Alla inlägg under september 2010

Av S - 24 september 2010 21:09

Jaa, så skönt det är med fredag idag! Känns dock som att helgen kommer springa förbi alldeles för fort, det brukar vara så när hela lördagen är uppbokad, skönt att det är med roliga saker iaf. :-)


Idag efter jobbet så skyndade jag hem och slängde i 2 maskiner med tvätt innan jag gick ner på stan och mötte hjärtat när han slutade. Vi gick och hämtade ut ett litet paket från Lindex med världens sötaste kläder, känns jättekonstigt att det är MIN bebis som ska ha det där på sig!?! :-D Helt galet att vi går in i v 22 straxens!

Iallafall så åkte vi ut till Birsta sen, började med en sväng på BC och mat på McD innan vi gick över på Ikea för att slutligen missa bussen hem med typ 50 meter, så det var bara att vänta en halvtimme det! Väl hemma så hängde jag tvätt och slängde i 2 maskiner till innan jag gick till datorn för att betala räkningar. *phew* Känns skönt att man hunnit med lite saker idag ändå, då jobbade jag faktiskt till 16 också!


Igår efter jobbet så drog jag jue hem till mamma, en mamma som var så söt så att hon t.o.m hade skurat badkaret för att jag skulle låna det. :-D Hjärtat kom dig när han hade slutat eftersom vi blev bjudna på middag, kyckling och ris, gott som alltid! Sen fick vi glass och chokladsås och struntprat innan snälla mamma skjutsade hem oss.


Nu ska jag ta mig lite salta pinnar och krypa ner i soffan med min söta sambo, vi ska glo lite Family Guy. :-D

Sen blir det sova, inte alltför sent, vi har jue 2 dop att gå på imorrn!

Av S - 22 september 2010 18:43

Vet ni vad?

Mitt älskade hjärta har jue gått över från timlön till månadslön så hans lönespec såg mer än ok ut denna månad. Min lönespec såg inte heller alltför dålig ut då jag får retrolön april-augusti denna månad. Så, jag har precis bokat hotell och tågbiljetter till oss för en helg i Stockholm om typ 2 veckor. Tror ni att jag längtar!? Det ska bli så mysigt att bara vara vi 2 en helg i Stockholm, med lyx som hotellfrukost. ;-)


Annars då?

Jobbet rullar på bra och jag trivs bara bättre och bättre känns det som. Vi i arbetslaget kommer bra överens och tänker rätt lika i en del olika situationer, och det är jue alltid skönt när man kommer bra överens med dom som man ska spendera hela dagarna med. :-)

Nu är det bara 2 dagar till helg också, slutar halvtidigt imorrn och då blir det middag hos mamma. På fredag blir det lite presentshopping då vi har 2 dop att besöka på lördag.


Idag har paketet från Shirtstore kommit också, så nu har vi dom första bodysarna här hemma. :-D


Nu ska jag kika på lite Um.

Hörs hej!

Av S - 21 september 2010 21:20

Ja, herregud vad jag har varit trött idag! En stor anledning till det är väl att jag har varit vaken sedan 4 imorse (och det skyller jag en del på regnet som smattrade)! Att ta sig upp till jobbet gick bra, men när jag kom hem dog jag av totalt i soffan.

Trots att jag handlat för att göra en fläskfilegryta så blev det inte riktigt så idag, jag var för trött så hjärtat åkte med sin moster och kusin på Max för att köpa hem mat. Ja, man får göra så när man är alldeles för trött och P hade fått rikspresentkort på jobbet. ;-)

Men imorrn blire minsann tillagning av den goda grytan, sen på torsdag så ska vi på middag hos mamma, jag ska även låna deras badkar och ta mig ett bad. :-D

Annars då?

Just ja, min kära vän Jessica kommer att skämma bort mig totalt med bebisprylar känner jag! Absolut inget dåligt med det, alldeles fööör snällt kan tyckas jue. ;-) Kommer bli som ett litet barn på julafton när dom kommer och dumpar grejjer här. :-P

Nu pratar hjärtat om sängen, och jag tror jag ska haka på jag också, så nattinatt på er!

Av S - 20 september 2010 19:27

Gokväll!

Har nyss kommit hem efter en lång dag på jobbet, lång dag som faktiskt sprungit fram. :-D Föräldramöte har vi haft, det gick toppen! Det känns alltid så skönt när man är klar och det har gått bra. :-)


Nu har jag nå varma mackor i ugnen eftersom det inte blivit nån middag, ska bänka mig framför teven med dom strax tror jag. :-)


Min nya väska hade kommit idag också, den var STOR, men såå snygg!

Nu väntar jag bara på 2 paket till då. ;-D

Av S - 20 september 2010 07:51

I eftermiddag byter jag lösen då jag märker att jag inte längre får läsa vissa andras låsta bloggar så skynda er och läs dom låsta medans ni kan. ;-)


Annars då?

Sovit som en kratta inatt, asdåligt och vaknat hela tiden! :-(

Var redan vaken när hjärtats klocka ringde kl 7 och trodde jag skulle få ligga en timme till men så kom jag och tänka på att jag kanske inte började 9 utan 8.30, så var tvungen att kika på det.. och jodå, 8.30 står det på schemat så upp och hoppa! Näe, jag fick jue faktiskt dra mig i en halvtimme först. :-D


Nu ska jag iallafall fixa det sista, sen blir det en lång arbetsdag eftersom vi har f-möte ikväll också.


Ha en bra dag!

Av S - 18 september 2010 21:25

Hm.. ja, alltså den där räknargrejjen här på sidan visar att det redan är halvtid, libero.se säger att det är 140 dagar kvar, alltså halvtid, men hon på ul:et sa att vi byter dag på söndagar!? Aja.. jag har räknat på imorrn så jag fortsätter med det, enklast så tycker jag. :-)


Broder kom hit förut, vi pratade skit en stund innan dom skulle vidare ner på stan. Jag la mig i soffan och kikade på Unga mödrar och käkade goooda räkmackor och blev sedan proppmätt, det betyder att chipsen får ligga tills nästa helg, orkar bara småäta av polkagrisarna. :-D

Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och kika på några avsnitt till. Har en film som hjärtat fixade åt mig också men jag känner mig tveksam till att jag kommer orka se hela så jag tror jag sparar den till en annan dag. ;-)


Aja, ha en bra kväll allihopa, jag har en sjukt skön kväll här hemma, det gjorde till slut inget alls att jag blev ensam. :-)

Av S - 18 september 2010 17:53

Ja, stackars mig! Det ser ut som att jag får mig en ensam kväll här hemma i soffan men det kan väl vara skönt det med, skulle va kul att prata strunt med nån bara, men får väl ta det en annan dag.


Hjärtat och lillebror ska väl ner till Peter sen på födelsedagsförfest tror jag, han fyller visst år imorrn och nej, jag orkar inte följa med, även om förfesterna där brukar vara relativt lugna, ännu mindre sugen nu när det regnar som det gör. :-P

Får hoppas det lugnar ner sig tills grabbarna ska gå neråt stan iallafall.


Vi har nyss mumsat i oss lövbiff och såna där stripsringar eller vad man ska säga, twisters kanske det heter? God middag som hjärtat fixade med en hjälpande hand från mig såklart. ;-)


Nu ska jag glo lite mer Unga mödrar och ja, jag säger fortfarande HERREGUD! :-P

För hos är det halvtid imorrn. Grymt!

Av S - 18 september 2010 12:15

Hejsan hoppsan!


Vi har startat upp dagen rätt segt här hemma trots att vi vaknade vid halv 9. Hjärtat började tvätta men sen låg vi i sängen och glodde på teve innan vi klev upp och fikade.

Nu är tvätten strax klar så då ska vi gå ner på stan en sväng, hjärtat ska väl handla nåt på bolaget och kanske vi kikar runt lite också. Releasefest för Superscis nya album ikväll, jag tänkte först följa med men kom på att jag nog inte orkar, skulle nog inte få ut så mkt av det heller så tror att bror skulle hänga på hjärtat istället.


Såå, ingen som känner för att komma hit och glo en film eller bara prata lite skit? Hör av dig/er isåfall. :-)

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards