Alla inlägg den 15 september 2007

Av S - 15 september 2007 21:14

Har precis kommit innanför dörren typ, har varit med lillebror och hans tjej å hälsat på mamma lite, köpte med oss fika och dricka och satt å pratade skit i nån timme sådär. [:

Dem släppte nyss av mig, Magnus skulle hem med bilen och sen skulle han komma tillbaka till stan för att gå ut, och jag ska få följa med dem. [:

Synd bara att man inte har mer än en öl hemma, det skulle jue faktiskt va nice med nåt mer o dricka.. ska höra med lillebror om han kanske kanske har nån öl över till mig. Annars får ja försöka lösa det på annat vis.

Aja, fixa ett face ska jag göra iallafall.  


Av S - 15 september 2007 16:36

Ja, nästan hela dagen har gått åt till att städa, diska å poppa musik. [:

Var sugen på att hitta på nåt, men sen kom jag på andra tankar, mysigt att bara vara hemma och se på när träden håller på att blåsa bort. 

Har precis ätit, blev kycklingwok idag, det är såå gott!
Är sugen på nåt gott till efterrätt, men lillebror sa precis att han tänkte hälsa på mamma, om hon ska va hemma. Isf hänger jag på, osså kan man köpa med sig nåt gott å fika där istället. ^-^

Får se om det händer något mer avacerat idag, just nu känns det inte som det, blir nog läsande och lite tv-tittandes.

Undra vad Anna ska hitta på?  

Av S - 15 september 2007 10:58

Emma och Johan är med i st idag! [:


Av S - 15 september 2007 10:45

Någon som skulle vilja ha en kattunge?

Hör av er till mig snarast isåfall!!

Min syster har 3 kvar så skrik till bara!

Av S - 15 september 2007 01:40

Veronica kom å hämtade mig förut, så åkte vi upp till Skb och hämtade lite dosor till wii:et å sen åkte vi på Kvantum å handlade lite till maten osså lite chips o sådär, vi handlade med en sån där dosa, och såklart hamnade vi i en sån där kontrollgrej typ. Tur att vi inte missat nåt så allt var bra. [:

Iallafall så drog vi bort till Kuben och fixade mat, mumsigt värre, det blev potatisgratäng, lövbiff(bit?), beasås, gurka å fetaost. Yummie! När maten var klar typ så kom Karlsson hem oxå, så då åt vi på en gång typ och kikade lite på teve. När maten var uppäten så fixades det med wii och sen spelade vi Mario Party, som vanligt hur skoj som helst. Och jag vann! :D När vi var klar med omgången (30 slag var+minigames, så det tog lite tid ;D) så satte sig Kalle vid datorn, jag å Veronica testade lite minigames och sådär, sen plockade vi undan och nu har Veronica precis släppt av mig här hemma. [:

Ska hoppa ner i sängen och läsa lite tänkte jag, å sen sussa. Skönt med en nykter fredag, det har jag inte haft på läääänge.

Puss å gonatt på er.



Saknar dig. 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards