Alla inlägg under november 2007

Av S - 16 november 2007 16:16

Min kropp har blivit klen. Förr i tiden visste jag knappt hur det var att ha ont i huvét, nu kommer det lite nu och då. Som nyss typ. ]:

Rösten är på väg att åka på semester låter det som, pratade nyss med Anna i luren:

A:Vad gör du? 

S: Inget, jag kom typ nyss hem.

A: Men varför låter du så konstigt?

S: Jag har ingen röst?

A: Ne jag hör det. Och du har jobbat sådär?Ja, vad ska man göra? Känner mig jue hyffsat fräsch nu iallafall, det är bara den där jäkla rösten som inte vill vara med. /:


Tog kort på jobbet idag, det hände en sak som jag tyckte var jättekonstig.

Varför liksom? Tyckte det va lite småroligt. :P

Sprang på hemmis innan jag gick hem, ska äta min kycklinggratäng idag, blev så sugen. :D Handlade även hem så att jag å Anna kan äta tacos nån kväll. Myspys. [:
Nu ska jag ner till tvättis och se om det är ledigt ikväll. Hoho, jag som brukade "idiotförklara" folk som tvättade på en fredagkväll. :P

Av S - 16 november 2007 05:19

Baah!

Jag är aptrött, blev vaken lite längre än tänkt igår. Var en snäll människa och fixade lite musik till Teija. [:

Jag är trött, och hungrig, frukost är inte förräns om nästan 3 timmar, och man kan faktiskt inte äta frukost klockan 5 på morron. Det går INTE.

Men borsta tänderna, det kan man göra iallafall. [: 

Av S - 15 november 2007 19:26

Yeees, snart äre helg igen, och den här helgen kanske jag kan hitta på nåt roligt eftersom jag nästan är frisk! Eller, jag vet att jag ska hitta på nåt roligt!

Blir utgång på lördag jue, möjligtvis så följer J och hans pojkvän med, så roligt å festa med dem. ;D

Såklart hade jag roligt förra helgen också eftersom jag trivs så sjukt bra uppe i härnta, men det är jue trevligare att vara där man inte snorar och sådär, ska fråga Emma om julbaket, om det blir snart. [:

Imorrn äre fredag! Vi har fotografering på jobbet, så man ska väl se till att ha nå fina kläder på sig kanske, ska se sen vad jag kan gräva fram. Jag har min tidiga fredag imorrn, så skönt, känns som en evighet sen jag hade den. Får se hur länge Emma blir på jobbet om jag kanske kan snika skjuts med henne hem. Beror väl lite på hur många barn vi har och sådär också.

Jag har ett litet problem också. Jag kan inte sluta tänka på Honom. Varför? ]:

Well, ska se framemot helgens nöjen nu istället, och snart hoppa i säng, jag öppnar jue imorrn.  

Av S - 15 november 2007 08:24

Sovit halvbra inatt, vaknat och hostat rätt mycket, men det var väl okej denna natt iaf jämfört med dem tidigare den här veckan.

Nu på morron när jag klev upp så var jag väldigt sugen på en halsamputering, den gör förfaen skitont!! ]; 

Av S - 14 november 2007 22:34

Kom inte iväg med tidigare bussen från jobbet idag, så var väl istan runt 18.30, Anna kom och mötte mig på navet osså gick vi på Hemmis och handlade lite. När vi kom hem hit så satte jag igång med maten, det blev kycklingwok. Anna hade aldrig ätit det (!!!), hon tyckte det var jättegott, tur det. [;

Nu har hon precis åkt hem, vi har kirrat med lite julklappar här efter maten, det kommer bli såå bra. Hon har typ precis åkt hem. [:

På lördag ska vi ut, ingen som vill hänga på? 

Av S - 14 november 2007 13:06

Sitter på jobbet och har lite rast nu, personalrummet är dock upptaget för föräldrasamtal just nu, så jag tog lite thé och satte mig här en stund. [:

Har precis pratat med Anna, hon ska komma och äta middag med mig idag, alltid trevligt med lite sällskap. Så nu håller ALLA tummarna för att jag verkligen hinner hem med den "tidiga" bussen idag.

Halsen gör ont, men det är väl okej iallafall.

Later!

Av S - 14 november 2007 08:22

Här sitter jag nu och ska snart gå till bussen för att åka på jobbet, jag är laddad till tusen med hosta och halsont.

Vem älskar inte vinter och kyla?  

Och nej, jag är inte bitter! [;  

Av S - 13 november 2007 21:36

Sådär ja, nu har jag och systrarna varit hos pappa och firat fars dag lite i efterskott eftersom jag och Emma inte kunde åka dit i söndags.

Vi köpte med oss och gjorde en tårta där (eftersom jag inte kunde hitta igen mitt bakpulver förut idag) osså köpte vi med oss lotter, typ 21 styckna. ;D

Han vann 25:-, att han inte vann mer på så många lotter gjorde mig lite besviken, men pappa blev glad iaf. [:

Han har även fått veta att han har 4 tumörer! ]: Lite jobbigt är det att inte veta vad det är, om det är godartade eller om det är onda jävlar. Hoppas han får tid på sjukhuset snart så det kan fixas! Lite mer jobbigt är att när vi var där ute så ringde en faster från Finland och berättade att hon har bröstcancer. Vad är det med det här släktet? Ska det aldrig få vara bra? >_<


Emma tycker bättre om kaffebryggare.. ;D


Är den inte vacker? [:
Nu ska jag hoppa i säng, för imorrn ska jag jobba igen. [:  


Ursäkta mitt språk, men har dagens visdomsord:

 "Ibland så måste man knulla när man duschar!"

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se