Alla inlägg den 10 augusti 2007

Av S - 10 augusti 2007 23:21

Party blev det hos mig ikväll. :D

Av S - 10 augusti 2007 20:47

Det slog mig precis en sak.. som en blixt från klar himmel kom det.. det är FREDAG!! Skönt, man överlevde första arbetsveckan! Och till veckan blir det en 4-dagars, eller kanske bara en 3-dagars, måste prata med dem om det på måndag. Vi ska jue åka på torsdagmorgon typ eftersom vi ska stanna till i Katrineholm.

Nu måste jag verkligen duscha!


"Japp jag glider upp utan några problem, vägrar å bromsa, vrider upp mitt system!"


Av S - 10 augusti 2007 20:19

Jag tycker inte om att svara när det ringer helt okända nummer som inte heller finns på eniro. Oftast när jag är hemma och det ringer så sitter jag vid datorn och hinner kolla upp innan jag svarar. Det hann jag nu oxå, men det stod inget. Av nån underlig anledning så svarade jag iallafall. Det var jue tur, det var A. ^-^ 

Ville meddela att han inte laddat på telen så han inte kunnat höra av sig. Sött. Han hatar mig inte. :P 

Av S - 10 augusti 2007 20:02

Jag var lite trött på jobbet idag, imorse kände jag mig jue hyffsat pigg när jag klev upp, men när jag kom ut på jobbet så slog det till. Jag kände mig typ bakis!? Bakis var jag knappast eftersom jag drack typ 2 cider å en kaffedrink igår. Aja, dagen gick jue rätt snabbt iallafall, osså fick jag åka med snälla Malin in till stan.

Väl inne istan så väntade  jag en liten stund på Veronica, vi gick på Ch å köpte oss en sallad och satt oss i solen vid ån och mumsade.


Lillasyster Stina kom oxå förbi en sväng. [:

 

När vi suttit där ett tag så tog vi en sväng på stan, där träffade jag mitt inskolningsbarn. Så söt så. "Sara!" [:

När vi var klara på stan så kände vi suget efter en cider, sån där god. Så vi vandrade bort på Skeppis å tog en sån och höll både Emma å Niklas matsällskap. Sen kom lillasyster dit en sväng och efter en stund så gick vi tillsammans till Navet. Stina å Vera skulle med bussen och jag gick hem. Kom hem för bara en stund sen.

Har knäckt en öl och ska strax duscha.


Nästa vecka drar jag till Malmööööö!!! :D 

Av S - 10 augusti 2007 13:21

Sitter på jobbet men har slutat, det här är verkligen inte likt mig. :P

Skriver lite mer om inskolningen, och väntar på att Malin ska smita iväg så att jag kan snika skjuts med henne. ;P

Sms:en bara ramlar in, vill alla leka med mig idag!? Jag är rätt trött, men en sväng på staden är jag sugen på, solen kom jue fram! [:

Nu ska jag ta och skriva färdigt här och peppa Malin lite på att åka hem. ;P

Av S - 10 augusti 2007 05:22

Jag snoozade bara en gång när klockan ringde, och snoozade även på att bara 5 minuter, så 4.55 klev jag upp ur sängen och kände mig rätt pigg ändå.

Det kommer väl lite senare antar jag, för trött, det lär jag verkligen bli. Hade liksom lite svårt att somna igår oxå, låg bara och vred å vände på mig. *suck*

Gårdagen var som sagt väldans trevlig, det kändes nästan som att det var helg, och hur underbart är det inte då att vakna och inse... Idag ÄR det faktiskt fredag, så snart är jag ledig i hela 2 dagar! [:

Idag måste jag be om mer ledigt ändå på jobbet, vi ska visst åka tidigt på torsdagmorgon och jag har bara tagit ledigt fredag och måndag. Jobbigt. Men, eftersom jag bara får gå på timmar nu så kan jag faktiskt göra så tycker jag, spela roll om dem betalar ut mina timmar eller någon annans liksom. Ingen skillnad tycker jag.

Igår gjorde jag även en god gärning, fixade lite så att Emily ska få komma och jobba lite ute hos oss en vecka i september. Versta snäll jag kan vara ibland!

Nu ska jag borsta håret och gå till bussen, har hört att jobbet inte öppnar sig av sig självt. ]: 

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards