Alla inlägg under september 2010

Av S - 8 september 2010 06:53

Morrn morrn alla glada!

Onsdag idag vilket betyder; snart helg! ;-) Jag jobbar dock till 16 idag och till 17 imorgon men sen har jag tidig fredag då jag slutar 14! :-D

Blir en del gomat i helgen också då jag på fredag ska på Casinot och äta med gamla jobbet, och på lördag ska vi visst bli bjudna på mat av Marie, på Railway. Låter väl helt okej!? ;-)


Jag funderar över våra katter som vi har också, dom håller på att göra mig helt vansinnig! Hårar överallt, springer runt och skriker från typ 5-6 på morgonen och bara är helt galna! Vi ska nog kastrera dom och se om dom lugnar sig, annars vet jag faktiskt inte om jag vill ha kvar dom. ;-(


Ne, om man ska läsa lite nyheter innan man ska bege sig mot jobbet!

Ha en bra dag alla!

Av S - 7 september 2010 15:53

Det blev så att jag åkte på mvc och kissade idag på förmiddagen, tänkte ringa vc i Skönsberg också för att iallafall rådgöra med en sjukgymnast men det får vänta tills imorrn. Kan vara skönt att få veta om "knastret" i höften/låret går blir bättre med ett band, eller, iaf inte värre!? Läkarn väntar jag med att ringa tills jag vet om det är nån uvi eller inte, om det är det så får jag väl ta en penicillinkur och se om det blir bättre. :-)


Annars då?

Sjukt konstigt väder det är ute! Imorse när jag gick till jobbet hade jag fingervantar på mig, nu när jag gick på affärn efter jobbet kunde jag knappt ha jackan på mig, och då hade jag bara linnen under!? Skönt med värme ett tag till, självklart, men då kan det väl vara så på morgonen också så man kan ta på sig vettiga kläder!?


Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa en tidning en stund, Pierre är väl hemma om en timme sådär så maten kan vänta iaf 30 minuter till. :-)

Av S - 6 september 2010 19:19

Idag har jag varit lääänge på jobbet, eller iallafall längre än vanligt, 8-19 är väl rätt normalt med kvällsmöte. :-)


Nyss när jag kom hem så hade jag fått 2 brev från MVC, ett där det stod att mitt ferritinvärde var 53, så dags att knapra lite järn...behöver dock bara ta en varannan dag för det var jue inte superlågt. :-D Sen ett till brev med nästa tid hos barnmorskan, i mitten av oktober. Hms.. tiden går rätt fort ändå, snart har jag gått halvvägs!? Galet..

I övrigt så är väl magen sisådär, ringde jue MVC förra veckan och frågade lite.. "det ska vara så när man är gravid", sen ringde jag för att prata med barnmorskan i fredags, då var hon ledig så ringde idag igen, svaren på mina frågor var typ:


1: Ring sjukgymnast för koll

2: Ring läkare om sjukskrivning

3: Kom och kissa för odling om Uvi


Det är inte så att man jublar, nej, men tänkte åka dit och göra ett toabesök iaf och ev ringa läkarn. Hur sjutton ska man veta vad som är normalt och inte när man inte fått barn förut? Hur vet man om man har sammandragningar? Känner mig lite småorolig men samtidigt inte, jag är jue så jävla dålig på att be om hjälp annars när jag är sjuk, och inte fan blir det bättre av att det låter på barnmorskan som att man bara gnäller?! Eller, hon var väl hjälpsam, men inte så mkt som jag kan tycka att hon borde vara!


Nej usch, det här skulle inte bli nån mammablogg, men jag var tvungen att gnälla lite idag bara. ;-)

Av S - 5 september 2010 12:46

Hoppsan hejsan!

Det blev en jäkla förfest här för grabbarna igår. :-P Det började dock med att Robin kom hit och åt middag med oss innan dom började med det goda. Sen ramlade det in en efter en och till slut var dom 11 grabbs här tror jag. Jag gav dock upp runt 23 och la mig för att kika på en film på teven. Strax efter 02 ramlade en lite onykter karl in i sängen, efter en sväng på Allstar. ;-) 


Idag är det mao rätt segt för karln i detta boende. Jag tänkte ta och diska lite glas strax, för det finns det en heeel del av på diskbänken... Ska väl slänga in kläder i lådor och skåp också eftersom jag vek tvätt imorse.

Middag idag blir det hos Gunilla som fyller år idag, grattis grattis!


Ne, diska var det va? Och serva han i soffan med vatten. ;-)

Av S - 4 september 2010 15:35

Jag och hjärtat var jue ner på stan en sväng på förmiddagen, vi (jag) shoppade lite och tog en fika på Charm, mysdag liksom. :-)

Det som fick följa med hem förutom mat och sprit var:

 

Regnställ från Didrikson på Stadium, jag har lånat bilden från deras hemsida men jag köpte helsvart. :-)

     

Gick in till Lisa och där hittade jag ett nagellack och 2 skuggor, eller ja, hittade nog lite mer men just idag var det dessa som fick följa med hem. ;-)


Jag hittade även ett par vinterskor på Wedins men dom fick inte följa med idag, dom satt bra men jag ska fundera lite på det. :-)

Nu ska jag börja laga mat strax, ska bara måla naglar först. :-D

Av S - 4 september 2010 10:41

Jo, idag blir det en sväng på stan eller BC, eller kanske båda? P vill ut på Skopunkten och kika på skor, kanske jag hittar mig några jag också?! Kan jue va kul med nå annat än sneakers att sätta på fötterna. ;-)

Jag ska typ hoppa i byxorna och borsta tänderna så är jag klar, det är väl så att vakna med tuppen varje morgon. Funderade på vad sovmorgon är, men det är nog sovmorgon vilken tid man än vaknar så länge man slipper vakna av väckarklockan, eller!?

Ikväll vankas det party för P så jag ska klura på vad jag ska göra. Som det verkar så är förfesten här.. antingen umgås jag, eller så stänger jag in mig i sovrummet med godisskålen och glor på en film. Jag vet jue vad som låter mest lockande iaf... ;-P

Näe, hoppa i ett par byxor var det ja!

Av S - 3 september 2010 20:04

Det blev middag på Allstar idag, jag fick dock bjuda.. jag som har koll på päningarna. ;-) Innan vi gick hem så köpte vi lösgodis på Hemmakväll. :-D

Nu ska jag typ ta mig en snabbdusch sen lägga mig i soffan, såg att det var Bodyguard ikväll, P lovade precis att se den med mig. ;-)

Hörs mer imorrn!

Av S - 2 september 2010 20:01

Jag är så trött, så fruktansvärt trött, i huvét! Kroppen skulle nog orka (så länge det inte blir värre med magen) men i mitt huvud är det totalt kaos.. eller kanske bara det att mina hjärnceller har rave eller nåt, vem vet. Jag behöver verkligen helg så det är skönt att det är fredag imorrn, skönt även om jag jobbar till 17!

Jag har hintat min söta sambo om att jag vill bli utbjuden på middag imorrn så jag har inte tagit fram nån mat ur frysen. ;-) Hoppas det blir nåt gott!


På lördag verkar det vankas fest för hjärtat mitt, nån som vill komma och vara med mig då?! Jag har planer på en stooor godisskål och en film eller så, såg att det var billigt lösgodis på Hemmakväll så blir nog en sväng dit imorrn eller på lördag. :-D


Sitter och kikar lite på Mitthem, nu när vi är ute så kan jag meddela ALLA att hålla öron och ögon öppen efter en 3:a till oss, helst på Söder/Östermalm, vill fortsätta ha nära till jobbet även i fortsättningen. ;-D


Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på teve tror jag, som sagt, huvét är trött!

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22
23
24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Skapa flashcards