Alla inlägg under oktober 2007

Av S - 10 oktober 2007 18:26

Gick bra för syrran på jobbet idag, gottit med pannkaka. [:

Undra hur det gick för Malin?


Kom hem för typ en halvtimme sen, håller på å grejja lite mat och sen tänkte jag slänga mig i sängen med en tidning jag köpt.  

Kanske jag får åka ut till Birsta imorrn? Är sugen på en sväng på Ikea, var ett tag sen. *håller tummarna*


Snart äre helg förresten. [: 

Av S - 10 oktober 2007 08:24

Jobba, äta, sova.. jobba, äta, sova.. sen nån gång nlire helg.

Sova jobba äta städa.. 

*suck*

Idag jobbar syrran hos oss iaf, skoj det.

Dags å göra sig klar för bussen. 

Av S - 9 oktober 2007 22:31

Jag har så grymt ont i huvét! Vet inte vart det kom ifrån, det hör liksom inte till vanligheten att jag får ont ihuvét. Legat i sängen typ en timme, och ska bara borsta tänderna sen lägger jag mig igen.

Hörs imorrn.  

Av S - 9 oktober 2007 17:13

Har jag suttit och kollat på nu, Mitt liv som popstjärna. Såg den för fleeera år sedan med tjejjerna då, och jag tycker den är bra så var tvungen att se den igen. [;

Ska slänga in lite wok i micron snart, sen tänkte jag dra igång dammsugarn. *jippie* 

~X~

Av S - 9 oktober 2007 14:50

Idag har jag varit lite småarg, inte på någon person, utan på mitt j-vla knä. 3 gånger under dan på jobbet hoppade det ur liksom, så jag fick göra så som sjukgymnasten sa åt mig så att det försvann. Skönt med den "övningen", men det kan jue inte vara meningen att jag ska göra den så mkt på en dag. ]:


Slutade tidigt idag, så hann med 13.25-bussen från Kvissle, busschaffisen var snel. Jag laddade på kortet, sen frågade han hur gammal jag var. Jag trodde det hade blivit någe fel så att jag åkte på barn eller så. Så jag sa att jag var 24, då sa han att jag hade fel inställningen på busskortet.

"Men kolla, jag HAR vuxenkort!" Lät nog lite orolig oxå. ;P Då sa han typ: "ja, men du ska inte ha vuxen, du ska åka som ungdom, då blir det billigare, å det är väl inte helt fel?" Kunde jue inte annat än att hålla med honom, men, har dem ändrat nåt här med busspriserna eller?  

Av S - 9 oktober 2007 05:29

Nu tar jag mina fötter, sätter dem framåt en i taget och snubblar över mina ögonlock. Jobbet väntar.

Av S - 8 oktober 2007 20:26

Idag har jag inte bara ett, utan två trötta ögon såhär dags, och öppning har jag imorrn, så det är väl lika bra att gå å lägga sig.

Nattinatt på er.


ps. Jag slutar tidigt imorrn, så vill nån leka hör bara av er! [: 

Av S - 8 oktober 2007 18:26

Okej, jag gjorde wok så att det räcker till ett helt fotbollslag, typ. Ett halvt iallafall. Men gott blev det. Vill du smaka?

Skapa flashcards