Alla inlägg den 1 januari 2009

Av S - 1 januari 2009 09:19

Hej hej och god fortsättning på er.

Hoppas ni alla hade en trevlig nyårsafton, det hade jag. 

Vi började dagen med att gå på stan med Leif och Marie, dom skulle visst shoppa lite, och efter det blev vi bjudna på lunch på Kina. Tack tack. [: 

Vid halv 3 var vi hemma igen, jag sov en timme typ och sen vare dags att göra sig klar för middag hos Gunilla och Steven, vi blev upphämtade av Leif och Marie runt 17. 

Uppe i Granloholm så blev det lite slapp framför teven, osså fick vi oss lite vin jag och Marie, osså Gunilla såklart. :P Kollade på Sweet 16 och pratade skit allihopan innan det blev mat. [: 

Vi blev bjudna på sallad, klyftpotatis och fläskfilé i gorgonzolasås, det var jättegott! Jag trodde inte jag tyckte om gorgonzola, men det gjorde jag jue tydligen. [; 

Blev lite mera vin och snicksnack innan det var dags för efterrätt, var typ marrängsvisch utan banan, det var dock banansmak på chokladsåsen, så det blev typ samma lika ändå. [: 

Vi var väl hemma strax efter 22 typ, glodde lite snabbt på teve, sen kom Anko och Jonas förbi och drack en öl innan vi gick ner mot Casinot för att kika på fyrverkerierna där, det brukar alltid vara lika maffigt. Tror dock dom hade minskat liite på det iår, inge mkt kanske, men tycker det brukar vara mkt mer? 

Träffade även på kusin och faster där nere, och mamma kom fram på telefonen 00.01, men sen vare kört.. jag kom inte fram till nån. ]: 

Vi gick iaf hem rätt snabbt efter det var klart där, kom hem och la oss o sov typ, Pierre började jue jobba 7 imorse, så hans väckis ringde 6.. stackarn. 


Jag sitter och funderar på om jag ska röjja undan lite här hemma, få undan julen och städa upp. Är lite småseg nu men om en stund kanske jag laddat lite krafter. [; 



När slutar det vara jobbigt att höra folk prata om det?

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards