Alla inlägg under november 2007

Av S - 13 november 2007 13:32

Jag kom på att bloggen varit lite bildlös ett tag. ;P


Lilltrollet Leija i sin söta mössa. [:


Hemmagjord pizza är så mums!


 

 Malin och Therese på g ut, och lite senare en jag på väg hem. :P

Av S - 13 november 2007 13:14

Är hemma från jobbet idag också, ringde precis till jobbet och sa att jag kommer imorrn, det är faktiskt lite långtråkigt att vara hemma. Får köpa med mig halstabletter och så bara, och proppa i mig massa hostmedicin innan jag går och lägger mig ikväll. Inatt trodde jag att jag skulle hosta ut magen eller nåt.


Anna har varit här en stund nu på förmiddan, hon ville ha lunchsällskap, men eftersom jag inte orkar gå nånstans så kom hon hit osså fixade jag lite varma mackor åt oss. Hon ska nog komma hit och äta middag med mig imorrn oxå. [:

Och på lördag är det tydligen festligheter på gång igen, är nu sugna på att vara med så är det bara att höra av er. [;


Just nu så sitter jag bara och väntar på att pappa ska ringa till Emma och säga att han är på g hem så att vi kan åka dit och hälsa på lite. Den jobbelisten kan fan aldrig ta det lugnt, ryggskott natten mot söndag men nog faen ska han jobba nog. *suck*


Anna sa förresten nåt snällt till mig idag. Jag blev jätteglad. [: 

Av S - 12 november 2007 22:36

Det här är inte likt mig, att det går så länge mellan bloggarna, men jag har helt enkelt inte haft nån ork till att blogga så mycket i helgen. ]:


Har varit uppe hos syrran hela helgen, kom hem imorse.

Vi har kollat på teve, film, ätit god mat och bara slappat. Emma har gjort kuckelimuckmeducin till mig som tydligen inte funkat så bra, men det var jue värt ett försök iallafall. Har ätit mig less på halstabletter och druckit så mycket thé som jag förmodligen gjort sammanlagt i hela mitt liv. Nu är det väl lite bättre med näsan och ögonen, men halsen lever sitt eget lilla liv med smärta och hosta. Nu får det faktiskt vara nog snart!


Idag kom mina ljus och sådär, Emma kom hit förut och skjutsade mig så att jag fick hämta allt, hon hade jue också lite ljus där så. [: 

Orkade inte pilla med allt precis då, men har gjort det nu ikväll, och min tomte på taket är såå fin! Den kommer bli jättefin här på skrivbordet sen när det är dags för det.

Jag tänkte på det förut, om jag låter bli att ta hem någon alls på en månad typ, så kan det jue inte göra nåt om jag börjar pynta för jul redan nu!? [;

Fast, man kanske hinner lessna innan det verkligen är dags då..


Imorrn ska jag och Emma åka ut till pappa en sväng tänkte vi (om han nu ska vara hemma), vi kunde jue inte åka ut dit igår när det var fars dag, så vi tar det nåt i veckan istället.

På onsdag hoppas jag att jag kan jobba igen, så länge ögonen vill funka så tänker jag göra det.  Jagvet inte om det bara är jag, men jag tycker inte det är så trevligt att stå och snora och "grina" när man möter föräldrarna. Det tror jag inte att föräldrarna tycker heller.

Tänkte sätta mig imorrn också om jag orkar, och skriva ner lite tider till "mina" föräldrar, så att vi kan ta lite samtal, kan jue va skönt att få det gjort innan jul liksom. ;P


Nu ska jag ta mina näsdukar och hoppa i säng.  

Av S - 10 november 2007 14:17

Shit, jag är helt slut som artist!

Trist det eftersom det var festligheter på g ikväll. ]:

Får ta och ordna nåt snart igen då jag är frisk!? [: 

Av S - 9 november 2007 12:45

Eftersom jag sovit som en kråka inatt så gick jag och la mig imorse när jag kom hem. När jag somnat så sov jag såå gott, och vaknade då inte förrän klockan var 11.20 :P Tur att man får sova länge när man är sjuk.

Varför kan man förresten inte bli sjuk på en måndag för? Asså, om man nu ska gå och bli sjuk, varför då ta en torsdag, då missar man jue hela ledighete. ]:

Skönt att det inte är alltför länge kvar till jul, då får man lite semester! Behöver ta ut 2 dagars semester för att få 11 dagars ledigt, me like! [:

Nu ska jag ta mig en vaaarm dusch! 

Av S - 9 november 2007 07:35

Har precis kommit hem, sovit hos syrran inatt och ska strax krypa ner i sängen igen med intagen hostmedicin och nässpray.

Det snöade i Härnta igår, iallafall ute i skogen. 

Det var mindre roligt att åka därifrån idag! Blask och snö, osså regnade det!

Man kan jue fundera på vad det är för årstid egentligen. ]: 

Av S - 8 november 2007 16:51

Igår blev det inge bloggande för mig, först så fungerade inte internet som det skulle hemma, sen tokdäckade jag mitt i Greys. Blev med andra ord en tidig kväll för mig. Imorse när jag vaknade så hade jag även jätteont i halsen och svettades som en gris. Välkommen feber tänkte jag då. ]:

Har fortfarande inte kollat det riktigt, men fick åka hem tidigare från jobbet idag eftersom jag var helt seg och hade ont i hals och huvud. /:

Jag skulle jue iväg och göra det där testet idag, det kom jag inte iväg på eftersom jag var så trött och slö, jag ringde dit på lunchen och jag skulle höra av mig imorrn om jag kände mig piggare. Får se hur man känner sig imorrn, med tanke på hur jag brukar bli när jag blir riktigt förkyld så har jag tyvärr inga förhoppningar om att vara piggare imorrn.

Följde med syster hem idag efter jobbet, hon skulle ta hand om mig sa hon, så efter maten tänker jag bädda ner mig i soffan och hoppas på att hon gör det oxå. [;

Av S - 6 november 2007 21:52

Guu va skönt det är att efter en dusch hoppa i en nytvättat pyjamas som fortfarande är varm av torkskåpet. :D

Nästan allt är tvättat nu, endast sängkläder kvar, det tar jag en annan dag, typ i helgen om jag hinner det.

Tänkte höra med syrran imorrn nämligen om dem vill ha besök i helgen, isf. tänkte jag att hon får vänta i s-vall tills jag slutar på fredag. Mysigt å vara med barnen och sådär en helg. [:

Nu slänger jag mig i sängen med boken.  

Presentation

Bebis!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards