Direktlänk till inlägg 22 augusti 2009

~Lilla finska pappa~

Av S - 22 augusti 2009 15:38

Hejsan hoppsan!

En vecka hann jag jobba, knappt det, innan årets första förkylning slog till i min näsa. Typiskt. Jag som tyckte det var så roligt att börja jobba igen och första veckan har rullat på jättebra. Jag hoppas det är en snabb sjuka så att jag kan jobba efter helgen. 


Igår så blev det en lugn kväll med pizza, besök av lillasyster, sällskapsspel och en film. Hjärtat gick ner på stadshuset och kikade litegrann vid 22.30, då slog jag och Stina på Dodgeball och kikade på den, hon blev nog kvar ända till 00 nån gång, mysigt. 

Gick och la mig och kikade lite på Järvheden, men slocknade nog ganska snabbt, hjärtat hade kommit hem efter 03 nån gång. 


Idag vaknade jag med ett halsont från h-vetet. Så jäkla less! Slöade på rätt länge innan vi gick bort på Ica och handlade lite. Jag var sugen på tacos så det blir det till middag, vet dock inte hur mkt smak jag kommer att känna. :P Var meningen att P skulle iväg en sväng ikväll men nu blir han hemma med mig, trevligt. 

Lillebror ringde förut, dom hade tänkt hälsa på, trist att jag ska vara sjuk då! Tänkte att det kanske inte är så bra för lilla Zackarias att vistas i mina förkylningsbaciller och sådär. Men så fort jag blir frisk igen ska det bjudas på fika! [: 

 

Lillasyster ringde för en stund sedan, med henne kanske det inte är lika stor risk att bli smittad så hon ska komma hit och äta med oss, får se om hon får med sig Johannes också, kan bli lite jobbigt då han är allergisk mot kattor och hundor, vi som har båda den här helgen. 


På måndag fyller lillasyster 18 också, har ingen aning om vad vi ska hitta på för present åt varken henne eller Johannes (som fyller 19 samma dag), Leija har jag väl spånat lite på men är inte säker där heller (även hon fyller på måndag, fast 6 år då). Får klura på nåt. 

Ska beställa storasysters present också, har inte träffat henne nån efter att hon fyllt år så det har liksom inte blivit nåt firande där heller, men det kommer väl nåt i veckan. 


Undra nu om man ska lägga sig och lyssna lite mer på ljudboken eller om man ska spela lite yatzy. Mysigt att ligga i sängen och bara va, men blir lite tråkigt att bara göra det också. :P 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av S - 24 november 2010 16:06

Jag har flyttat hit: Xarahs! Hoppas ni vill hälsa på mig på nya placet. :-D ...

Av S - 16 november 2010 14:03

Jo, det är lite saker på gång här.. jag ska nämligen sluta blogga! Iallafall här på bloggplatsen, kommer att fortsätta på annat ställe, återkommer när det är dags för flytt. :-)   Igår var jag till läkarn för att disskutera havandeskapspenning, i...

Av S - 13 november 2010 16:43

Hejsan hoppsan!   Spelningen på Stadshuset igår var riktigt bra, det tyckte även hon i magen (eller så var musiken aningens för hög för henne). ;-) Även att vi "träffade" på min lilla idol, ingen mindre än Timbuktu! Hehe. Han var med Webb och co ...

Av S - 12 november 2010 18:34

Ne,inget fredagsmys blir det här inte. Jag ska jue ut och roa mig hela helgen lång! ;-) Ikväll ska vi gå på Stadshuset och kolla på Familjen och imorrn ska vi på Aveny för att kolla på Oscar Linnros. Vet inte riktigt hur jag ska orka vara vaken så se...

Av S - 11 november 2010 19:23

Go´kväll!   Det var skönt att jobba idag, även om jag hade sovit dåligt och var aptrött när jag kom hem så var det roligt och skönt att vara tillbaka på banan igen. :-) Ja, när jag kom hem ja.. då slöade jag med lite yatzy tills jag skulle tvät...

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards