Alla inlägg den 6 augusti 2007

Av S - 6 augusti 2007 21:12

Nu tar jag med mig min kära bok (hur bra som helst, Marian Keyes is the shit, om hon nu stavas så), min väckarklocka (mobilen) och ett glas vatten och går å lägger mig, återkommer imorgon om jag överlever natten (läs min onda mage).
Så gnatt! 

Av S - 6 augusti 2007 20:56

Ja, idag på jobbet då.

Dagen började rätt bra, jag var sjukt nervös över min första inskolning, stod inne hos Malin å beklagade mig precis innan dem skulle komma. Det hade jag inte behövt gjort eftersom det gick sjukt bra, föräldrarna hade blivit jätteglada när dem fått veta att jag skulle ha hand om dem. [:

Så hela förmiddan rullade på bra, lunchen likaså, satt mig ner vid datorn o skrev ner lite om dagen med inskolning. Då kom jag på att jag skulle jue kolla upp vad det är för lön som gäller för mig nu, tim eller månad. Agneta sa oxå att det måste vi jue faktiskt kolla upp, så HON tog å ringde A-K, det skulle vi aldrig ha gjort. "Timlön, vet inte hur det blir med Sara" typ. Agneta förstod ingenting, i våras, innan semestrarna lät det jue som att det var klart att JAG skulle få fortsätta. Varför sätta mig på inskolningar annars liksom!? 

Anledningen till detta var att det är för lite barn i fem-årsgruppen för att det ska vara 2 heltider där uppe, om arbetsprövarn går upp till heltid. Då ryker nog jag. *suck* Vad sjutton ska jag göra? A-K (chefen) skulle komma ner imorrn, jag måste höra med henne då vad sjutton det är som händer.

*gaaah*

Resten av dagen rullade iallafall på bra, vi har haft 11 barn sammanlagt i hela huset, så vid 15.30 fick jag vandra ner till Kvissle. Sjukt varmt. Mitt klockmärke är nu tydligare än någonsin, varför kom inte solen på min ledighet?


När jag kom in till stan så stod Anna å väntade på mig på Navet, vi gick å tog en fika på CH, jag pratade av mig lite om allt som hänt under helgen. Vet varken ut eller in. Och, vill ni veta en rolig sak? AnnaGumman min har fått en ring på sitt finger. [;  

Av S - 6 augusti 2007 20:38

Jag drack mjölk imorse, eller, drack inte, hade det i gröten på jobbet.

Nu är min mage fuckad som bara den. Ont ont ooooont! Jag tror jag måste be Malin köpa hem annan mjölk till mig, annars får jag köpa med mig själv, för det här funkar inte.

Ska ta en dusch nu, en vaaarm dusch på min onda mage. Efter det så tänkte jag uppdatera er om vad som hände mig på jobbet idag, då allt det glada inte kändes så glatt längre.  

Av S - 6 augusti 2007 18:45

Sicket bakslag.

Nu vet jag inte alls hur det blir.

Ge mig ett jobb någon?

Så arg! 

Av S - 6 augusti 2007 12:39

Ja!

Det blev en bra dag idag. [:

Inskolningen gick strålande bra, jag var nervös men det gick hur bra som helst och föräldrarna var glada över att dem hade fått mig som "deras" fröken! Härliga tider! :D

Dagen har gått fort och nu är det alldeles snart bara 3 timmar kvar. Så nice. Och schemat för veckan ser helt okej ut, jobbar sent både imorrn och på onsdag, men då slutar jag tidigt både torsdag och fredag istället. [:

Nu ska jag gå å smitta ner mina kära arbetskamrater av mitt underbara humör. (inte för att dem är sura eller så) [;

Av S - 6 augusti 2007 06:30

Jaha, men ja, jag åker väl å jobbar jag då. Hoppas det blir varmt idag.

Det känns faktiskt mycket bättre idag än igår att kliva upp och jobba.

Får väl se om det känns lika bra (om jag är lika pigg) när jag kommer hem.

Slocknade iaf. typ så fort jag la huvét på kudden igår.

Nu ska jag kirra håret å borsta gaddarna.

Ha en bra dag alles! 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards