Alla inlägg under mars 2008

Av S - 29 mars 2008 11:05

Yes, igår då.

Hade inte en aning om vad jag skulle hitta på, men tog en cider iallafall, bra början liksom. [;

Anna messade och ville att jag skulle komma dit, Malin messade, dom skulle också ut. Så, jag övertalade Johan att han skulle följa med ut en sväng, gjorde mig klar med dusch, kläder och sminkning så var jag redo. Johan kom förbi på en öl eller 2, vi pratade lite minnen och blev nostalgiska, vilka fester vi hade i den här lägenheten för hundra år sen. Efter nån timme så blev Anna less, så då vandrade vi bort till dom som var där, till en början var det väl rätt dött, men sen drogs festandet igång med lite minttu. :D 

Vi gick på Olles som vanligt, träffade en del folk där som man känner faktiskt, drinkar blev det och säkert shots också, innan det blev nog och jag gick hem till sängen.

Idag har det inte hänt så mkt än så länge, det pratades om pulka igår, men får se om människorna lever och är inne på samma sak idag. [:

Nu ska jag stoppa i mig lite frukost iallafall.  

Av S - 28 mars 2008 18:24

Eller, det känns inte riktigt som "äntligen" eftersom jag bara jobbat 2,5 dar den här veckan, men ändå.. nu äre jue helg, ledigt på "riktigt" liksom. [:

Sitter med lite färg i håret nu, ska alldeles strax duscha ur det, sen tänkte jag vila en stund innan jag börjar undersöka vad fredagskvällen kan ge. [:

Hears later! 

Av S - 28 mars 2008 12:47

Gud vad less jag är på det här, det har nu producerats några liter nytt snor i min näsa. Det är inte alls roligt. Men, jag tänker nog trotsa det och göra nåt ikväll, för nu orkar jag inte vara sjuk någe mer. Faktiskt.

Sitter på jobbet nu, vi var ute på förmiddan, det var riktigt skönt faktiskt att vara ute i solen. Nu sitter jag på rast, tänkte lägga mig i soffan 10 minuter nu så man får vila lite, ja tror att alla andra rastat klart nu iaf. :P

Av S - 28 mars 2008 08:12

Oh, det är sol ute nu! Hoppas den stannar hela dan!

Dock så gick jue mina solisar sönder i onsdags, det är lite tärt, får köra på med baa en "pinne" och köpa nya i helgen. Är man ute nu så sticker jue snön i ögonen utan solisar. /:

Idag är det fredag! Jag har precis slängt i mig en skinkmacka till frukost, ska borsta tänderna och sen gå till bussen. Eller, måste ta ut pengar först så jag kan ladda busskortet, men sen blire bussen och jobb.

Idag slutar jag 17. /:  

Av S - 27 mars 2008 20:34

Längtar du till våren?


Ja, vår nu helst! 93.8 %

Nej, aldrig i livet! 4.2 %

Nja, inte än.. 2.1 %

Vet inte. 0 %


Totalt har 48 personer röstat.
Omröstningen startade 2008-01-15 17:18

Av S - 27 mars 2008 20:03

Det har inte hänt så mycket här hemma idag.

Jag har dammsugit uppe och nere, diskat, börjat städa toaletten, gjort rent spisen och varit på hemmis och handlat. Det gick liksom inte att ligga kvar i sängen när jag inte kände mig nå hängig, ringde jue jobbet förut och meddelade att jag kommer imorrn. Har dock varit lite småsnorig under dagen, men, inget jag inte kan stå ut med på jobbet, absolut inte som igår, då jag verkligen inte stod ut efter lunch.

Jag har ätit hemmagjorda hamburgare med bröd till middag, orkade inte med nå mer avancerat än de. :P Imorrn efter jobbet tänkte jag springa på stan och leta hårfärg, mitt är inge roligt längre. /: Blir väl en sväng på systemet också, vem vet vad som kan dyka upp? (typ födelsedagsfest på lördag eventuellt)

Nu ska jag städa undan efter matlagningen och sen blire nog lite tevegluttandes.

Tack för mig.  

Av S - 27 mars 2008 14:09

Jag kollade lite på mtv förut när jag städade uppe, osså kom den här.

For you Linda & Veronica. [:  

Av S - 27 mars 2008 12:14

Ja, jag tackar gudarna att min förkylning verkar va väldigt kortvarig denna gång, eller så kanske jag ska tacka mamma som tipsade om honung? [;

Pratade med henne förut och hon tyckte jag lät mkt bättre jämfört med igår, jag sa att jag druckit massa te, varma koppen och lite c-vitamin. 


M:Ja, osså ska man dricka det riktigt hett!

S: Jotack, det har jag gjort, jag har brännt tungan!


Visst serrni, så gick det för mig igår. Tungan känns lite bränd, så piercingen har åkt ut för en stund så tungan får gå till sig. Hatar att bränna tungan, den känns så sträv när man gjort det. /:

Nu ska jag ta och ringa jobbet och meddela att jag tänkte komma imorrn, när varken näsan eller ögat rinner så äre väl ingen mening och vara hemma. Jag har endast snytit mig EN gång idag. Yeah!


Haha, nu ska jag diska.  

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards