jag kan vara så "populär" att folk inte kan hitta på egna saker att skriva om i bloggen, eller vad säger ni? ;-)

Nu är det inte några stora saker det handlar om men seriöst, man kan väl hitta på egna saker att skriva om?!


Idag ska vi städa, hjärtat har redan börjat med att göra rent hinken som soppåsen brukar sitta i, den luktade sisådär... sen tänkte vi gå ner på stan en sväng också och kika på lite nya kläder. Haha, jag och hjärtat hade nog pratat om varann, han trodde och att jag hade ärenden på stan och jag trodde tvärtom så mao blir vi hemma idag och bara fixar och städar. Jag tänkte sätta mig ner och skriva en inköpslista, både för mathandling och annat smått och gott, t.ex så ska vi köpa ben till sängen så den kommer upp från golvet, äntligen!


Just nu sitter jag och kikar på digitalkameror, som det är nu har vi jue bara en stor digital systemkamera och jag tycker inte det är så smidigt att behöva ta med den jämt om man ska iväg. Aja, får se om det blir nån.


Nu har han jag bor med fixat diskbänken och plockat ur diskstället, jag tror det betyder att jag ska ta tag i disken nu. :-P (Vilket jag nu har gjort. ;-))

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards