Alla inlägg under september 2007

Av S - 15 september 2007 10:45

Någon som skulle vilja ha en kattunge?

Hör av er till mig snarast isåfall!!

Min syster har 3 kvar så skrik till bara!

Av S - 15 september 2007 01:40

Veronica kom å hämtade mig förut, så åkte vi upp till Skb och hämtade lite dosor till wii:et å sen åkte vi på Kvantum å handlade lite till maten osså lite chips o sådär, vi handlade med en sån där dosa, och såklart hamnade vi i en sån där kontrollgrej typ. Tur att vi inte missat nåt så allt var bra. [:

Iallafall så drog vi bort till Kuben och fixade mat, mumsigt värre, det blev potatisgratäng, lövbiff(bit?), beasås, gurka å fetaost. Yummie! När maten var klar typ så kom Karlsson hem oxå, så då åt vi på en gång typ och kikade lite på teve. När maten var uppäten så fixades det med wii och sen spelade vi Mario Party, som vanligt hur skoj som helst. Och jag vann! :D När vi var klar med omgången (30 slag var+minigames, så det tog lite tid ;D) så satte sig Kalle vid datorn, jag å Veronica testade lite minigames och sådär, sen plockade vi undan och nu har Veronica precis släppt av mig här hemma. [:

Ska hoppa ner i sängen och läsa lite tänkte jag, å sen sussa. Skönt med en nykter fredag, det har jag inte haft på läääänge.

Puss å gonatt på er.



Saknar dig. 

Av S - 14 september 2007 17:26

Blir typ tv-spelskväll med Veronica ikväll. Låter som en underbart bra plan för fredagen. Jag är nog alldeles för trött för att gå ut, så ska messa Anna om det, hon har ändå kickoff med jobbet ikväll, så hade bara blivit en sån där trist förfestasjälvsenutgång. :P

Veronican skulle bjuda på mat oxå, jag hörde nåt om potatisgratäng! Det var typ tuuusen år sedan jag åt det tror jag, så det kan bli mumsigt. [;

Å lite chips å sådär är aldrig fel en disig fredagkväll. ;D


Av S - 14 september 2007 16:45

Jösses vad skönt det är att det är fredag!! Nu är man ledig i 2 hela dagar, hur skönt är inte det då?! Fick skjuts hem med T idag oxå, underbart, då kommer man hem fortare. :D

Sitter här och funderar på vad man ska hitta på idag egentligen, även om vädret är tråkigt så vill man jue inte sitta här hemma å ruttna bort.

Någon som har nåt tips?  

Av S - 14 september 2007 06:50

Jaa!! *gör vågen*

Nu ska jag iväg å jobba några timmar, sen äre faen helg! Jippie!!

Ska bli så underbart skönt att vara ledig i 2 dagar. [:

Nu ska ja kila till bussen! 

Av S - 13 september 2007 21:29

Jag har precis suttit å gått igenom hela mitt 2006 på min lunar-blogg. Sjukt roligt att läsa om lite gamla tider, imorrn, eller kanske nån annan dag så ska jag ge mig in på att läsa 2005 oxå, och senare resten, tror jag har dagböcker där ända tillbaka till 2003 eller nåt. [:

Tänkte slänga mig i sängen och läsa lite nu innan jag ska sova. Imorrn äre fredag!! Någon som har nåt skoj på g som man kan hitta på? Hör av er vettja. [:  

Av S - 13 september 2007 20:13

Jag satt och funderade lite på om och hur jag ska klippa mig. Sugen på att fixa nåt helt nytt faktiskt. Även liite sugen på lugg, men jag minns inte om jag passar i det eller inte. /: Tänkte höra med er, men enda bilden där jag har lugg som jag hittade är denna:


 



Bjuder även på en oldie som vi pratade om häromdan.

Såhär såg fröken Veronica ut för snart 4 år sedan. [;  


 

Av S - 13 september 2007 18:09

Kom hem från jobbet för en stund sen, var så hungrig så var tvungen att äta på en gång, tur det fanns kvar sen igår. [:

Tänkte ta tag i disken strax, men ska nog spela en sväng eller två först, jag är såå overkligt trött idag. Helt sjukt. Kan kanske bero på att det enligt mig varit mer eller mindre kaos på jobbet idag. Vad tänker.. vilka är det dem säger att vi ska skälla på.. politiker? Vad tänker dem med!? Vi kommer gå in i väggen allihopa innan jul ffs! Funderar ni på vad jag menar så är det så att vi hade alla barn idag, alla 17 på avdelningen. Det är helt sjukt vad 3,55 personal ska klara av egentligen, speciellt när dem är så små!

Känner mig typ knäckt! Skönt att det är helg snart. 

Aja, en rök nu och sen spel.  

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards