Alla inlägg under september 2010

Av S - 17 september 2010 20:25

Haha, ja alltså, när man läser vissa saker på vissa bloggar så vet man jue inte längre om man ska skratta eller gråta. Seriöst!


Nu har jag glott på några avsnitt av unga mödrar, och seriöst, minst 50% av dom som är med är jue heeelt slagen i huvét. Tur att jag är mogen och har det gott ställt innan jag väljer att trycka ut en unge att försörja. :-D (Och dessutom lyckades sluta röka, det trodde ni inte va!? ;-))

Nu bli´re Top Chef med polkagrisar och werthers. :-)

Av S - 17 september 2010 18:42

Ja, idag jobbade jag första och sista dagen denna vecka. Eftersom jag legat och snorat har jag varit hemma, men idag gav jag jobbet en chans eftersom det skulle gå lugnt till, och jo, det har gått bra, bara några korta "rinnattacker" från ögat och näsan så har det varit okej. Vi har haft planeringsdag, vi fick en hel del gjort men ibland önskar man att man skulle kunna ha en hel planeringsVECKA istället, tiden springer tyvärr fram dessa dagar. :-P Det bästa på hela dagen var Victorias goda lunch, morotspaj, den var såå god! (som all mat vi får av henne iofs) :-)


Efter jobbet fick jag åka med Ulrika ner på stan, tänkte möta upp hjärtat men han hade inte slutat så jag gick och handlade så det var klart tills han slutade istället, så då var det bara att gå hem.

Till middag blev det grillad kyckling med sallad och små baguetter, gott och enkelt! Och eftersom det blev så enkelt så köpte jag en liten påse med räkor så att jag kan rosta mackor ikväll och ÖSA på aioli och räkor, det var skitlängesen och det är jue SÅ gott! ;-) Hjärtat fick en påse Werthers. :-P


Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa och kanske buffa lite på bebisen. :-D

Av S - 16 september 2010 15:59

Undra vad vi ska unna oss för lyx denna månad jag.

Loggade precis in för att kika om min lön var klar, och det var den jue, med retrolön från 1/4 och allt så strax över 2 lappar extra inkasserar jag denna månad, inget jag tackar nej till direkt! :-D Sen kan vi jue gå över på Pierres lön denna månad, som då blir dubbel för att han går över från timlön till månadslön. ;-)

Självklart så finns det en hel del extrahål att stoppa dom i nu för att förbereda för lillan, men, nåt litet kan vi jue kanske få unna oss tycker jag!?

Faktiskt, så såg jag igår att man får 20% rabatt på vissa hotell med icakortet nu, så jag klurar på en minitripp till Sthlm i början av oktober. Vi får se det lite närmare, när vi vet exak vad P:s lön blir på, men frågar ni mig så tycker jag helt klart att vi kan dra en kort sväng. :-D

Nu ska jag slänga in kycklingen i ugnen och vänta på att hjärtat ska komma hem, idag har jag faktiskt bett honom att köpa med sig nåt gott, spännande att se vad det kan bli.. ;-)

Av S - 16 september 2010 10:36

Huua, vilket ruskväder jag vaknade upp till idag, trist, men eftersom jag ändå är hemma och sjukling så gör det väl inte så mkt egentligen.


Kul tycker jag iallafall att det är ni kommenterar! Det visar jue att ni faktiskt KAN och vet hur man gör! Mer sånt! ;-)


Annars så har jag kommit på att jag längtar sjukt mycket efter vintern, jag vill ha snö nu faktiskt! Bara vintern kan skippa så mycket halka det går så trivs jag rätt bra med vintern, mysigt är det jue. Jag längtar också tills att jag får börja pynta för jul! Hms.. ja, det var bara september än så länge ja. :-/


Nu ska jag nog ta mig en dusch, efter 3-4 dagar i liggläge med myskläder så luktar min kropp inte godis längre. Konstigt hur det kan bli!

Av S - 15 september 2010 21:55

Vad skönt det är att rensa luften, tycker ni inte? Det har jag pysslat med här i soffan ikväll och det känns riktigt skönt att ha det gjort. :-)

Har kikat lite på namn också men hittar inget som riktigt fastnar till 100%, bara sådär halvt. Ge oss tips hörrni! :-)

Nu ska jag förflytta mig från soffan till sängen och försöka sova, jag proppar väl in några papperstussar i näsan först bara så ska det nog gå bra.

Nattnatt!

Av S - 15 september 2010 20:47

Visst skrev jag det för nån dag sen? Att det är farligt att vara sjuk och ligga hemma med datorn.. jag tänkte nog tanken iallafall, MEN, nu är den här skönheten på väg hem till mig. :-D

 

Hur skulle jag kunna låta bli liksom?

Av S - 15 september 2010 16:32

Jaha, vem är hon lik tycker ni? Mig eller Pierre? ;-D

Jag kan inte riktigt sluta titta på bilderna, det är väl inte så konstigt kanske. :-)

Snart kommer hjärtat hem, då blir middag, superbra, för jag är HUNGRIG!

Av S - 15 september 2010 12:50

Goddag på er kära läsare (och okära läsare).

Idag är det en sån där supersnorig dag, så jag har inte klivit upp än... eller, jag gjorde lite fika för nån timme sedan men sen gick jag och la mig igen. Det här är absolut inge roligt!


För en stund sen var det lite roligare, det kom en sån där känsla, en känsla som sa att jag faktiskt har en bebis i magen. Hur häftigt är inte det!? Att det bor en liten bebis där!? Undra hur lång tid det ska ta och smälta det.. lär väl hända tidigast när den ploppar ut antar jag, och shit vad jag längtar nu! Och nu vet jag jue lite mer "exakt" när, så på söndag är det halvlek! :-D


En annan sak, som inte är lika rolig är att vissa är så jäkla bitter! Själv förstår jag inte hur man orkar vara så bitter och negativ hela tiden, blir det så när man vill stå i centrum hela tiden och kanske inte får göra det jämt? Är det då man blir sådär elak och bitter? Hehe, tror Pierre går bananas på mig snart för jag frågar han hela tiden typ: "Är jag sådär?" eller "Men snälla säg till om jag börjar bete mig sådär!" ;-) Som tur är så tycker han inte det nu iallafall, även om han tycker att jag har lite kort stubin ibland. (Själv så förstår jag iiiinte vad han menar ;-P)


Ne, det kom en vr med posten idag, bra dag att komma till sjuka Sara, så nu ska jag bläddra igenom den litegrann. :-)

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards