Alla inlägg under augusti 2008

Av S - 31 augusti 2008 20:08

Gårdagen var superskoj, hade riktigt kul uppe på aveny med Mia, Linda och Anko. Vet inte riktigt vad klockan var, men nån gång runt halv 2-2 tror jag så gick jag o Anko ner på Olles för å kolla läget, det skulle vi aldrig gjort, skitlite folk där. Gick över på BK istället t.o.m

Har ingen koll på vad klockan var när jag åkte hemåt heller, eller, tog en taxi upp till Granloholm och sov med Pierre såklart. [:

Idag fick jag sovmorgon, vet inte riktigt vad klockan var när jag klev upp, men närmare lunch eftersom vi åt på en gång nästan. Låg å slappade i soffan typ hela dan, tills det var dags att köra Julle till hans mamma och vi stack och åt middag på donken hos syrran. [:

När vi kom hem hit så hämtade vi bara en hemköpslapp å gick å handlade lite, hade jue en 10% på allt i korgen-lapp så det blev en del iaf.

Har duschat och gjort klart tills imorrn då det är jobbdags igen, fixat ihop madrasserna uppe också, skönt med lite mer sovplats. [;

Ska gå upp å bädda nu och lägga mig å spöa Pierre på Burnout. :D  

Av S - 30 augusti 2008 17:24

Shit vad jag inte tycker om att märka saker som jag inte fått veta, små enkla skitsaker egentligen, men kan man inte berätta sånt iallafall? Antar att det inte är sån viktig grej..


Idag har jag varit på stan hela dan, jag, Pierre och Julle åkte ner redan vid 11 imorse, jag hittade lite grejjer som jag shoppade, osså åt vi lunch på donken, jag och P var inte så hungriga, tänkte bara ta varsin burgare och dricka, ändå får vi varsin meny. Orkade typ 5 strips. 

Vandrade lite mer på stan, sen träffade vi Emma, Stina, Leija och Mia, osså Dutchess såklart. Gick med dom en sväng, blev en sväng på bolaget innan 15, då hade Emma och Stina åkt mot Nacksta för att hämta min madrass, tjejjerna stannade kvar på stan med mig, P och J. Kollade parad med hästar som gick genom stan, osså härjade dom på med några drakar. 

Emma kom hem till mig med min madrass, så vi gick hem hit allihopa en sväng för att släpa in allt, hon tog även med sig min "fotölj"(eller stavas det fåtölj?) och mitt gamla skrivbord, så nu blev det lite mer plats här nere, eller det blir det sen när vi fått upp madrassen.

När vi var klar här så gick vi till San Remo för att äta middag, det blev pizza för oss allehop utom P som åt kebab. Jag kom hem för bara en liten stund sen, Emma och tjejjerna skulle köra hem pojkarna till Granloholm. Själv så ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar så mkt som möjligt innan Veronica och Kalle kommer å hämtar mig.


Grattis Emily på födelsedagen. [:  

Av S - 29 augusti 2008 21:28

Hejsan hopp!

Jaha, nu är man dålig på att uppdatera också bara för att man är sjuk! Tack för den Emma! Iofs, det är sant, jag har inte riktigt orkat suttit ner och skrivit, inte för att det har hänt så mkt spännande heller. 

Imorse kom syster Emma iofs o hälsade på mig, hon var kissnödig och skulle låna toa, det slutade med att hon var väl kvar till runt 13, förutom en liten sväng då hon for iväg. Då var Dutchess hemma med mig och sov, för det gjorde hon typ hela tiden. Syster Stina kom också förbi en sväng innan dom skulle åka uppöver Härnta, hade jag inte varit sjuk och inte haft nå planer för imorrn hade jag velat följt med, men men, en annan gång. [: 

Resten av dagen fram tills att Pierre slutade jobbet så låg jag å spelade burnout, osså sov jag nån timme däremellan. 

Runt halv 7 när P kom så tog vi bussen upp hit till G-holm, fick mat i magen, osså jättegod tårta. Yummie!  Nu ska vi typ slänga på en film, hoppas den är bra! :P 

Av S - 28 augusti 2008 11:35

Va spännande det är att vara förkyld.. eller inte! Halsen gör inte så ont längre, men det rinner ur näsan och nu har ena ögat börjat också.

Igår kollade vi på sista filmen som vi hyrde förra veckan, en skräckis, dock så var den rätt jävla värdelös så vi kollade inte klart på den. Istället så kollade vi på Indiana Jones, eller.. ingen av oss såg klart hela, jag skulle tippa på att jag såg högst en halvtimme innan jag sov gott.

Imorse var det, trots snor, rätt mysigt att vakna upp, tillsammans för en gångs skulle, det har aldrig hänt tidigare att ingen av oss måste kliva upp för nåt. Spelade lite tevespel och sådär innan vi gjorde oss klara för stan, jag hann väl vara nere i typ en kvart innan jag fick panik för att näsan och ögat rann, så då gick vi hem igen. P följde dock bara med för att hämta filmerna, han har gått ner på stan igen och jag ska slänga mig i sängen och sova. 

Jag vet att jag blivit utmanad, men det får vänta lite. [:  

Av S - 27 augusti 2008 08:17

Goddagens på er. Eller, god morgon kanske.

Jag har dock ingen god morgon, tvärförkyld så är hemma från jobbet. Varför skulle jag bli sjuk precis nu för? Har inte riktigt tid med det. /;  Jag drack te igår, åt 150 halstabletter, sprayade näsan och drack vitaminbrus och idag är det bara värre. Pierre skulle nog gå på apoteket åt mig på sin lunch och inhandla bafusin till min hals. Visst äre bafusin det heter?

Aja, nu ska jag dricka upp mitt te sen ska jag hoppa ner i sängen igen och sooova.

Hörs då. 

Av S - 26 augusti 2008 16:13

Ja, det blänker lite, men det är min nya klocka iaf. Fiiin!

Jag fick finaste rosorna av världens gulligaste igår.

Jacob kollar in syrrans present. Spännande.

Ja, dom fyller år samma dag alla 3.

Han fyllde 18.

Hon fyllde 17. (snygg kille i bakgrunden) [;

Hon fyllde 5.

Mamma, födelsedagsbarnet Leija och pappa.

Barnens pappa Marcus osså systers man Johan.

Min snygga syster.

Var bara tvungen att visa detta kort, kolla in minerna. Är vi lite borta tro?


Av S - 25 augusti 2008 19:09

Hejsan hopp.

Första dagen har gått bra på jobbet, rätt skönt med lite barn än så länge. [:

När jag kom in till stan så kom P å mötte mig, vi gick en sväng på stan, det slutade med en ny fin klocka på min arm. [:

Middag blev det på Stekhuset, file mignon nånting åt jag, å bananasplit till efterrätt. Yummie. Men nu är man så PM så det finns inte.

Efter maten tog vi en prommis hem hit, jag gick typ direkt in på toa så jag missade nåt jag såg när jag kom ut. En vas med 3 röda rosor. Är han inte för gullig? [:

Nu ska jag gå upp å spela burnout med sötast på en större teve då P hämtat sin hos sin pappa.

Hörs hej.  

Av S - 24 augusti 2008 11:06


Jag blev rätt kär i dom faktiskt. [;  

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards