Alla inlägg den 5 september 2007

Av S - 5 september 2007 22:39

Blev ingen film.. eller, har inte kommit så långt ännu. Fastnade i en pratstund med Helen. Och sen fastnade jag med pusslet på FaceBook. /:

Men nu ska jag iallafall borsta tänderna, och som vanligt spraya näsan, det är så äckligt! >_< Eller asså, jag tycker det är obehagligt. /:

Sen har jag en fråga till Veronica!

Boken som jag tänkte låna av dig, har du den hemma? Och isåfall, har du lust att kika förbi med den om du ska ner på stan något imorrn?

Är lite långtråkigt här hemma. /:

Gnatt! 

Av S - 5 september 2007 21:40

Jag satt precis här och tänkte fixa med lite kategorier, jag insåg rätt snabbt en sak.

Va 17 ska jag ha för kategorier? Struntprat 1, strunprat 2 och struntprat 3?

Så mycket annat finns det jue inte i min blogg. 

Visst, jag visar ibland vad jag köpt för kläder eller vad jag har för frisyr, men knappast så mkt att det är värt att göra en kategori för.

Well, jag får fundera helt enkelt, kanske börja skriva om något annat. Iofs är det just det jag har bloggen till, att få skriva ner mitt eget struntprat och mina egna tankar, så varför ändra!?  Aja, får se i framtiden hur det blir med den saken. [:

Av S - 5 september 2007 21:00

Ja, alltså, Idol, vilka j-vla stjärnor alltså!

Och då menar jag INTE på ett bra vis.

Hur kan vissa människor tro att dem kan sjunga!?  


Gjorde en omelett till middag förut, orkade inte engagera mig så mkt mer, så det blev en med skinka och ko-ost i, det böev faktiskt gott. [:

Tror jag ska slänga mig i sängen nu typ och slå på en film, synd bara att man inte har nå gott hemma. /: 

Eller jo, jag har jue faktiskt salta pinnar!

Hejs! 

Av S - 5 september 2007 19:50

När vet man om man gjort rätt och när vet man att man gjort fel?

Jag gjorde nog fel, fast jag vet så väl att jag verkligen gjorde rätt.

Vart faen ska man ta vägen?!  

Av S - 5 september 2007 15:00

När jag ringde jobbet förut så bestämdes det att jag ska vara hemma från jobbet resten av veckan för att krya på mig. Så det blir lugnt, lugnt å lugnt resten av veckan, även helgen. Inskolningen hade tagits över av nån annan, det kanske jag skrev om redan igår, så skulle jag ta över den sen när jag kommer tillbaka. Funderar på om jag ska ringa komvux imorrn oxå å boka nåt möte där, sen när jag fått klart att jag kan börja plugga så säger jag till ute på jobbet. Jag vill inte gå runt på en skör tråd som kan brista när som helst. Då tar jag tag i det här själv.

Att börja plugga nu känns rätt, att plugga på distans känns om möjligt bättre, för då kan man ändå springvicka litegrann. Sen när jag läst upp betygen så får vi väl se då vad som lockar mest. Just nu lockar faktiskt lärare mest. Fråga mig inte vart det kommer ifrån då jag alltid sagt att jag verkligen inte vill bli lärare. Men nu, jaa.. kanske.

Nu ska jag börja fundera på dagens middag. Vet inte riktigt vad jag är sugen på idag. Eller jo.. en mumsig pizza vore inte fel, men jag har jue en hel del mat i kylen och frysen oxå. [;  

Av S - 5 september 2007 09:56

Gomorron!

Vaknade för en sisådär 30 minuter sen och kunde inte somna om, halsen gör skitont och jag har värsta klumpen där känns det som. Uäck!

Ska försöka få i mig lite mjölk o kuddar, sen göra mig lite te och slå på en film där uppe tror jag. Ska vänta en liten stund, nån timme innan jag ser om jag kan jobba imorrn eller inte. Känns inte så fräscht. /: 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards