Alla inlägg under december 2007

Av S - 9 december 2007 13:31

Jag ser lite sol lysa på huset här på baksidan, men det ser tyvärr ut att vara ytterst lite. ]:

Jag sitter här med mitt "morgon"-thé och ska snart borsta tänderna, broder kommer snart och hämtar upp för först en sväng till Birsta och sedan vidare mot Härnösand för att fira lilla Mia som fyller 7 idag. Undra vad man ska köpa för present? [: 

Av S - 8 december 2007 23:54

Sitter här efter en helt meningslös lördagskväll.

Ska alldels strax gå ner på jobbet och säga hej, hade tänkt köpa nå gott på macken sen också, men så kom jag på att klockan typ var 00, och då stänger jue dom. ]: 

Ajja, kanske finns en chokladbit eller två på jobbet. [; 

Av S - 8 december 2007 15:47

Alltså, jag sitter här och har tråkigt. ]:

Folk jobbar, pluggar, spelar match pch gör annat. Vad gör jag?

Sitter hemma och tråkar och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

Det har inte ringts om nåt jobb ikväll, så nu vill jag hitta på nåt, genast!

Min hjärna jobbar på en idé med pizza, skitprat och kanske en film..

Någon som känner sig manad att ta sig an mig denna lördagskväll? [: 

Av S - 8 december 2007 14:19

När jag droppade mitt lilla huvud på kudden inatt låg jag där i ca 45 minuter och kände mig inte ett dugg trött. När jag då får sms av en "pratglad" vän så dröjjer det inte mer än 2-3 mess så somnar jag med mobilen i handen och ett halvskrivet sms. Hade jag vetat att det var så enkelt så hade jag satt igång och sms-terrat någon redan efter 5-10 sömnlösa minutrar. Att vissa saker kan vara så enkla.


Idag är det lördag, en sån där ledig dag för mig. Skulle det blitt jobb ikväll så tror jag att telefonen redan hade plingat till, och den har varit tyst hela dagen. Så vad ska man nu hitta på till kvällen? Någon som har ett bra tips till min hittills helt göralösa lördag?  

Av S - 8 december 2007 03:43

Precis hemkommen från jobbet, åkte till Anna förut vid 22, jag trodde jag skulle missa sista delen på Idolfinalen, men den hann vi jue se hos Anna innan vi gick och jobba! :D

Har jobbat nere med Kina hela kvällen, var kul att se henne, hon har inte jobbat på aplänge. Jag fick även höra att jag var snygg, men det får man jue alltid när herr U är på fyllen.


U: Fan va du är snygg Sara.

S: Du säger det?

U: Hur kan du va det som?

S: Ja jag är född sån.

U: Aa du vet.. jag är lite fyllekåt.

S: Aja, så det är nu man ska hålla sig undan?


Roligt det är med fulla människor ibland, dock inte alla, synd det.


Det kom även en kille fram och frågade varför jag inte hör av mig nåt.

Jag såg ut som en frågetecken, och då blev jag plötsligt dryg bara för att jag jobbade där? Jag har för övrigt ingen aning om vem killen är. :P


Nu ska jag hoppa i säng så man inte är helt död imorrn.

Idag hoppas jag faktiskt på att jag får jobba ikväll också. [: 

Av S - 7 december 2007 19:00

Sitter uppe hos mamma nu, har precis fått lite mat i magen, det blev fläskfilé, potatisgratäng och rödvinssås. Yummie! Jag och Stina var på hemmis och handlade med oss lite gotta förut, mamma önskade 15 påsar chips, det blev 3. Eftersom jag ska åka och jobba sedan så får hon nog så hon blir nöjd. :P Känns lite dumt att jobba ikväll då man inte jobbat på vanliga stället idag, men så äre, hade jag "fått" så hade jag kunnat jobba idag också, men eftersom jag kräktes några gånger igår så blidde det inte så. Anna ska också jobba ikväll, vi ska nog vara i garderoben båda två hela kvällen, nice nice. Har man inte tid och umgås så ofta som man kanske vill så passar det jue bra att få jobba tillsammans. [; Ikväll är det idolfinal också, man hinner väl se en del, jag vet inte hur länge den håller på riktigt, kanske hinner se hela? Börjar inte jobba förrän 23 ikväll, varför vet jag inte, men det kan vara skönt, kanske hinner sova en stund innan då också. Ska nog ringa Anna nu på en gång och höra så jag hörde rätt när K sa att vi skulle komma in 23. [:


Ha en bra kväll alla.  

Av S - 7 december 2007 11:24

Igår när jag var hemma från jobbet så blev det en minnenas dag. [:

Först på dagen så satt jag och T och pratade lite gamla minnen, sånt där som bara vi har som våra minnen. Spontana stockholmsresor med fötter utan strumpor i sneakers vilket resulterade i att vi satt i studion och funderade på vems skor det var som luktade. Fester utan dess like där folk gick sönder till höger och vänster. [; Och, en mage som var vacker.


Sent igårkväll/inatt så blev jag och J lite nostalgiska och pratade vem som var kär i vem, intriger, 3330 och första meningar som byttes för hundra år sedan.

Vi kom fram till att ungdomens glada dagar var j-vligt roliga, men att det nu ser helt annorlunda ut med mer ansvar och sådär.


Vad jag kom fram till?

Att minnen är värda väldigt mycket. Så mycket mer än vad man ibland kan tro.

Att ungdomens glada dagar är över (så sorgligt det lät :P ), nu för tiden har man så mycket annat man måste tänka på än att fika på 33, festa hela helgerna, spela kort och bara vara.

Att jag faktiskt hade det mycket bra under min första tid i denna lägenhet, de flesta av mina nära/bästa vänner har kommit under den tiden. ^-^


Nu menar jag inte att livet är slut nu. Nej, man får väl nya utmaningar, det finns andra meningar med livet nu. Trots att man hade såå roligt på den tiden, kan man inte stanna kvar där för evigt. [:


Jag är glad att jag har J, J och V. Trots att man kanske inte alltid ses på väldigt länge. Så är det nog i slutändan dom som har betytt mest, såna som lyssnar när man mår kasst och kommer med tips och ideér för hur man ska må bättre. Även glad för T, du är mycket välkommen tillbaka till min msn-lista. [;

Av S - 6 december 2007 10:44

Imorse när jag vaknade (runt 5) så hade jag drömt att jag var gravid, det var lite läskigt för drömmen var så verklig. Och när jag vaknar så ligger jag vaken en stund och springer sedan ner och kräks!? Hur läskigt var inte det då!?  /=

Är iallafall hemma från jobbet idag, och även imorrn då eftersom jag kräkits, får väl se om det blir någe mer eller om det var de gånger imorse bara, jag vill och tänker inte vara sjuk i helgen iallafall!  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se