Alla inlägg under januari 2009

Av S - 10 januari 2009 10:59

Jag slocknade rätt snabbt igår, det fanns inte så mkt att se på tv, Terminator tror jag det var, och jag är inte så intresserad av dom filmerna. :P

Efter lite uppvaknande till teven och lite frukost så håller vi på att göra oss klar för stan en sväng. Får väl se vad som händer senare, ett plus vore jue om folk hade sina telefoner påslagna, så att man kan nå dom.. ;P 

Aja, laters!

Av S - 9 januari 2009 21:35

Hejsan hopp!

Idag äre fredag, känns skönt att ha börjat med en kortvecka på jobbet efter ledigheten. Idag slutade jag 16, åkte in till stan, gick på hemmis för att handla hem lite, sen gick jag hem och åt en Billys. Hjärtat hade ätit Biteline lite tidigare så han var inge hungrig, då orkade jag inte ställa mig och laga mat. 

Jag hann typ äta, sen städade vi lite, sen kom Mats ner, då spelade vi lite kort, Master of Music och yatzy, osså snaskade vi lite godis och sådär. Mats är på g hem nu, så vi ska säkert slänga oss ner framför teven, hoppas det är nåt man kan kolla på iallafall. 

Imorrn äre lördag, får väl se om det blir nån middag hos Jessica och Fredde, annars får vi väl dra ihop nån god mat själva med köttet. 

Nu blire sängen iaf. 

Ha en bra helg alla!

Av S - 8 januari 2009 17:46

Ja, tänkte gå direkt upp till teven egentligen nu när jag kom hem, men jag kände att eftersom jag blivit så duktig på att blogga så måste jag jue dra ner en snabbis iaf. [:

Har jobbat till 17, eller strax före så jag hann med en tidigare buss, ibland har man tur som jobbar sent med rätt personal. :P 

Faster satt på bussen så surrade med henne hela vägen in till stan, trevlans det. Och när jag kom in till stan blev det ch för salladsinköp, nu ska jag spola fram kallvatten till den och gå upp till mitt sjuka hjärta. 

Imorrn äre fredag!

Av S - 7 januari 2009 16:45

Jobbet gick bra, blev inte trött förrns jag satt på bussen hem typ. [:

När jag kom hem blev det vila på en timme, sen gjorde jag smoothies till mig och hjärtat innan vi tog på oss och gick på en prommis. 

Har nyss kommit innanför dörrn typ, har hunnit med en prommis, under den tiden gick vi på OK och hämtade ut ett paket med byxor till Pierre och en tröja till mig. Sweet! 

Nu ska jag fixa nån middag, sen ska vi mysa ner oss och kika på Grammis. [: 

Av S - 7 januari 2009 05:08

Fy sjutton vad jag är trött just nu!

Jag har inte kunnat sova sen runt 3.30 typ, bara legat och snurrat på mig och kollat på klockan, så för en halvtimme sedan gav jag upp. ]:

Igår när Pierre slutade jobbet så åkte vi bort till Kuben och hälsade på, Veronica bjöd på fika och jag gosade med Noel. [: Han var mest en gladskit, men sen blev han nog alldeles för trött, söt är han då iallafall. :P 

Strax efter 17 gick vi mot bussen då Kalle och Veronica pratade om middag, då blev man jue hungrig. :P 

Vi gick en snabbis på Hemköp när vi kom in till stan, sen gick vi hem och beställde mat från Kermit, jag orkade inte ställa mig och laga mat igår, tar kycklingen idag istället. [: 

Nu ska jag kika runt lite mer och dricka upp min juice innan jag går till bussen. 

Ha en bra dag alla!

Av S - 6 januari 2009 10:44

Blev ingen fika på stan igår med Anna, hon var orolig över nåt utslag på kinden så det blev inget bara. 

Istället så satt jag hemma och fördrev tiden på msn, planerade lördag med Jessica, jag och Pierre ska dit på middag, mysigt värre. [: 

Planerade även in ett besök hos Veronica o Kalle idag när P slutar jobbet, vet inte om Kalle är hemma, men ska hälsa på Veronica o Noel iallafall. :D 

Orkade inte göra nån "riktig" middag igår eftersom Pierre slutade så sent, så jag slängde ihop Quesadillas istället som vi mumsade på när han kom hem, det var riktigt gott. Efter det så hoppade vi ner i sängen och kikade på 13 snart 30 innan vi somnade, skönt med en tidig kväll eftersom det är "back to work" imorrn, och jag öppnar 6.15 måste alltså upp gristidigt. Blee. Skönt med kortvecka iallafall, blir jue bara 3 dar innan det är helg igen. [: 

Nu ska jag kila ner och hänga tvätt. Jippie! :P

Av S - 5 januari 2009 14:05

Imorse slog vi upp våra ögon runt 9, det var skönt, för då kunde vi ligga och dra oss tillsammans innan P skulle iväg på jobbet. [:

När han hade gått så satt jag mig och spelade lite yatzy på blip, det var jättelängesen. :P 

Jag har hunnit med att flytta om våra sängar uppe också, det blev bra, ska städa vidare där sen i eftermiddag när jag kommer hem från fikan med Anna som jag ska på snart. [: 

Jag har även hunnit med att kolla lite hotell och sådär i Sthlm, vi funderar på att åka ner en helg i februari och bara ta det lugnt med varann. Hoppas det blir så. [: 

Nu ska jag väl hoppa in i duschen så jag är klar när Anna slutar jobba 15. 

Hörs hej!

Av S - 4 januari 2009 14:07

Gårdagen var trevlig hos Ullis, vi började med ett glas vin när vi kom och strax därefter blev det mat. Hon hade gjort en god korv- och köttgryta, sallad och ris, det var riktigt mums. Sen blev det skitsnack och mer vin innan vi hoppade ner i tunnan och badade, lika skönt som sist! Fifan, den dagen jag skaffar hus ska jag också ha en sån tunna!

Ullis man servade oss med popcorn och salta pinnar, osså kom han ut med jämna mellanrum för att fylla på vårt ciderlager, schyssta killen. :D 

Runt 00 så hade vi alla dushat och fixat till oss, så då kom Svavve och hämtade oss för att köra oss till stan, började på Aveny, var riktigt kul att betala 100:- för att titta in och gå ut igen. Jag fattar inte att inte personalen kan säga till om det, jag menar visst, dom vill tjäna pengar, men dom skaffar sig jue bara mindre gäster genom att göra sådär. ]: 

Vi pallrade oss ner på Oscar istället, det var mer folk där, men efter en drink och lite dans så gav vi upp för hemgång, nästa gång vi går ut så ska jag dra med Ullis på Aveny en löningshelg, det var första gången hon var där, och sista enligt henne.. vi får väl se. [: 


Idag fick jag faktiskt sova till klockan var nästan 9, lilla chocken faktiskt, sen var det full rulle så ingen mening att ligga kvar o ens försöka sova nå mer. 

Blev frukost och lite sånt innan vi klädde på oss och gick ner på stan, det tog iofs nån timme så när vi kom ner på stan tog vi lunch nästan på en gång.. eller brunch hette det visst, på Charm. 

 Sen så vandrade vi bort på Kulturmagasinet och kikade på lite utställningar, såg minsann att Johans pappa Lasse hade fotat några bilder som hängde där, det var jue lite coolt så var tvungen att messa Emma om det. [: 


Nu så har vi nyss kommit hem, Julle ska väl åka hem om en timme eller så, så då tänkte jag försöka städa lite.. vi får väl se hur det går. Kanske blir en vila i sängen stället. ;P 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16 17
18
19 20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards