Alla inlägg under februari 2008

Av S - 24 februari 2008 12:53

Hjälp!

Jag brukar inte bli bakis överhuvudtaget, iofs så mår jag inte dåligt idag, men är så sjukt trött så jag vet inte riktigt vart ja ska ta vägen. :P

Det var hur som helst skoj igår, jag och Anko tog bussen bort till Nacksta och förfestade där, riktigt skoj! Vet inte riktigt hur mkt klockan var, men nån gång sent igårkväll så fick alla skjuts ner på stan, resten av gänget gick på Aveny, jag och Anko blev avsläppta nere på Skeppis för att möta upp Malin. Där blev det både det ena och det andra innan vi vinglade upp på Olearys. Där blev det väl dans och mera alkoholdrickandes.

Efter krogen så blev det typ efterfest.. guitarhero för hela slanten, och sen även bastu. Hur skönt som helst, men det var nog bara jag och Anko som bastade järnet, dom andra gav upp alldeles för tidigt. ;P

6.30 imorse ungefär var jag hemma, så idag skulle jag verkligen vilja ha lördag istället för söndag, lär somna gott ikväll.

Nu ska jag strax gå ner på stan och inta lite föda i min så tomma mage, det kommer sitta fint.


Tråkigt att det skulle bli såhär.


Tack och hej.  

Av S - 23 februari 2008 19:04

Sådär ja, nu ska jag göra mig klar för kvällen, jag fick ett sms av "chefen" förut.

"Det har löst sig, så du kan festa lös"

Tack för den. :D

 Så ikväll blire röj med Anko. [:

Av S - 23 februari 2008 16:31

Nu behöver ni inte läsa det här inlägget om ni inte vill, men jag måste verkligen skriva av mig.


Det finns människor som bryr sig om vänner, nära och kära osv.. och så finns det dom som bara klagar! Väx upp för i helvete och inse vad du har, en vacker dag kan det vara borta. När det inte ens är en själv det handlar om, vad har man att klaga på då? Man behöver inte  bry sig och lägga sig i alla jävla händelser som sker runt omkring en, bara var och lägg ner istället! Lev livet och sluta klaga och klanka på alla andra. Ingen är perfekt! 

Ibland blir man bara så arg att man inte riktigt vet vad man ska göra eller vart man ska ta vägen.



Och från det ena till det andra..
Varit på stan, blev bolaget och en subway, sen hann jag gå på stan en stund innan syrran kom och hämtade mig för att åka till Daniel och fotas, det gick snabbt och smidigt. [:

Under tiden så hade såklart Kent från Olles ringt, så messade han och han ringde upp. Nu håller jag alla tummar jag har för att det löser sig så att jag och Anko kan gå ut ändå. Nu är man jue taggad och har handlat på bolaget.

Vi får se hur det går.. ni får veta mer om den intressanta händelsen sen. :P 

Av S - 23 februari 2008 11:20

Morrn morrn!

Nu har man fått sig några timmars sömn efter jobbet. [:


Blev jue middag på Innergården igår först, jag åt pasta pesto med kyckling, det var huuur gott som helst! :D Sen åt jag en efterrätt också, jag vet inte riktigt vad det heter, men det var typ olika frukter med vit choklad på. Jättemumma!! Vi satt och skrattade och pratade å hade jättetrevligt, jag fick även en till blomma av dom.. en rosa! Också fick jag en mugg som var lite rosa med blommor på och sådär, osså hette den Sara. [:

Runt 22.30 så åkte några hem, några gick på casinot.. och jag, ja jag gick och jobbade jag. :P Vad jag, Anna och Fanny igår, förstod inte riktigt varför vi skulle va 2 egentligen, men det var mkt bra sen att vi var det! Nya kassan uppe skulle det bytas rulle på, det blev lite små"kaos", vet inte om det inte var nån som visste hur man gjorde, för jag var nere. Sen när dom var klar med det, ja då skulle naturligtvis kvittomaskinen nere jävlas när vi skulle byta rulle! Var såå nära att vi skulle få börja skriva lappar, sjukt! Sen kom nån viss på en bra lösning. ;D Eller, vi kom väl fram till lösningen tillsammans jag och Anders. :P

Var hemma runt 3.30 inatt, somnade väl runt 4 då jag la huvét på kudden, vaknade 9 först, men vägrade kliva upp, så jag vaknade nu när klockan ringde istället. [:

Ska se hur det blir ikväll, utgång eller inte? Blir iallafall fotning på eftermiddan idag. [:  

Av S - 22 februari 2008 16:48

Underbart det känns att komma hem den här tiden, och det är fortfarande ljust ute! Härliga tider!!

Ska ta och vila en stund strax, sen måste jag göra mig iordning, duscha och sådär, för strax före 19 ska jag vara utanför 1891 och möta upp en del arbetskamrater. Ska bli gott att äta ute, slippa laga mat själv är jue aldrig fel.

Senare så blir det jobb, jag hade ändå inte tänkt dricka nåt med alkohol till maten, så sa att det var okej att jag jobba, fick iallafall börja en timme senare, så det var jue bra. [:

Hoppas alla får en trevlig fredagkväll, för det tänkte jag ha.  

Av S - 21 februari 2008 18:25

tor 28/2

Jag var i slänten med ida och ann-louise och veronicka och Emma. Jag gugade med Emma.

Jag spelade tyst i klassen med Emma och Lotta och Veronicka.


mån 8/4

Jag var med ida och Emma och veronicka vi lekte barnvakt

vi hoppade tvistband Emma jag och kaolina 


mån 15/4

Jag var med ida och Emma. igår var vi med lina och annhelen och veronika och igalil och tomy på en mesa i stan. Jag van en nalle. Vi ochte buss Lina jag och min lille bror och min stora syster och pappa och min mamma sen ochte til en kjosk och ått hamburjare och pomfrit och coca cola 



Ja, som ni ser så har stavning inte alltid varit min starka sida.

Och tycks ha varit mitt favoritord iallafall. 

När detta skrevs i en skoldagbok så var jag nog 7 år. [:

Skoj att hitta gamla skrivböcker ibland.  

Av S - 21 februari 2008 12:40

Sitter ute på jobbet och tittar ut genom fönstret, det är så soligt, och jag får sitta här inne resten av dan. Hann vara ute typ en halvtimme på förmiddan, sen var det dags för bokbussen. Sol är jue härligt, men jag längtar tills det blir riktig vår och sommar, vill ha det nu helst (fast egentligen om typ 2 veckor då vi kommer hem från fjällen).

Nu ska jag gå och fixa lite bakelser tror jag, om 2 timmar börjar jue drop-in för oss, sen får jag nästan åka hem. [:

Hörs då!


Härliga tider!!

 Här sitter jag med en glass i sommar igen. ;D

Av S - 20 februari 2008 22:16

Ringer man och får inget svar(flera gånger), ska man då "få skulden" för att en annan människa "gnäller" över nåt?
Jag fattar verkligen inte problemen ibland. Om det nu är det saken handlar om. 


Jag ler lite för mig själv när jag tänker på honom. Why? 

Inte i närheten av min drömprins, men, jag ler ändå.

Hur ska detta gå?


Ägnat kvällen till:


Pratat skit med stjärnornas stjärna, inom flera kategorier.

Ätit god middag.

Sms:at.

Kollat på allas vår snyggdoktor.


Nu har jag Olle på i bakgrunden, tänkte göra iordning tvätten för imorrn och sedan natta. Även packa ner elvispen för att ta med till jobbet. Imorrn har vi drop-in. [:  

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards