Alla inlägg under augusti 2008

Av S - 24 augusti 2008 10:52

Igår när Pierre slutade jobbet så tokstressade vi ut till Indal eftersom vi skulle hinna se hans pappa som skulle spela med nåt band där, dom skulle spela 16 och Pierre slutade 15.15 Vi lyckades vara där ute typ 15.50, väntade, jag drack nån cider med Pierres mamma å Robins mamma, osså nå andra som satt där vid bordet, efter en stund så åt vi lite mat också, jag åt Västerbottenpaj, mumma det! Spelningen kom inte igång förräns runt 17.30, men dom var bra, tjejen som sjöng dom flesta låtarna var riktigt duktig. Men efter spelningen så gick vi till bilen å åkte hem, med ett stopp på Ica i Nacksta för lite chips, dipp och cola bara. Pingpong-kingen blev det igår, det var väl ingen film jag skulle sett om inte Pierre hade valt den, fast man vet jue inte iofs, lät lite halvbra när man läste på den, men, jag tycker inte den var bra alls. Skrattade väl några gånger och sådär, men den var inte spec bra.

Blev säng tidigt igår, det var skönt, för idag vaknade jag innan klockan ringde, P hade sovmorgon idag så vi behövde inte kliva upp förrän 10 typ.

Kom hem för en halvtimme sen nånting, ska grejja på lite inför jobbstarten imorrn, sen ska jag ner på stan å handla present åt Leija. Dom stora "barnen" får sina presenter på onsdag då lönen kommer, är inte direkt rikast i stan såhär sista dan efter semester. :P

Aja, nu ska jag fixa annat, tänkte leta en bild på skorna som köptes igår så ni får se dom också. [: 

Av S - 23 augusti 2008 09:41

Jag gick ner på stan å mötte Anna igår, vi gick en kort sväng genom IN, sen gick vi å handlade på torget å på hemmis innan vi gick hem till mig och fikade.

Vi satt och pratade skit, minnen och kollade på lite bilder, osså pratade vi bebisar, det är jue liksom snart dags för både Anna och Veronica. Whee!!

Annas farmor kom o hämtade henne strax innan Pierre kom och hämtade mig, vi åkte hem till han så han fick duscha och sådär, sen åkte vi till Birsta och köpte ett par jättefina skor till mig, ska se om jag kab fixa bild sen.

Eftersom planeran för kvällen ändrats så åkte vi ut till Ljusta och hämtade upp Peter, åkte in mot stan och plockade upp Robin och sen Mange. Hämtade lite öl hemma hos mig, cigg inhandlades osså svängde vi förbi o surrade med Webban och C innan vi åkte mot.. Östersund!?!

Resan upp var rätt rolig, grabbarna satt i baksätet och yrade på, jag satt mest och skrattade och drack öl. Runt 23 tror jag vi var upp i Östersund, gick på Olearys där (Upstairs) och köpte en öl, Large spelade, var väl typ därför vi åkte dit. Dock kändes det mer som en fritidsgård/maskerad än en krog, tro om dom har 18 på Olles i Ö-sund? Aja, blev nån öl/cider till, jag och Robin skakade oss lite på dansgolvet också, sen strax efter 01 tror jag det var så gick alla vi utom Mange på Donken å käka, och när vi hade ätit klart hämtade vi upp han å åkte hemåt igen. Var rätt trött så jag halvsov mer eller mindre hela vägen hem, det var rätt skönt att vakna upp å höra "Är vi i Stöde nu eller? -Aa.." Skjutsade hem folket som var med, sen åkte vi upp till Granloholm och sov där, mycket trött var jag, fast var nog tröttare förut när P skulle väcka mig. :P

Idag ska vi nog till Härefestivalen en kortis på eftermiddan, sen ikväll blire film och mys för hela slanten. Ser mest fram emot imorrn då vi ska få smörgåstårta borta hos mamma. Mumma!!

Nu ska jag sova en stund till. 

Av S - 22 augusti 2008 15:01

Sista semesterdagen var det va?

Och vad har jag pysslat med?

Jo, spelat yatzy och läst bloggar hela förmiddan, fast njae, fick lite avbrott när först Malin ringde, sen syster Emma och sist men inte minst Anna B. Pratade en lång stund med dom allihopa, med Anna bestämdes det att hon skulle komma hit och hälsa på en sväng, så nu sitter jag å väntar på att hon ska höra av sig, sen tänkte jag möta henne på stan så vi kan köpa med oss nå fikabröd från Hemmis. [:

Pierre ringde förut, han hade hittat ett par fiina skor ute i Birsta, han mms:ade även en bild på dom, så när han slutar hämtas jag, osså åker vi nog ut å kikar om det finns i min storlek. Sen ska vi ut till Matfors en sväng, tänkte höra om pappa ska va hemma så man kan hälsa på där en sväng också. Var som ett tag sen jag hälsade på pappa, eller mamma för den delen, har nog inte varit hos nån av dom under hela min semester. Dålig stil Sara!

Aja, nu ska jag kika runt lite mer innan Anna ringer.

Hörs hej.  

Av S - 22 augusti 2008 08:46

Ja, idag var jag uppe med den där tuppen igen, Pierre började jobba 8 så det vart ingen sovmorgon här inte.

Igår trodde jag att jag skulle få laga mat, tji fick jag, blev San Remo (jag längtar nästan tills jag börjar jobba så allt blir normalt igen=mindre skräpmat), efter maten så gick vi å hyrde oss 3 filmer som vi kan kika på i helgen då det blir lugnt. Började med en igår, Wedding Daze, jag tycker den var sådär, rätt rolig men ja vet inte, somnade till lite iaf o vaknade till av ett "Men, du sover jue!". Tror inte jag missade så mkt av filmen iaf. [:


Idag är min sista semesterdag egentligen, det är jue helg sen, ändå klev jag upp 7, när P hade åkt, vad gör jag då? Jo, lägger mig å spelar burnout! Fel o sova en stund till? Aja..

Ikväll ska vi eventuellt åka ut till Matfors å hämta Pierres teve och dvd, om pappan ska va hemma. Snart har P nog lika mkt saker som mig i den här jättelägenheten. :P

Imorrn blire nog en sväng till Birsta och på söndag blir det kalas för Leija, Stina och Johannes.


Undra om man ska ta tag i nedervåningen idag, uppe blev det jue klart igår. 

Av S - 21 augusti 2008 15:51

Hejsan hoppsan!


Igår kom Pierre hit efter jobbet, vi fixade oss lite sen gick vi ner på stan för att äta, jag var sugen på kyckling så vi gick på Biteline så jag fick Kyckling a´la Cream eller hur sjutton det stavas, gott var det iallafall. Vi åt förrätt också, såna där friterade grejjs, mozarellasticks o sånt tror ja det var. [:

När vi var på väg mot bussen till G-holm så såg vi Pierres kompis och hans tjej(och en tjej till), så vi fick skjuts med dom hem, åkte först på Citygross en sväng. Pierre fixade film och packade lite kläder, jag satt med hans mamma och glodde på det här nya med cowboyen som ska hitta en tjej eller hur det är. Rätt kul å se, men lite pinsamma tjejer, lite trist dock att bilden på 3:an försvann så vi fick inte se hela. /: Steven skjutsade ner oss till stan igen, vi fick åka husbilen, jag vill också ha en sån! :D

Blev lite teve och spelandes på xboxen innan vi somnade gott.


Idag hade P sovmorgon så vi hann faktiskt ligga o glo lite på teve innan han skulle iväg. Sen dess har jag typ spelat yatzy och xbox som vanligt, osså har jag städat övervåningen o möblerat om lite, blev mycket bättre nu. [:

Tänkte strax göra mig klar och gå ner på hemköp å handla nån middag åt oss, vad vet jag inte än. Får höra vad herrn är sugen på.


Tack o hej. [: 

Av S - 20 augusti 2008 16:18

Ja, nu tänkte jag skriva om sista dagarna söderut. [:


I måndags tog vi det ganska lugnt på förmiddan då vi upptäckte att hundar inte fick tas med på Liseberg, helt sjukt är det för övrigt, så vi åkte iaf inte från Hbg förrän klockan var närmare 13 tror jag. Åkte efter västkusten upp till Göteborg, där vi tog vi nån timme på stan, det var nice. Jag shoppade dock inget, gick mest runt och kollade, osså fick jag riktiga skavsårsplåster av syrran till min fot, jag hade rätt ont. /:

Runt 17 kände vi oss klara, så då åkte vi mot Trollhättan, att hitta till själva Trollis gick jue bra, men lite svårare att hitta till Malin då vägbeskrivningen tydligen inte var den bästa. [; Det hela slutade med att jag av en slump kollade ut och såg att vi var på hennes gata. :P

Stannade till på en kiosk och köpte med mig glass som jag smugglade med mig in till Malin eftersom Emma fyllde år. [:

Väl hemma hos Malin så möttes man av ett "Min Sara!" av Blenda, gotjejen. [:
Malin hade lagat mat som var klar när vi kom så vi satte oss ner och åt lax och klyftpotatis, mumma!  Jag och Emma turades om att leka lite med Blenda då hon frågade hela tiden om vi inte ville  leka med henne, på sin fina dialekt som hon skaffat dig. [; 

Sen blev det myskväll i soffan med skitprat och öl, tror klockan var närmare 3 innan vi verkligen kom i säng.

Klockorna var ställda på 7 och 7.30, jag och Malin vaknade till, jag fick ett "Sara, klockan är 5 i 8" i örat. Jaha, då var det bara till och kliva upp och göra oss klara för avfärd. Malin och Blenda gick på dagis vid 9, vi åkte strax efter det, lämnade nyckeln på dagis och åkte norrut.

Ännu en gång fick vi en vägbeskrivning, nu från annat håll, som inte var den bästa, det slutade med att vi var på väg mot Åmål, tills vi insåg att vi var på fel sida om Vänern. :P

In på en mack för att köpa en karta och frukost, sen hamnade vi rätt.

Tanken var att vi skulle åka till Katrineholm igen och sedan Stockholm, vi ville dock hem snabbt allihopa så vi skippade det och tog en annan väg hem. Så under semestern har vi varit i 12-13 landskap, lite coolt tyckte jag och Emma. [:

Vi tog några småpauser under vägen bara för rökning, godisinköp och rastning av Dutchess, mat åt vi inte förrän i Tönnebro, sen var det raka vägen hem.

Runt 20 igårkväll var vi hemma, en kvart hann jag vara hemma innan Pierre kom hit, då blev jag gladare än gladast. Saknat han liksom. [:

Vi gick på macken och hyrde en film, var nog mest jag som var intresserad av den, men P var snäll och gick med på 27 dresses. ;D

Jag låg å glodde lite på CSI efter filmen och en viss herre somnade rätt snabbt, men då skulle han upp 7 imorse också.



Idag klev jag först upp då när P klev upp, gick och la mig sen igen och sov nån timme till, sen har jag inte gjort så mkt mer än spelat yatzy och burnout. Har varit en rätt seg dag.

Om en halvtimme slutar Pierre, då skulle han visst hem en sväng, sen ska vi ner på stan och äta. [:

Har haft riktigt skoj på semestern, träffat några av mina bästa vänner och spenderat tid med systeryster och Johan, det är rätt mkt som hunnits med. Riktigt skoj som sagt, men det var otroligt skönt att få komma hem igen. [: 

Av S - 20 augusti 2008 11:33

Då jag fortfarande inte känner mig riktigt laddad för å skriva så kommer här lite bilder från resan iaf.


Sådär såg vår resväg ut.

Vi började med pizza, pratstund och bus med hundar i Katrineholm på väg ner.

Familjepizza i Hbg, den räckte ett tag om jag säger så. :P

Jag och Otis kollar Miffy i Malmö. ^-^

På lördagsmorgon drog vi iväg till lekplatsen ett helt gäng

(Johan, Hanna, Otis, Johans syster Kajsa och hennes 2 barn Lucas och Lo)

Hanna (som vi fick låna lägenheten av i Hbg), hennes Niklas osså Dutchess.

Jag på Hannas balkong.

Sista kvällen i Hbg blev det pizza, buzz och öl (för vissa iaf.) [:

Vi stannade till i Göteborg och gick på stan nån timme.

Sen blev det Trollhättan för att hälsa på Malin och Blenda.

Kaka! [:

Emma och Johan hos Malin.

Blenda ligger och myser på morgonen.

Nu såg jag vilken kass bild det blev, men det är en Dalahäst iaf. :P


Kommer mer bilder sen kanske då jag fårr alla från Emmas kamera också. 

Av S - 19 augusti 2008 20:43

Japp, nu är jag precis hemkommen, men jag orkar inte blogga idag, så det kommer imorrn. :P

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards